WojtekC Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 Model słuchawek dokanałowych EH008 to prawdziwy twardziel i niczym nie ustępuje swoim dużym braciom H118/128, ograniczają go tylko gabaryty. Słuchawki dokanałowe EH008: podwójny dynamiczny driver – znów ciemno, ale ze szczegółami - powtarzam się . Bardzo realistyczne brzmieniem mocno zbliżone do dużego rodzeństwa. Wykonanie - mistrzostwo, przewód i jack wydają się na tle konkurencji wręcz pancerne. W moim prywatnym zestawieniu EH008 wygrały z Westonami 3 i IE8 Senka. EH008 powinny być już dostępne w sieci sklepów Mp3store. Docelowo w każdym będzie model do odsłuchu. Sugerowana cena:669PLN Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekC Posted December 9, 2014 Author Report Share Posted December 9, 2014 (edited) Test E008 nie mogłem się powstrzymać mały cytat:Gdy zobaczyłem ostatnio, że w mp3store pojawił się Furutech ze swoją marką ADL (czyli Alpha Design Labs), to nie minęło pięć minut jak wysyłałem wiadomość do WojtkaC, z prośbą o egzemplarze testowe. A że opiekun marki z niego przemiły i konkretny, to już następnego dnia przesyłka ze sprzętem była u mnie........A wszystko tu się kręci wokół jednej rzeczy – basu. Po prostu ADL stwierdziło, że przebije się do piekła i uwolni szatana. Jest gęsto, brudno i duszno. Perkusja i gitary basowe próbują rozpołowić nam głowę, a atak DJa na konsoletę robi w mózgu takie zamieszanie, że używki są niepotrzebne.Reszta w artykule Edited December 9, 2014 by WojtekC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekC Posted December 17, 2014 Author Report Share Posted December 17, 2014 Kolejny test: Soundstage (USA) -- ADL A1 & EH008.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts