audionanik Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 Robiłeś ze mną interes, dobiłeś targu, pożyczaliśmy sobie coś, wymieniliśmy wzajem??? Pochwal mnie lub zgań (ze wskazaniem na "pochwal") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kommel Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 Wymieniliśmy się z kolegą słuchawkami. Swoją pakę dostałem na drugi dzień po dogadaniu szczegółów. Co tu dużo pisać - uczciwy i sympatyczny polecam jak najbardziej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manuelvetro Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 Nie udało mi się nic mu sprzedać, nie udało mi się wymienić. Ale ja sobie słuchałem jego sprzetów a on moich. I obaśmy byli zadowoleni, chyba Kolegi polecać nie trzeba, bo firma i bez polecania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grubbby Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 wymienilismy sie niegdys wzmakami do testow - w zasadzie w trojkacie z manu jeszcze sie pogawedzic udalo... takze jesli trojkaty to tylko z audionanikiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkel Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 Kupił wzmacniacz słuchawkowy, potem słuchawkowy wzmacniacz, potem interkonekty, ostatnio dał sobie rozebrać słuchawki na 3 części i nawet się ucieszył z zastanego stanu rzeczy... po prostu klient idealny. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakus1233 Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Pożyczyłem na tydzień swoje słuchawki w zamian za LCD2-F Nic nie zepsuł, oddał także polecam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterrom Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Kupiłem słuchawki. Wszystko zgodnie z opisem. Rzetelny i uczciwy człowiek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chcheckitout Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Kupiłem kabelek do słuchawek. Szybka wysyłka bez ceregieli i ogólnie idzie się dogadać. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytek Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Wymieniłem foszteksy x00 na Audeze z dopłatą z mojej strony. Trochę pomarudziłem sobie przy tym, jeśli chodzi o sposób wysyłki, jednak nie dostałem przez to po głowie - ba, wszystko przebiegło w mega pozytywnej atmosferze i za to bardzo dziękuję! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Compton Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 Dzięki @audionanikowi mialem możliwość zapoznać się bliżej z jego Night Hawkami. Przyznać muszę, że są bardzo ciekawe i mają potencjał, ale koniecznie trzeba odsłuchać przed zakupem. Dzięki jeszcze raz Pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roo_Volt Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 Sprzedałem a Nanik kupił, wszystko w miłej atmosferze z uśmiechem. Oby wszyscy podchodzili do zakupu używanego sprzętu w ten sposób. To jeden z tych kolegów, co to by się z nim chciało przegadać o sprzęcie nie jeden weekend. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Compton Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 Kupiłem od Macieja HE-4. Tzn najpierw dostałem je na odsłuch, ale tak tak mi się spodobały, że kombinowaliśmy wczoraj do późna, co zrobić aby wilk był syty i i owca cała. Ja już jestem zadowolony, audionanik mam nadzieję, że też będzie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaworrr Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Też posłodzę kilka razy się z Maćkiem widziałem, zawsze w przyjemnej atmosferze. My audioflce musimy się wspierać 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartonik Posted December 15, 2016 Report Share Posted December 15, 2016 Kupiłem od Audionanika Bursona Soloist, wszystko było jak należy, bardzo miły i przyjazny człowiek . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammerh34d Posted December 22, 2016 Report Share Posted December 22, 2016 Spoko gość Jako kupujący jestem jak najbardziej zadowolony. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fonzo Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 Kupiłem od kolegi DACa na Sabre, po testach,na które audionanik bez problemu się zgodził, wszystko odbyło się cacy. Trochę też pogadaliśmy, przyjazny gość, wyjaśnił co trzeba, poradził jak należy, nic tylko polecić. Pozdrawiam. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Barthuss Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 Wypożyczyłem dzięki uprzejmości kolegi Macieja (Audionanik) zestaw słuchawek beyererdynamic. Bardzo miły kontakt, życzliwość i cierpliwość Serdecznie dziękuję i pozdrawiam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fonzo Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 Kupił, nie targował się; gdybym był Arabem pomyślałbym, że koleś chciał mnie obrazić; ale nie jestem...i teraz już sam nie wiem . Może następnym razem się potarguje . ...a tak serio, to polecam jak najbardziej, sympatyczny kolega i autentyczny dźwiękolubca. No i się potargowałem.... Kupiłem kabelki.... Się targowaliśmy, że ho ho ho... Oczywiście polecam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_raza_ Posted March 6, 2017 Report Share Posted March 6, 2017 Kupiłem Lyra, kupowanie u kolegi to przyjemność. Pozdrawiam i polecam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Compton Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Audionanik kupił ode mnie czincze. Długo się nie namyślał, kasę przelał ekspresowo, a i z tego powódu mieliśmy okazję aby sobie trochę pogadać przez telefon. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
timecage Posted April 28, 2018 Report Share Posted April 28, 2018 Kupiłem od kolegi pady do Hawków. Chciałem pocztą, miało być DPD, przyszły UPSem . Ale za to przyszły w trybie turbo i świetnie zapakowane, całość transakcji pozostawia zdecydowanie przyjazne odczucia. Dzięki! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaszaWspraju Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 Wypożyczyłem słuchawki, szybki i rzeczowy kontakt. 100% polecam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
timecage Posted July 24, 2018 Report Share Posted July 24, 2018 (edited) Zakupiłem lampy Staxowe i folię Staxową. Wszystko jak w opisie, super zapakowane i prędko wysłane. Po raz drugi zatem z mojej strony pełnia zadowolenia. Dziękuję . Edited July 24, 2018 by timecage 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPM Posted July 31, 2018 Report Share Posted July 31, 2018 zakupiłem u kolegi kabelki do słuchawek, szybka wysyłka, porządne pakowanie...polecam.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hibi Posted October 12, 2018 Report Share Posted October 12, 2018 On 5/29/2018 at 9:23 PM, KaszaWspraju said: Wypożyczyłem słuchawki, szybki i rzeczowy kontakt. 100% polecam. Jak wyżej pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts