Jump to content

Recommended Posts

• MP3store
Posted

Drodzy Forumowicze

Zapraszamy serdecznie na Nasze aukcje allegro na koncie "refurbish" gdzie wystawiamy na licytacje lub oferujemy w okazyjnych cenach różny sprzęt:

Są to produkty:

* po recenzjach

* sample produktów, których standardowo nie ma w Naszej ofercie

* nowe produkty, które nie nadają się do normalnej sprzedaży (np. uszkodzone pudełko)

* produkty powystawowe

* leżaki magazynowe

* wybrakowane zestawy

* nowe produkty wychodzące ze sprzedaży

* itp.

Na bieżąco będą tam pokazywać się nowe oferty. Zachęcamy do obserwacji.

Zapraszamy i życzymy powodzenia: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4451041

• Like 3
Posted

Pomysł ciekawy, nie wiem tylko czy jest jakaś opcja która by podawała co dany użytkownik allegro wystawił i w jakiej cenie na maila.

A wydaje mi się że wiele osób lubiących pożonglować sprzętem z takiej formy bieżącego informowania mogło by być zadowolone.

Mimo wszystko wielki plus.

Posted

To konto wisi na Allegro już długo. Aż dziw bierze, że dopiero teraz postanowiliście je upublicznić. Kiedyś nawet miałem je w ulubionych na Allegro (to jest ta funkcja, o którą prosił Ugz - Allegro podaje co 24h w formie e-maila jakie oferty przygotował nasz ulubiony sprzedawca), ale głównie były tam jakieś etui, więc sobie odpuściłem.

Posted

Pomysł ciekawy, nie wiem tylko czy jest jakaś opcja która by podawała co dany użytkownik allegro wystawił i w jakiej cenie na maila.

do tego służą powiadomienia allegro (powiadomienia o tym co wystawia obserwowany sprzedający), można zdaje się nawet wybrać kategorie (np. obserwujesz słuchawki ale nie odtwarzacze etc.)

co do oferty - szkoda że nie są to "kup teraz"

Posted

do tego służą powiadomienia allegro (powiadomienia o tym co wystawia obserwowany sprzedający), można zdaje się nawet wybrać kategorie (np. obserwujesz słuchawki ale nie odtwarzacze etc.)

co do oferty - szkoda że nie są to "kup teraz"

Tego nie wiedziałem, no cóż ale człowiek uczy się całe życie :)

Posted

Drodzy Forumowicze

Zapraszamy serdecznie na Nasze aukcje allegro na koncie "refurbish" gdzie wystawiamy na licytacje lub oferujemy w okazyjnych cenach różny sprzęt:

Są to produkty:

* po recenzjach

* nowe produkty, które nie nadają się do normalnej sprzedaży (np. uszkodzone pudełko)

* produkty powystawowe

* leżaki magazynowe

* wybrakowane zestawy

* itp.

Zapraszamy i życzymy powodzenia: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4b

Drodzy Forumowicze

Są to produkty:

* po recenzjach

* produkty powystawowe

* leżaki magazynowe

* wybrakowane zestawy

* itp.

Zapraszamy i życzymy powodzenia: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4b

Brakuje mi se 846 najlepiej w promo. Sprzęt nowy cena z ostatniej promooooocji :) .

Posted

Jakaś promocja była 18.09.2014.Info z strony o Se846 -4-

Cena ciekawa 3300 choć przy przy ostatniej promo na H8p to już :unsure: .

Posted

Wybaczcie moją dbałość o detale, ale moim zdaniem warto, aby aukcje były wystawiane z uwzględnieniem poprawnej polszczyzny.

Przykład:

"(po wystawowe)"

http://allegro.pl/sluchawki-idealne-na-miasto-akg-k403-gwarancja-i5098795377.html

Poczytaj sobie jak pracownik/pracownicy mp3store pisali tu z firmowego konta. "Po wystawowe" to pikuś przy innych rażących błędach ortograficznych, które dalej wiszą tu na Forum.

Posted

Wybaczcie moją dbałość o detale, ale moim zdaniem warto, aby aukcje były wystawiane z uwzględnieniem poprawnej polszczyzny.

Przykład:

"(po wystawowe)"

http://allegro.pl/sluchawki-idealne-na-miasto-akg-k403-gwarancja-i5098795377.html

Poczytaj sobie jak pracownik/pracownicy mp3store pisali tu z firmowego konta. "Po wystawowe" to pikuś przy innych rażących błędach ortograficznych, które dalej wiszą tu na Forum.

Mi sie przypomina w tym momencie komentarz WojtkaC :) ("deb***")
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 year later...