Jump to content
PREORDER na słuchawki ISN w tym przede wszystkim ISN EBC80 ×

Recommended Posts

Posted (edited)

Witajcie! Szukam słuchawek dousznych, dobrze izolujących dźwięki z zewnątrz i dobrym basem. Mój odtwarzacz to SansaClip, a słucham głównie rapu

(coś takiego

)

Możecie polecić mi coś w zakresach normalnej ceny? Żeby nie wydawać majątku na słuchawki. Liczę na waszą pomoc ;)

Edited by Kazzas
  • Like 5
Posted

Możecie polecić mi coś w zakresach normalnej ceny?

Radzę określić "widełki" - może się okazać, że mamy różne definicje "normalnej ceny" :)

Posted

Hmm... no to tak do 200 zł

Znalazłem dwie propozycje:

Cresyn C450S i ProAlpha

które z tych są lepsze do kryteriów które wyżej napisałem? Czy może macie jakieś inne propozycje?

Posted

Nuforce seria 700. Jak chcesz uzasadnienie to odsyłam do bloga audiofanatyk.pl

Tu na forum ostatnio ktoś sprzedawał brainwavz s0 w fajnej cenie. Sprawdziłbym komis. Ale mimo wszystko nuforce powinien wyczerpać temat. Fajnie łoją.

Posted

Tak pewnie, jak pytać, to "szukam", a teraz odpowiadający ma uzasadniać i rozwijać wypowiedź :P

Chcesz słuchawek z dobrym basem do rapu. Słucham czasami mówionej muzyki, nawet teraz. Ale mi wystarczają SHP9500, a w wersji outdoor Carbo Tenore to już maksymalny poziom niskich.

Ale ty chcesz coś z "dobrym basem", a - jak sięgam pamięcią - pytanie o dobry bas oznacza pytanie/poszukiwanie silnego basu. Stąd propozycja carbo basso. Słuchałem w zeszłym tygodniu i nie spodobały mi się, czyli ze sporym prawdopodobieństwem powinny być dla ciebie akceptowalne.

NE-700X mają jeszcze więcej basu, ale ładnie reagują na korektor.

Brainwavz S0 mają jeden feler - okrutnie mikrofonujący kabel.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Register to have access to community resources. Forum rules Terms of Use and privacy anc cookies policy Privacy Policy