ElTomeko Posted November 14, 2017 Report Share Posted November 14, 2017 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamw Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 (edited) Coś zostało z Grado? Jeśli na gąbkach one mają ładny bas, to co wnoszą te skórki Denonowy bas? Osobiście poruszam się w 60-kach po mieście, w dodatku z żółtymi gąbkami, ale w takim drewnie to klasa. Świetnie wyglądają! Edited January 17, 2018 by Adamw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElTomeko Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 Ja w zasadzie to używałem tych sr 60 może jakieś 5h łącznie i tylko w tych nausznikach od HM5 wiec nie wiem jak grają bez nich;) Ja mam spore uszy i na takich stockowych gąbkach to słuchanie w nich to dla mnie katorga. Wiszą od 2 miechów na stojaku i czekają na swoja kolei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts