Jump to content

audionanik

audionanik

Recommended Posts

Kupił wzmacniacz słuchawkowy, potem słuchawkowy wzmacniacz, potem interkonekty, ostatnio dał sobie rozebrać słuchawki na 3 części i nawet się ucieszył z zastanego stanu rzeczy... po prostu klient idealny.

• Like 1

• 1 month later...
  • 8 months later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Wymieniłem foszteksy x00 na Audeze z dopłatą z mojej strony.

Trochę pomarudziłem sobie przy tym, jeśli chodzi o sposób wysyłki, jednak nie dostałem przez to po głowie - ba, wszystko przebiegło w mega pozytywnej atmosferze i za to bardzo dziękuję!

• Like 1

• 3 months later...
  • 1 month later...

Sprzedałem a Nanik kupił, wszystko w miłej atmosferze z uśmiechem. Oby wszyscy podchodzili do zakupu używanego sprzętu w ten sposób. :) To jeden z tych kolegów, co to by się z nim chciało przegadać o sprzęcie nie jeden weekend.

• Like 1

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest Barthuss

Wypożyczyłem dzięki uprzejmości kolegi Macieja (Audionanik) zestaw słuchawek beyererdynamic. Bardzo miły kontakt, życzliwość i cierpliwość :) Serdecznie dziękuję i pozdrawiam !

• 2 weeks later...

Kupił, nie targował się; gdybym był Arabem pomyślałbym, że koleś chciał mnie obrazić; ale nie jestem...i teraz już sam nie wiem :ph34r:. Może następnym razem się potarguje :lol:.

...a tak serio, to polecam jak najbardziej, sympatyczny kolega i autentyczny dźwiękolubca.

No i się potargowałem.... Kupiłem kabelki.... Się targowaliśmy, że ho ho ho... :woot:

Oczywiście polecam. :)

• Like 1

• 1 month later...
  • 5 months later...
  • 7 months later...

Kupiłem od kolegi pady do Hawków. Chciałem pocztą, miało być DPD, przyszły UPSem :D. Ale za to przyszły w trybie turbo i świetnie zapakowane, całość transakcji pozostawia zdecydowanie przyjazne odczucia. Dzięki!

• Like 1

• 1 month later...
  • 1 month later...

Zakupiłem lampy Staxowe i folię Staxową. Wszystko jak w opisie, super zapakowane i prędko wysłane. Po raz drugi zatem z mojej strony pełnia zadowolenia. Dziękuję :).

Edited by timecage
  • Like 1

• 2 months later...
On 5/29/2018 at 9:23 PM, KaszaWspraju said:

Wypożyczyłem słuchawki, szybki i rzeczowy kontakt. 100% polecam.

Jak wyżej :D

pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.. 

• Like 1