michalk6 Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 Witam. Posiadam Samsunga P3 ze znaną wadą wyświetlacza Chciałbym pozmieniać sobie ustawienia DNS jednak wykonanie tej sztuki z poziomu urządzenia graniczy z cudem. Mam EmoDio, w którym mogę sobie ładnie wszystko poustawiać ale oprogramowanie "nie widzi" mojego playera i tym samym nie mogę przesłać plików o rozszerzeniu ucq... Czy znacie może jakąś alternatywną metodę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
progmarky Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 Można zmienić ale wymaga to nieco wprawy.Klikasz równocześnie 1 palcem w obszar z lewej strony wyświetlacza i 2 w ustawienia.Trochę trzeba poćwiczyć ale można wszystko ustawić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalk6 Posted April 10, 2015 Author Report Share Posted April 10, 2015 No tak wszystko można wybrać ale jak przychodzi do własnych ustawień DNS gdzie poszczególne "kreski" equalizera są bardzo blisko siebie a chce się ustalić konkretne wartości to dosyć trudne zadanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
progmarky Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 Fakt.Łatwo nie było ale jakoś mi się udało ustawić własny eq.Pomocny może być rysik tylko jaki tu jest ekran pojemnościowy? Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts