spark13 Posted August 11, 2015 Report Posted August 11, 2015 Witam stałem się posiadaczem wyżej wymienionego grajka.Osoba od której kupiłem odtwarzacz niestety nie usuneła swoich danych.Nie potrafie na rockbox usunąć piosenek.Jak to zrobić? Quote
spark13 Posted August 11, 2015 Author Report Posted August 11, 2015 Po podpięciu do dell venue 8 pro widzę swoją muzykę a tej którą chcę usunąć niestety nie.Możliwe że jest na jakiejś partycji której win 8.1 nie widzi? Quote
sn4ke Posted August 11, 2015 Report Posted August 11, 2015 A ta muzyka jest na pewno na grajku? Nie wiem jak tutaj, ale czasami na playliście w bazie danych zostają różne śmieci, których już dawno nie ma i trzeba wymusić z poziomu grajka ręczną aktualizację biblioteki. Skoro nie widzisz ich po podłączeniu do kompa, to taki wariant jest najbardziej prawdopodobny. Quote
summerinparis33 Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Jest jeszcze możliwość, że usunięte utwory siedzą w folderze "kosz" na rockboxie, który trzeba wyczyścić spod windowsowego eksplorera. Quote
Recommended Posts