kacyk Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Witam! W jaki sposób mogę się skontaktować z firmą Cresyn a konkretniej jej obsługą klienta? Formularz na stronie www nie działa a moja reklamacja złożona w mp3store w Warszawie nie może doczekać się finału (podobno sklep nie może się z Cresynem skontaktować). Nie zgadzam się absolutnie z opinią serwisu i liczę na to, że u oficjalnego dystrybutora ktoś podejmie dialog i zwróci mi pieniądze/nowe słuchawki bo pierwsze po prostu pękły. Pozdrawiam i czekam na kontakt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nismovsky Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Problem z tym, że dystrybutorem Cresynów jest MIP: właściciel sieci mp3store... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacyk Posted February 3, 2015 Author Report Share Posted February 3, 2015 Czyli po prostu ktoś mnie bierze na przeczekanie nie odpowiadając. Pora w takim razie odwołać się do wyższych instancji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts