Jump to content
Letnia Promocja (HiFiPRO / MP3Store ) PRZYGOTUJ się na Wyjazd z ULUBIONĄ MUZYKĄ ×

Recommended Posts

Posted

Takstar ML750 to niewielka konstrukcja nauszna, wyróżniająca się muszlami z drewna. Na szczęście wygląd to nie jedyny wyróżnik. Dobre tłumienie i bardzo dobre brzmienie uzupełniają ciekawy wygląd.

Niedługo w sprzedaży w naszej sieci Mp3store. Cena jeszcze nie jest znana.

20160123112113857.jpg

Product Type: Dynamic, Stereo Headphones

Driver Diameter: Ø40mm
Impedance: 16Ω±30%
Frequency Response: 20Hz~20KHz
Sensitivity: 102±3dB at 1KHz
Max.Input Power: 50mW
Rated Power: 25mW
Audio Connecting Cable: Ø2.5mm x 1.2m
Net Weight: 163g
Color: Black

Słuchawki do odsłuchu w łódzkim Mp3store. W ten weekend ma je u siebie Azahiel jest szansa, że podaruje nam kilka słów opisu.

Tutaj link do testu Fatso: http://audioivoodoo.blogspot.com/2015/12/takstar-ml-750.html

• Like 1
Posted

Tak, ale pewnie nie w ciągu najbliższych dni bo do końca tygodnia sa w Łodzi.

• 1 month later...
Posted

Niech sprzedawca napisze do centrali to dostanie. Mają być niedługo, sam chcę je do MPK.

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Posted

o ile mnie pamięć nie myli, to na ostatnim meetcie w Łodzi były te słuchawki i osoby które je słuchały wyrażały się o nich bardzo pochlebnie.

Posted

Dokładnie. Jestem jednym z nich. Na ulice bardzo dobre.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Posted

Zapytaj góry kiedy w sprzedaży.

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Posted

Nie pojawiła się tu informacja, a prócz mnie chyba byli też inni chętni na odsłuch ML750 w Katowicach. A więc wczoraj już były do odsłuchu ML750 i ML720 :)

nie wiem do kiedy jeszcze będą, ale polecam odsłuch tych małych "drewniaków" ;)

Posted

Nie pojawiła się tu informacja, a prócz mnie chyba byli też inni chętni na odsłuch ML750 w Katowicach. A więc wczoraj już były do odsłuchu ML750 i ML720 :)

no i jak?

Posted

no i jak?

Moim zdaniem ML750 to pozycja warta sprawdzenia, dźwiękowo nie miałem się do czego przyczepić. W porównaniu do ML720 pięćdziesiątki są jaśniejsze, z niżej schodzącym dołem i bardziej sprężystym basem. dwudziestki mimo że są otwartą/półotwartą konstrukcją z welurowymi padami mają więcej wyższego basu i były mniej szczegółowe, z dużo wolniejszym basem oraz grały zdecydowanie bliżej środka głowy.

Użytkowo to miałem wrażenie jakby zaraz te malutkie Takstary miały mi z głowy spaść. W przypadku mocniej rozciągniętych po poprzednikach ML750 znacznie większe.

P.S. W opisywaniu brzmienia to ja mistrzem nie jestem. Ale po tym krótkim, kilku utworowym odsłuchu jestem bliski opinii FATSO z jego recenzji ;)

P.S.2. @MP3store czekam na wycenę i informacje o preorderze ;)

Posted

No to mam powód żeby po pół roku abstynencji odwiedzić nowa ekipę mp3store...

Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka

Posted (edited)

Na pewno Meizu wyglądają bardziej "pancernie" niż Taksy

Tu mnóstwo zdjęć Meizu - słuchawek dla Szturmowca Imperium !

http://www.aliexpress.com/item/Original-Meizu-HD50-Headphones-Headhand-HIFI-Aluminium-alloy-shell-Less-than-0-5-of-low-distortion/32540638775.html

Niestety na Allegro wycenione na 399 zł . Stanowczo za dużo.

Edited by Lord Rayden
Posted

Na pewno Meizu wyglądają bardziej "pancernie" niż Taksy

Tu mnóstwo zdjęć Meizu - słuchawek dla Szturmowca Imperium !

http://www.aliexpress.com/item/Original-Meizu-HD50-Headphones-Headhand-HIFI-Aluminium-alloy-shell-Less-than-0-5-of-low-distortion/32540638775.html

Niestety na Allegro wycenione na 399 zł . Stanowczo za dużo.

https://www.meizumart.it/it/accessori/59-cuffie-meizu-hd50-.html
Posted

Niestety przesadziłem :( . 53 dolary.... Ten pierwszy link o HD50. Jakaś promocja.

Posted

Niestety przesadziłem :( . 53 dolary.... Ten pierwszy link o HD50. Jakaś promocja.

Z Chin, jeśli wybierzesz tam przesyłkę z EU płacisz 70$.
  • Like 1
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Halo, @MP3store, kiedy dostaniemy ML750?

Edited by all999