robson15 Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 WItam Szukam słuchawek do Clipa Sport z dobrym basem,ale żeby nie zalewał reszty-czasem lubię posłuchać rocka czy czegoś spokojniejszego i ważne by były wytrzymałe. Jeśli ktoś ma lub miał te słuchawki to proszę o opinie z góry dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirick Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Właśnie dzisiaj je dostałem. Potestuję w weekend i coś napiszę. A jaki to rock dokładniej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robson15 Posted June 5, 2015 Author Report Share Posted June 5, 2015 (edited) Simple Plan,Green Day,Happysad,Dzem,Lady Pank,Survivor Edited June 6, 2015 by robson15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirick Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 Od biedy mogłyby się nadać, ale raczej nie polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robson15 Posted June 6, 2015 Author Report Share Posted June 6, 2015 Czyli to bardziej basowe słuchawki? Możesz napisać o ich wykonaniu, jack,kabel itd? Szukam czegoś dobrego nawet do 200,ale póki znalazłem te,SM ep30,Sennheiser MX580,MX980 i Awei es10. Jedynie te Cresyny wypadają najlepiej,EP30-za mało basu i trwałość pewnie nie jest ich mocną stroną.Sennheisery też kuleją z jakością wykonania-miałem MX 470 i padła słuchawka po pół roku używania a nie ciągałem za kabel a ni nic z tych rzeczy. Ogólnie jest bardzo mały wybór,znacznie łatwiej znaleść dokanałówki czy nauszne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirick Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Nie mam porównania z innymi pchełkami, ale wg mnie C500E nie są basowe. Co do wykonania: kabel wydaje się solidny jak na takie słuchawki, jack wg mnie jest bardzo dobry. Same słuchawki wrażenia jakichś bardzo solidnych nie sprawiają, ale to może być tylko wrażenie. Problem jest taki że C500E można by nazwać pchełkami otwartymi, a przez to niezbyt się nadają do miejsc publicznych. Jak się je włoży tą drugą, srebrną stroną do ucha to normalnie słychać pełny dźwięk, a nawet bym powiedział że jest więcej basu. Ogólnie, to jednak odradzałbym je ze względu na brzmienie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gourney Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Zapoluj na używane sennki mx980 - tp najwyższa półka w pchelkach - świetne brzmienie i solidne wykonanie Lepiej to mogłoby być ewentualnie z HSA Living, ale nie w tym budżecie. Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paratykus Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 "i trwałość pewnie nie jest ich mocną stroną.Sennheisery też kuleją z jakością wykonania-miałem MX 470 i padła słuchawka po pół roku używania..." Sorry Kolego, ale nie porównuj MX580 do 980 czy 985 To nie ta półka jakościowa, wierz mi. 980 -tylko z drugiej ręki. 985 - może gdzieś upolujesz nowe. Co do klasowości dźwięku - przy obecnych upałach słucham głównie na pchłach ( albo na dokach). I przerzuciwszy się z dużych dynamików na 985 wcale nie odczuwam muzycznego dyskomfortu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisior Posted November 22, 2015 Report Share Posted November 22, 2015 jeśli piszesz o dousznych, a nie o dokanałowych to podobno nic lepszego w tej cenie nie dostaniesz. ja byłem zadowolony, dźwięk bardzo czysty, wyrazisty, raczej chłodny. bassu mało, jak we wszystkich dousznych(co innego po dociśnięciu ich głęboko w uszy, wtedy robią się cieplejsze i bass brzmi super). niestety rozleciał mi się jack po 3miechach chyba, także lepiej zachowaj paragon do reklamacji. ja słuchałem na nich głównie rapu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts