Jump to content
PROMOCJA MP3Store.pl i HiFiPRO.audio 08.03.2025 - 16.04.2025 ​☀️😎​ ×

Recommended Posts

Posted

Dla mnie nowe TH900 zagrały gorzej niż 1 ale słuchałem ich krótko i nie porównując łeb w łeb wiec trzeba bardzie spróbować jeszcze raz na spokojnie i mając obie wersje pod ręka :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 1
  • Moderator
Posted

Jako przedstawiciel sklepów moje zdanie mało się liczy, ale mam odwrotne warzenie. Dla mnie bardzo duży przeskok do przodu. Miałem okazję odsłuchać i porównać oba modele.

Posted

I dlatego trzeba będzie do was wpaść :)

Posted

Ale Asknet, żeby wygrzane były, bo inaczej lipa wiadomo...

Nadal masz te modowane D2000?, kurczę niewiele gorsze były od TH900...he,he.

Posted

Mam ja to wierny jestem :) i ciagle różnica jest na granicy percepcji :) TH dorobiły sie nowych padów i pojadą na spa do Japoni ......a i przybyło Oppo komplet prawie bez wad :)

• Like 1
Posted (edited)

A jakie modyfikacje mają te D2000? Tylko zmieniony kabel na ForzaAudio? Miałem kiedyś D2000 po MarkLmodzie i grały zadowalająco, ale tak szczerze, to po TH900 spodziewałbym się o wiele więcej :)

Edited by bakus1233
Posted

Kabel i pady główna różnica to bas i scena która w TH jest lepsza . Swoją ocenę opieram Zawsze o Price performance No i tu D2000 wypadają lepiej . :)

W życiu jednak nie pozbył bym sie TH :)

• Moderator
Posted

Scena nadal w TH900 mk2 niesamowita, chyba jeszcze bardziej.

Wiecie jakimi szowinistami audio są odwiedzający audio show zwolennicy kolumn i kabelków po kilka tysi pln? Dla nich słuchawki do szatan/zło.

Na AVS zdziwienie bo posypały się słowa z ust tych właśnie zapaleńców: Pierwsze słuchawki, które mógłbym mieć. - w sensie TH900MK2

Praktycznie wszyscy chwalili je za scenę, nasycenie, kontrast miedzy innymi słuchawkami zamkniętymi i dużą dozę szczegółów z dodatkiem dobrze kontrolowanego basu.

• Create New...

Important Information

Register to have access to community resources. Forum rules Terms of Use and privacy anc cookies policy Privacy Policy