Jump to content
Promocja Audio Video Show 2024 ×
Fotorelacja Audio Video Show 2024 HiFiPRO i MP3Store ×

Recommended Posts

• MP3store
Posted

Słuchałem ostatni E50 sporo na clipie i powiem że jest fuuuuun!! Czekam na E80 ale jeżeli są takie jak Kurop opisuje to chyba jednak skończy się u mnie na E50 i będzie banan znowu na pysku ilekroć będę słuchał :D

Posted

Słuchałem ostatni E50 sporo na clipie i powiem że jest fuuuuun!! Czekam na E80 ale jeżeli są takie jak Kurop opisuje to chyba jednak skończy się u mnie na E50 i będzie banan znowu na pysku ilekroć będę słuchał :D

Dokładnie, mam podobne obawy, że mimo iż E80 okażą się "lepsze", to jednak do biegania nie chcę mieć monitorów, wolę odrobinę funu, nawet do E50 bym dodał jeszcze trochę ;).

Posted

mógłby ktoś krótko napisac jak wypadają w porównaniu do MH1?

• MP3store
Posted

Mam takie wrażenie, że E50, E80 będą raczej miały zastosowanie przy playerkach z mocniejszym wyjściem, owszem, z telefonu, z dziury też zagrają ale nie będzie w tym magi i mięska, które tak lubimy. Właśnie latam e50+d-zero i jest miodnie, o wiele lepiej niż z dragonfly...

• MP3store
Posted

No ba! Ciekaw jestem jak będzie na Note5 ;) Tymczasem Notek3 nie podkręcony bez roota gra poprawnie ale za cicho czasami. Blokada głośności na UE jednak robi swoje :/

Posted (edited)

W pracy u mnie przygrywa sobie z integry i do tego muzyka z YT - i nie narzekam ;).

EDYTA

WOW 500 post przez 6 lat, otwierajcie szampana!

Edited by Mecin
  • Like 1
Posted

Mi brakuje w E50 po wygrzaniu tego pazura co był wcześniej na górze. Niby to była wada, ale teraz mi tego brakuje.

Posted

Niedługo E80 zawitają do naszych sklepów. Szykuje sie tez promocja :)

(Widzicie jest zainteresowanie, są pytania = jest towar w Mp3store)

Wiadomo może już coś więcej na temat promocji i dostępności :)? Strasznie mnie ciekawią.

Posted

Dziś jutro powinien ukazać się tekst z promocją.

• 2 weeks later...
Posted

Mi brakuje w E50 po wygrzaniu tego pazura co był wcześniej na górze. Niby to była wada, ale teraz mi tego brakuje.

WojtekC a ile czasu trwało u Ciebie wygrzewanie E50? Przyznam szczerze że podoba mi się bardzo jak grają, ale niestety nie miałem okazji słuchać wygrzanych. Mam nadzieję że dźwięk nie zmienia się wraz z wygrzewaniem aż tak bardzo na minus.

Posted

A do czego miałeś je podłączone podczas wygrzewania ? Zauważyłeś tę różnicę w dźwięku słuchajac cały czas na tym samym odtwarzaczu czy może używałeś E50 w połączeniu z różnymi odtwarzaczami ?

Posted

Zostawiłem podłączone do stacjonarki w sklepie. Wygładzona góra to wynik.

• MP3store
Posted

Też mam wygrzane i dla mnie e50 grają po wygrzaniu nadal bardzo fajnie, tak jak Wojt napisał - góra nie grapie po mózgu gdy są jakieś mocniej sopranowe partie. Czekam na e80, wygrzeję i zobaczymy jaki będzie wynik konfrontacji na linii e50 VS e80, podłączę obie jednocześnie pod AK380 i się okaże które lepsze :)

Posted

Przyznam szczerze że jestem bardzo ciekawy porównania E50 i E80 oraz różnic pomiędzy tymi dwoma modelami tak więc czekam na recenzję. A tymczasem będę obserował jak zmienia się dźwięk E50 w miarę upływu czasu. Mam nadzieję, że nie zmieni się diametranie bo jest naprawdę w porządku :)

• 4 weeks later...
Posted

które lepsze soundmagic e50 czy yamahy eph-100? chcę kupic i nie moge się zdecydować. Pomóżcie ;)

Ile jeszcze razy zapytasz?