P1gu Posted May 10, 2021 Report Share Posted May 10, 2021 Również zgłaszam się z zakupem tipsów - spinfitów 360. Tipsy rewelacyjne, tak samo jak szybkość wysyłki i jej pakowanie. Bardzo dziękuję i polecam! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPM Posted May 10, 2021 Report Share Posted May 10, 2021 Zakupiłem ostatnio nowe ubranko dla WM1A i przyszło szybciej niż kasa dotarła...... jak zawsze polecam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manuelvetro Posted May 14, 2021 Report Share Posted May 14, 2021 Człowiek, który naprawił InPost. Kupili my w środę wieczór słuchawki plenerowe o dziwnej nazwie, pigwa, sigwa , cholera wie, ale grają, naprawdę, jak pisze @audionanikfpytę, a w piątek mlaskalimy z zachwytu, jakie te pigwy muzycznie smaczne. W prasie internetowej, pisali, że InPost się zepsuł, nie działa, nie dostarcza itd, a @bigmaras wziął, poszedł do tego inPosta i go jakoś wyregulował, dostosował, zupgradowal, yebnał mu czy cuś, w każdym razie paczki z pigwami na czas przyszli. W efekcie pigwy teraz mam na głowie i nic więcej już nie powiem. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paratykus Posted May 18, 2021 Report Share Posted May 18, 2021 Co prawda tylko tipsy, ale ważne dla mnie. Przy okazji przypomniał sobie, że inny typ, możliwe, że ma mój rozmiar choć nie było już tego rozmiaru w ofercie. I znalazł, mimo, że to baaardzo zapracowany człowiek. Co więcej, ponieważ nie zdążył kurierem to wysłał mi paczkomatem "Paczka w weekend". Złoty człowiek. Jeśli będę coś kupował to tylko u Marka ! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mju Posted May 18, 2021 Report Share Posted May 18, 2021 Tym razem DX300. Powiedzieć, że to była doskonała transakcja to nic nie powiedzieć :). Dzięki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Rayden Posted June 15, 2021 Report Share Posted June 15, 2021 Wielkie dzięki za tipsy ! I za znakomitą obsługę drobnego w końcu klienta (tylko tipsy Symbio choć klient 107 kg ). Wielki plus !!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manuelvetro Posted June 15, 2021 Report Share Posted June 15, 2021 1 minutę temu, Lord Rayden napisał: Wielkie dzięki za tipsy ! I za znakomitą obsługę drobnego w końcu klienta (tylko tipsy Symbio choć klient 107 kg ). Wielki plus !!! Bo to masa Bigmarasa! I moja Przy okazji Markowi i tu podziękuję, bom zapomniał, za testówki ibasso IT07, com je w Muzo opisał już dawno… https://muzostajnia.wordpress.com/2021/05/29/rodzina-ibasso-audio/ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mju Posted July 15, 2021 Report Share Posted July 15, 2021 AMP12... błyskawicznie i z klasą, jak zwykle. Dzięki 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paratykus Posted November 20, 2021 Report Share Posted November 20, 2021 BigMaras to człowiek szybszy od Usaina Bolta, serio. Wczoraj po południu zamówienie, dziś od rana w paczkomacie (sobota). Myślę, że kiedy ja jeszcze nie skończyłem mówić to Marek już klepał w Inposta, żeby paczka wyszła :-) Polecam i dziękuję bardzo !!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 6, 2021 Report Share Posted December 6, 2021 (edited) Nie polecam… Mail wysłany 2021-11-01 brak odpowiedzi… PW na forum wysłane 8 listopada… brak odpowiedzi do momentu napisania tej wiadomości. Następnie pomiędzy 18, a 22 dostałem 2 wiadomości… Ale po spytaniu się o cenę kontakt nam się ponownie urwał… 23, 26 i wczoraj po 23 wysłane PW na forum… -> wczorajsza wiadomość została odczytana oraz 2021-12-01 wysłany kolejny mail… W 2019 wysyłałem na naprawę odtwarzasz… paczka wysłana była przed 2019-04-04… odebrałem odtwarzasz z powrotem po 2019-05-24. Wtedy się 2 razy przypominałem w maju o status naprawy… Więc jeżeli chodzi o obsługę posprzedażową nie polecam, na podstawie moich 2 doświadczeń… Nie wiem, może jakoś obraziłem Bigmarasa wcześniej… Edited December 6, 2021 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigmaras Posted December 6, 2021 Author Report Share Posted December 6, 2021 Godzinę temu, tokariew napisał: Nie polecam… Mail wysłany 2021-11-01 brak odpowiedzi… PW na forum wysłane 8 listopada… brak odpowiedzi do momentu napisania tej wiadomości. Następnie pomiędzy 18, a 22 dostałem 2 wiadomości… Ale po spytaniu się o cenę