Jump to content
PROMOCJA MP3Store.pl i HiFiPRO.audio 08.03.2025 - 16.04.2025 ​☀️😎​ ×
Sennheiser HD 550 DOSTĘPNY W PREORDERZE za 1199 zł 📢 ×

Recommended Posts

Posted

Wymieniliśmy się z kolegą słuchawkami. Swoją pakę dostałem na drugi dzień po dogadaniu szczegółów. Co tu dużo pisać - uczciwy i sympatyczny :) polecam jak najbardziej.

Posted

Nie udało mi się nic mu sprzedać, nie udało mi się wymienić. Ale ja sobie słuchałem jego sprzetów a on moich. I obaśmy byli zadowoleni, chyba ;) Kolegi polecać nie trzeba, bo firma i bez polecania :)

Posted

wymienilismy sie niegdys wzmakami do testow - w zasadzie w trojkacie z manu ;)

jeszcze sie pogawedzic udalo... takze jesli trojkaty to tylko z audionanikiem ;)

Posted

Kupił wzmacniacz słuchawkowy, potem słuchawkowy wzmacniacz, potem interkonekty, ostatnio dał sobie rozebrać słuchawki na 3 części i nawet się ucieszył z zastanego stanu rzeczy... po prostu klient idealny.

• Like 1
  • 1 month later...
  • 8 months later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Wymieniłem foszteksy x00 na Audeze z dopłatą z mojej strony.

Trochę pomarudziłem sobie przy tym, jeśli chodzi o sposób wysyłki, jednak nie dostałem przez to po głowie - ba, wszystko przebiegło w mega pozytywnej atmosferze i za to bardzo dziękuję!

• Like 1
  • 3 months later...
Posted

Dzięki @audionanikowi mialem możliwość zapoznać się bliżej z jego Night Hawkami.

Przyznać muszę, że są bardzo ciekawe i mają potencjał, ale koniecznie trzeba odsłuchać przed zakupem.

Dzięki jeszcze raz

Pozdrawiam :)

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

Sprzedałem a Nanik kupił, wszystko w miłej atmosferze z uśmiechem. Oby wszyscy podchodzili do zakupu używanego sprzętu w ten sposób. :) To jeden z tych kolegów, co to by się z nim chciało przegadać o sprzęcie nie jeden weekend.

• Like 1
  • 2 months later...
Posted

Kupiłem od Macieja HE-4.

Tzn najpierw dostałem je na odsłuch, ale tak tak mi się spodobały, że kombinowaliśmy wczoraj do późna, co zrobić aby wilk był syty i i owca cała.

Ja już jestem zadowolony, audionanik mam nadzieję, że też będzie :)

• Like 1
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Kupiłem od Audionanika Bursona Soloist, wszystko było jak należy, bardzo miły i przyjazny człowiek :) .

• Like 1
  • 4 weeks later...
Posted

Kupiłem od kolegi DACa na Sabre, po testach,na które audionanik bez problemu się zgodził, wszystko odbyło się cacy. Trochę też pogadaliśmy, przyjazny gość, wyjaśnił co trzeba, poradził jak należy, nic tylko polecić. Pozdrawiam.

• Like 2
Guest Barthuss
Posted

Wypożyczyłem dzięki uprzejmości kolegi Macieja (Audionanik) zestaw słuchawek beyererdynamic. Bardzo miły kontakt, życzliwość i cierpliwość :) Serdecznie dziękuję i pozdrawiam !

• 2 weeks later...
Posted

Kupił, nie targował się; gdybym był Arabem pomyślałbym, że koleś chciał mnie obrazić; ale nie jestem...i teraz już sam nie wiem :ph34r:. Może następnym razem się potarguje :lol:.

...a tak serio, to polecam jak najbardziej, sympatyczny kolega i autentyczny dźwiękolubca.

No i się potargowałem.... Kupiłem kabelki.... Się targowaliśmy, że ho ho ho... :woot:

Oczywiście polecam. :)

• Like 1
  • 1 month later...
  • 5 months later...
  • 7 months later...
Posted

Kupiłem od kolegi pady do Hawków. Chciałem pocztą, miało być DPD, przyszły UPSem :D. Ale za to przyszły w trybie turbo i świetnie zapakowane, całość transakcji pozostawia zdecydowanie przyjazne odczucia. Dzięki!

• Like 1
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

Zakupiłem lampy Staxowe i folię Staxową. Wszystko jak w opisie, super zapakowane i prędko wysłane. Po raz drugi zatem z mojej strony pełnia zadowolenia. Dziękuję :).

Edited by timecage
  • Like 1
Posted

zakupiłem u kolegi kabelki do słuchawek, szybka wysyłka, porządne pakowanie...polecam....

• Like 1
  • 2 months later...
Posted
On 5/29/2018 at 9:23 PM, KaszaWspraju said:

Wypożyczyłem słuchawki, szybki i rzeczowy kontakt. 100% polecam.

Jak wyżej :D

pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.. 

• Like 1