vellkan Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Dzień dobry Po kilkunastu miesiącach użytkowania pękł w końcu pałąk :/ Patrząc na to gdzie to strzeliło będę musiał je wymienić, a na ten moment rozbiłem się o kontakt z firmą. Telefonu nikt nie odbiera, formularze kontaktowe na stronie działają. Czyli przyjdzie mi kupić nowe słuchawki i znowu będę musiał szukać czegoś nowego. Żałuję, bo byłem z nich zadowolony - jakość dźwięku była niezła, a i wygoda noszenia też Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiss_ Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Mam Déjà vu... jak bym dokładnie taki sam temat czytał w ostatnim czasie... i tak jakby ktoś odpowiedział na niego że masz oddać na gwarancję.Ale może poprostu coś sobię wkręcam,zresztą mniejsza.Daj zdjęcie gdzie pękł.Od jakiej firmy kupowałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiss_ Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 (edited) Pałąk nie jest metalowy?(częściowo) Edited May 2, 2016 by Kiss_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sliwma Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 Pałąk jest metalowo-plastikowy i w miejscu gdzie się kończy metal i się łączy z plastikiem pęka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiss_ Posted May 19, 2016 Report Share Posted May 19, 2016 Wyślij zdjęcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts