WojtekC Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 (edited) Zostałem głową marki ADL by Furutech na naszym forum jak i w naszej sieci sklepów Mp3store. W razie pytań piszcie do mnie postaram się pomóc w każdej sprawie związanej z marką. W wolnej chwili uzupełnię powstałe nowe działy, a teraz chciałbym wam przybliżyć trochę ADL/Furutech. Nowa marka w Mp3store – Furutech Alpha Design Labs Dlaczego produkty Furutech są tak wyjątkowe? Główną cechą produktów tej tokijskiej firmy jest pasja towarzysząca już na etapie projektowania. Produkty Furutecha tworzone są przez ludzi kochających muzykę dla takich samych osób którym doskonałe brzmienie i kreowanie własnego intymnego świata audio nie ma ograniczeń. Furutech znany jest z jakości, ale też przylgnęła do niego łatka, że sprzęt Furutecha jest nie tylko najlepszy, ale i najdroższy - elitarny. Aby zerwać z tym postrzeganiem firmy i trafić do większej liczby użytkowników Tokijska firma Furutech stworzyła nowa markę Alpha Design Labs - ADL. Zachowując jakość, zaangażowanie i technologię Furutecha dostajemy produkty znacznie tańsze i przeznaczone do szerokiego grona odbiorców. Nie tylko audiofilii, ale i melomanów dla których najważniejsze to mieć ulubioną muzykę wszędzie ze sobą. Wszędzie w tej samej doskonałej jakości! Dążąc do zaspokojenia potrzeb naszych klientów jako sieć sklepów Mp3store postanowiliśmy wprowadzić do sprzedaży produkty tej kultowej firmy! Link do katalogu w pdf Edited December 1, 2014 by WojtekC 2
saudio Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Czy kabelki słuchawkowe będzie można wypróbować przed zakupem?
WojtekC Posted December 1, 2014 Author Report Posted December 1, 2014 Docelowo tak. Na początku nie we wszystkich sklepach i nie wszystkie. Docelowo cała oferta na każdym sklepie i wszystkiego można odsłuchać.
saudio Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 To pisze się na testy: Furutech ADL iHP35ML 3,0 Furutech ADL iHP35Hx 3,0 lub krótsze Mam nadzieję że będą dobre, bo Furutech zawsze dobrze mi się kojarzył.
ma_x_ym Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Wojtek słuchałeś A1? Szukam czegoś do ZX1, tak się zastanawiam nad nim.
MP3store MP3store Posted December 1, 2014 MP3store Report Posted December 1, 2014 Daj znac gdzie chcesz przesłuchać kabelki. iHP-35X 3.0 -mamy iHP-35ML 3.0 -brak
WojtekC Posted December 2, 2014 Author Report Posted December 2, 2014 U mnie w Łodzi , co do A1 oczywiście słuchałem. Napiszę coś jak dotrę do pracy.
saudio Posted December 2, 2014 Report Posted December 2, 2014 A kiedy można się spodziewać kabelków pod ultrasone?
WojtekC Posted December 2, 2014 Author Report Posted December 2, 2014 Pewnie po wzmożonej aktywności grudniowej dowiem sie jutro.
Compton Posted December 2, 2014 Report Posted December 2, 2014 (edited) Czy ktoś zamierza przetestować kabel USB w sklepie MP3 Store? Chętnie bym się dowiedział, jak się sprawuje. Edited December 2, 2014 by Compton
WojtekC Posted December 3, 2014 Author Report Posted December 3, 2014 Zrób to sam i podziel się wiedzą.
Compton Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 Jeżeli wypożyczacie wysyłkowo, to bardzo chetnie
ortega Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 Mnie by interesował iHP-35B. Porównam ze stockowym od Focali. O, i dopiszę wrażenia na Muzodajni.
Recommended Posts