Sound John Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Ja kupiłem hm700 i cena mi wyszła taka sama :3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Ja kupiłem hm700 i cena mi wyszła taka sama :3 Hifimana niestety dla wielu osób skreśla brak możliwości rozszerzenia pamięci ew. 64-gigowa wersja. Chociaż jak ktoś mieści się w 16 czy 32 GB to bardzo ciekawa opcja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sound John Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Ja kupiłem hm700 i cena mi wyszła taka sama :3 Hifimana niestety dla wielu osób skreśla brak możliwości rozszerzenia pamięci ew. 64-gigowa wersja. Chociaż jak ktoś mieści się w 16 czy 32 GB to bardzo ciekawa opcja. Ja nie mam aż tyle muzyki żebym musiał rozszerzać kartą 64gb Poza tym hifiman jest źródłem zbalansowanym a to mi się bardzo podoba gdy mamy dostępne słuchawki w takim samym stylu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sound John Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Hmm a tej A15 wyjście jest zbalansowane czy nie ? czy jak podłączę hifimany będzie grał jeden kanał ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts