Jump to content
PROMOCJA MP3Store.pl i HiFiPRO.audio 08.03.2025 - 16.04.2025 ​☀️😎​ ×
Sennheiser HD 550 DOSTĘPNY W PREORDERZE za 1199 zł 📢 ×

Recommended Posts

Posted (edited)

Na forum od 2009, ale dopiero teraz zaczynam nie tylko czytać :) Jeśli miałeś/aś przyjemność/nieprzyjemność - napisz.

Edited by side
Posted

Sprzedałem słuchawki. Konkretny jak Tommy Lee Jones w ściganym - krótka piłka, szybka wpłata, jeśli istnieje gdzieś raj dla sprzedających, to tak właśnie wyglądają w nim kupujący. Polecam!

• Like 1
  • 3 weeks later...
Posted

Super transakcja, świetny kontakt, pełna informacja o stanie przesyłki. Nie mam zastrzeżeń. No ale chłop w sumie swojak. Polecam !!!

• Like 1
Posted

Sprzedałem IPoda, wszystko w porządku, świetny kontakt, szybki przelew, polecam!

• Like 1
  • 1 year later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

Kupiłem GR07. Szybko przyszły, super stan , solidne opakowane.
Zatem nic, tylko polecam :)

Edited by Inszy
  • Like 1
  • 1 month later...
Posted

Dostałem za free czarne filtry do audeo. Kolega nie chciał nawet za przesyłkę... ciepło się człowiekowi robi na sercu jak widzi, że tacy ludzie jeszcze na tym świecie żyją;)

Dzięki raz jeszcze i pozdrawiam

• Like 1
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 4 weeks later...
  • 2 years later...
Posted

Kupiłem od Kolegi chromecasta. Przede wszystkim dziękuje za świetny kontakt i bardzo fajną rozmowę.

Sama przesyłka zorganizowana od ręki i przygotowana/zapakowana rewelacyjnie. 

Dziękuje bardzo i również polecam się na przyszłość :)

• Like 1
  • 8 months later...
Posted

Kupiłem od kolegi FX Audio Dac X6. Doskonały kontakt, błyskawiczna transakcja, solidne pakowanie, niemal natychmiastowa wysyłka. 

Innymi słowy, gorąco polecam :)  

• Like 1
  • 2 months later...
  • 1 year later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dzięki @side wróciłem do wcześniej posiadanych Yanyin Canon. Bardzo udana transakcja ze względu na wzorowy kontakt, natychmiastową wysyłkę, perfekcyjny stan sprzętu jak i w bonusie wzajemna wymiana informacji nt. doświadczeń odsłuchowych :) Polecam Marka 🥇 👍

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Dziękuję Marku za wzorowo przeprowadzoną transakcję, przemiły kontakt i szybką wpłatę😀👍🥇 Życzę zadowolenia z Hawków oraz wspaniałych chwil z muzyką na nich!🎶😀

• Like 1
  • 5 weeks later...
Posted

Kolejna bardzo udana transakcja w towarzystwie osoby Marka :) Zakupiłem dongla, który zaskoczył mnie pozytywnie swoim dźwiękiem. Wysyłka bez opóźnień, a sam przedmiot w 100% zgodny z opisem. Dzięki ! 

• Like 1
  • 4 months later...
Posted

Kupiłem od Marka słuchawki HiFiman Ananda Stealth. Sympatyczny kontakt, krótkie negocjacje. Błyskawiczna wysyłka. Gorąco polecam.

• Like 1
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Odkupiłem od Marka przejściówkę, którą wcześniej on kupił ode mnie, to była transakcja pełna audionervosy ;) Polecam!

Kupiłem ch-fi IEMy a grają jak hi-fi. Takie interesy to tylko u Side! Polecam!

Edited by Filip77
  • Like 1