Jump to content

FiiO K1 - przenośny AMP/DAC

Recommended Posts

Posted

Zakładam temat do dyskusji o kolejnej z zapowiedzi Fiio: przenośnym i malutkim AMP/DAC K1.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Posted

Ale maleństwo :) tylko czemu od razu nie można montować dobrych układów w laptopach?

• Like 1
Posted

Ale maleństwo :) tylko czemu od razu nie można montować dobrych układów w laptopach?

Wyczerpia im sie pomysly nad innymi ficzerami to wezma sie za audio, cos na wzor rozpompowanego rynku smartfonow

Posted

Ciekawe jaka będzie cena tego maeństwa.

@Crysis próbowałeś Audioquest Dragonfly? - bardzo fajny mini amp/dac, nie do wszystkiego ma wystarczająco dużo mocy, ale myślę że opcja warta rozważenia. Jest jeszcze w promocji w Top Hi-Fi.

• 2 weeks later...
Posted

Byłoby wspaniale gdyby kosztował w okolicy 200 zeta i grał ciepło. Potrzebuje czegoś wielkości UD120 tylko po przeciwnej stronie charakteru grania :D

Posted

kurde ciekawe jak by to gralo z EX-1'kami od FiiO, ciekawe sprzęty jak dla mnie.

Najlepsze jest to, że na zdjęciu widać jacka od Dunu Titan 1 / FiiO EX-1 ;)

• 3 months later...
Posted

Price: $39

Jeśli to prawda to może być dobra (i normalnie dostępna) alternatywa dla UAE23. Służbowe komputery będą wdzięczne :)

Posted

Nie mogę się doczekać aby go przetestować. :)

Posted

Może zagrać na tym samym poziomie i wcale nie musi kanibalizować E10'tki.

Posted

Może zagrać na tym samym poziomie i wcale nie musi kanibalizować E10'tki.

Osobiście liczę na to :-)
Posted

W audiomagic go jeszcze nie mają. Podobno na początku lutego będą.

Posted

Testuję większego brata -- Q1..I jeżeli ktoś szuka takie małe combo, to przy promocyjnej cenie na mp3store (300zł) to ja nie mam pytań..brać i się jarać,jak ja od wczoraj ;)