Recenzja słuchawek Encore Rockmaster OE
-
Similar Content
-
By Swordfish_
O ile recenzji jednych i drugich słuchawek Fostexa jest już trochę w sieci, to tym razem proponuje się im przyjrzeć z nieco innej perspektywy. A na dodatek zestawić je ze sobą. Bo pomimo tego, że różni je (nie tylko) cena, to może okazać się, iż w tym szaleństwie jest metoda.
"Fostex. Firma znana głownie z trzech rzeczy. Po pierwsze z dość charakterystycznych przetworników głośnikowych, które dobrze znane są na rynku DIY. Drugą jest ogólnie pojęty sprzęt dla użytkowników z branży pro-audio. Trzecią natomiast jest coraz ciekawsza oferta produktów kierowanych na rynek konsumencki."
https://hifizone.pl/recenzja-fostex-th-900-mkii-i-th-610-porownanie/
Serdecznie pozdrawiam i polecam się na (nieodległą) przyszłość
-
By gacexnh
Witam. Zakupiłem do moich słuchawek Audiotrak Maya U5, ale nie jestem zadowolony(wokale były bardzo wygłuszone). Mam zamiar dołożyć więcej pieniędzy i zastanawiam się nad Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, S.M.S.L M3 lub jeżeli nie ma ogromnej różnicy FIIO E10K OLYMPUS 2 .
Nie jestem jakimś audiofilem. Będę słuchał na komputerze głownie. Gatunki muzyczne przeróżne - mocny metal,muzyka elektroniczna, czasem nawet lubię muzykę klasyczną sobie puścić, muzyka folkowa i Britney Spears :). Słuchawki jak napisałem w tytule. Cena maks 400 zł, lecz wolałbym mniej. Pozdrawiam.
-
By FreshOne
Witam. Potrzebuję pomocy osoby która słuchała zarówno słuchawek AKG K518 oraz Encore Rockmaster Live, wszystkie inne proszę o wyjście z tej strony naprawdę.
Czy moglibyście napisać jak rózni się dźwięk w tych słuchawkach? Chodzi mi bardziej o średnicę i treble, bo basu więcej mają AKG to wiem a że obie pary jakościowo mają OK to więcej wiedzieć mi nie trzeba. Pragnę więc wiedzieć jak w tych słuchawkach brzmi średnkca tzn czy w AKG nie jest przyćmiona basem i czy wysokie tony są raczej suche czy melodyczne, preferuję te drugie. Dziękuję z góry za pomoc, informacje te być może zmienią moje życie?
-
Recommended Posts