Fanklub AKG
-
Similar Content
-
By audionanik
Takie ic rca http://eaglecable.pl/produkt/deluxe-stereo-audio/
Jedna para - 1,5 metra za 90pln
i druga - 3 metry za 100pln
============================
pojedyncze wzmacniacze operacyjne (do cen dolicz szip):
opa 228p 30zł/para
lme49710ha 40zł/para
burson ss v6 vivid 250zł/para
===================
...i jeszcze trochu lampek; pozostałość po zlikwidowanym torze lampowym; ceny do negocjacji:
https://www.hifi.pl/gielda/audio-lista-u.php?usr=2539
Zdjęcia do w/w:
tych 6n9s z błyszczącymi anodami mam 5 sztuk
chathamów mam dwie pary.
Przejściówki coby w cokół oktalowy można było wetknąć lampę novalową:
cena 45pln/para plus szip.
===============================================
Kabel cyfrowy coax od eagle cable, o taki:
https://sklep.audioforte.pl/eagle-cable-deluxe-coaxial-dl-1-5m.html
Cena 50pln plus szip
===================================================
AKG K240df 600ohm; klasyk w bardzo dobrym, niemal idealnym stanie, kupiony od Evila
.
Cena - 500pln plus szip
-
By Rafacio
1. Słuchawki AKG K272HD, Stan bdb, w komplecie nauszniki "skórzane", które są wygodniejsze i imo lepiej grające od welurowych. 180 zł.
2. Korg DS-DAC 100m. Stan bdb. Dac ze wzmacniaczem słuchawkowym. Obsługuje DSD, a w połączeniu z Audiogate 4 konwersję do tego formatu w locie. Wyjście słuchawkowe i wyjście liniowe. W komplecie opakowanie. xxx zł. Było brać jak chciałem sprzedać.
3. Audioquest Dragonfly Black. Stan db, opakowanie.
4. Sławetny swego czasu Samsung HD745. Sprawny, pilot, odbiór osobisty. xxxzł.
5. SMSL Idol+. Stan bdb bo sprzęt praktycznie nieużywany. 100 zł.
6. Beyerdynamic T51p. Stan byłby bdb, ale jest jedna rysa na dekielku. Takie już do mnie przybyły. W komplecie pokrowiec, jakieś dziwne przejściówki oraz instrukcje i pudełko. Cena xxx zł.
7. Grado Prestige Black - wkładka gramofonowa Używana około roku raz na kilka dni.. Headshell nie jest na sprzdaż. Mogę dołożyć kątowy Analogis. 250 zł. Raczej nie wysyłam bo osłonka igły mi zaginęła i nie mam pomysłu jak ją zabezpieczyć.
8. Beyerdynamic DT990 Edition 250. Same słuchawki.
9. Fiio X3II. Kupiony w 2020 jako powystawowy w mp3store. Na ekranie i plecach folia ochronna(to ona jest porysowana). w komplecie dodatkowa folia na ekran i zestawy wzorzystych osłon na plecki, silikonowe etui, przewody, rachunek i trochę papierów. Nosi trochę śladów użytkowania - takiego kupiłem. Technicznie wszystko sprawne. 350 zł.
Do wszystkiego trzeba doliczyć koszty wysyłki paczkomatem. Preferuję odbiór osobisty.
-
By Niemot
Cześć,
W moich już lekko przechodzonych AKG K550 MKII, pierwotne pady mówiąc w skrócie, rozsypały się do zera.
Ich jakość i wygoda była świetna i w pełni mi odpowiadająca, ale jednak wytrzymałość słynie z tego że się po czasie sypią.
Szukam czegoś nowego, ale na rynku jest mase szitu i beznadziei plastikowej z aliexpress i podobnych. Szukam czegoś co jest kompatybilne i wygodne z tym modelem. Model jest dość popularny, wiec pewnie też część osób stała przy podobnym problemie :)
Z góry dzięki za pomoc!
-
By glumat
Witam, chce kupić słuchawki do mixu. Mój budżet to ok 200-250, postanowiłem całować raczej w używane. Które z tych byłyby najlepsze w stosunku jakości do ceny?
AKG K 271 MK II -
AKG K240 - 200zl
AKG M260 - 200 ZL
AKG K182 - 230 zl
SHURE SRH440 - 150 zł
Yamaha hph-150b - 225zl
AKG model IP 2 - 220zł
AKG K376 - 219zl
Sennheiser HDR 85 - 200zl
Sennheiser RS 120 - 175 zl
Jeśli macie do polecenia jakieś słuchawki których nie ma na liście, A mieszczą się w budżecie to bardzo bym prosił o zamieszczenie ich nazwy.
Z góry dziękuję za pomoc. Z fartem👌👽
-
Recommended Posts