wdwdr Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 (edited) Cześć, mam mały problem z moimi K550, może dotyczy on też innych słuchawek tej marki o podobnej konstrukcji jak K550. Otóż nausznice (nie wiem jak to się nazywa - nie chodzi mi o same pady a o całe te okrągłe, wraz z driverami ) Odchylają się nie symetrycznie. I to odchylenie się pogłębiło od nowości. Chodzi mi o to, że te "nausznice" mogę odgiąć z jednej strony tak aby obudowa dotykał wewnętrznej części pałąka, Natomiast w drugiej nausznicy po maksymalnym odgięciu pozostaje 1 cm przerwy. Da się to jakoś skorygować? Bo w moim mniemaniu żadna z tych nausznic nie powinna dotykać pałąka, a być jakieś 2-3mm od niego. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi. Proszę o możliwie szybką odpowiedź. EDIT: dodaję foty. Edited September 1, 2015 by wdwdr Quote
Piotr Boracki Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 Siema, U mnie jest tak samo. Poza estetyką i pogwałconym poczuciem symetrii, chyba w niczym nie przeszkadza. Quote
wdwdr Posted September 2, 2015 Author Report Posted September 2, 2015 No kurcze mi to przeszkadza, szczególnie, że kiedyś ta różnica była mniejsza. Serio nikt, nic? Quote
wdwdr Posted June 2, 2016 Author Report Posted June 2, 2016 up problem się powiększył. Jest jeszcze bardziej nie równo Quote
Gapcza Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 Z tego co kojarzę to ten typ tak ma. Proponuję nie kombinować za bardzo bo z małego zrobi się duży problem. Quote
Recommended Posts