kontakt nam się ponownie urwał… 23, 26 i wczoraj po 23 wysłane PW na forum… -> wczorajsza wiadomość została odczytana oraz 2021-12-01 wysłany kolejny mail… W 2019 wysyłałem na naprawę odtwarzasz… paczka wysłana była przed 2019-04-04… odebrałem odtwarzasz z powrotem po 2019-05-24. Wtedy się 2 razy przypominałem w maju o status naprawy… Więc jeżeli chodzi o obsługę posprzedażową nie polecam, na podstawie moich 2 doświadczeń… Nie wiem, może jakoś obraziłem Bigmarasa wcześniej… Bateria do X20 zakupionego 2,5 roku temu. Chciałem pomóc, mam na stanie, wysłałem foty. Niestety, grudzień to szczyt wysyłkowy, kilkadziesiąt wiadomości dziennie na forum, ponad 100 maili dziennie, niestety ale nie ogarniam na bieżąco wiadomości. Większość forumowiczów nie ma problemu aby zadzwonić do mnie, przypomnieć się i czasem na telefon od razu generuje przesyłkę. Skoro jednak już wysmarowałeś żale, to może faktycznie lepiej abyś zamówił gdzieś indziej... Żadnych transakcji między nami już na pewno nie będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuja_ Posted December 17, 2021 Report Share Posted December 17, 2021 @bigmaras najpierw znalazł dla mnie Qudelixa 5K pomimo oficjalnego braku tego sprzętu w sprzedaży a następnie - gdy okazało się, że egzemplarz jest uszkodzony - bezproblemowo i błyskawicznie wymienił go na inny model. Polecam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atr3yu Posted January 14, 2022 Report Share Posted January 14, 2022 Jakiś czas męczyłem o Oriolus Isabellae, popytał, zamówił, sprowadził i sprzedał po dobrej cenie Polecam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 17, 2022 Report Share Posted January 17, 2022 Kupiłem Ibasso DC05 w bardzo dobrej cenie. Polecam allegrowicza!Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
euter Posted August 20, 2022 Report Share Posted August 20, 2022 Zakupy u Marka to jest zawsze czysta przyjemność 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lafar13 Posted August 20, 2022 Report Share Posted August 20, 2022 Kupowałem u Bigmarasa kilka razy i zawsze to była czysta przyjemność a najbardziej zadziwiała mnie prędkość dostarczenia paczki. Po południu zakupy a dostawa⚡rano następnego dnia. Gorąco polecam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tome-k Posted September 4, 2022 Report Share Posted September 4, 2022 Wielokrotnie robiłem zakupy u Bigmarasa, zawsze szybko, sprawnie, bezproblemowo.... jednym słowem-profesjonalnie. Tak, jak kolega powyżej napisał, przesyłki dochodzą błyskawicznie. Również gorąco polecam ! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
onlooker Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 Czyżby? AVS 2022 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigmaras Posted October 5, 2022 Author Report Share Posted October 5, 2022 2 godziny temu, onlooker napisał: Czyżby? AVS 2022 Tak 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tecnoselfrx Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 Zakupiłem u kolegi przez allegro już kilka produktów . M.IN Xduoo mt-602 , xduoo xa-10 , xduoo ta-26 oraz ostatnio pady dekoni elite do hifiman . Szczerze polecam , kontrahent godny polecenia . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czerwin1985 Posted March 19, 2023 Report Share Posted March 19, 2023 Ostatnie zakupy Ibasso DX320 + Amp14 pełen profesjonalizm gorąco polecam 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarzyna Posted April 25, 2023 Report Share Posted April 25, 2023 Kupione Symphonium Meteor. Polecam zaróno Marka jak i słuchawki. "small size - MASSIVE sound" 👌 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcelmtbmx Posted April 25, 2023 Report Share Posted April 25, 2023 Ja również zakupiłem Symphonium Meteor i polecam produkt jak i sprzedającego 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hex4986 Posted August 11, 2023 Report Share Posted August 11, 2023 Kolejny i zapewne nie ostatni zakup - tym razem DX320. Kontakt i realizacja bez zarzutu. Zazdroszczę rzutkości Szanownemu Forumowemu Koledze. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgreg Posted September 22, 2023 Report Share Posted September 22, 2023 Zakup Xduoo Xd05 pro, gorąco polecam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts