Inszy Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 W przyszłym roku ma nadejść nowy zawodnik. http://nighthawk.audioquest.com/ O dźwięku nic na razie nie ma, a wygląd... nie potrafię uchwycić, czy są obleśne czy nadzwyczaj urodziwe. Nieco więcej tutaj: http://www.head-fi.org/t/741957/audioquest-nighthawk-headphone-unveiled-today 2 Quote
all999 Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Wyglądają jak Philips Fidelio L3... Quote
Inszy Posted November 12, 2014 Author Report Posted November 12, 2014 Też miałem takie skojarzenie - tylko wersja drewniana. Quote
Thomm Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 A może to jednak Fidelio? Wooden Edition? Quote
retter Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Tanio nie będzie :/ kolejne plastikowe muszle z okleiną drewna. Uproszczą system "przegubu" beż tych widocznych drutów i będzie ładniej. Ale Bas Refleks to zrobili efektowny Quote
Sajmon32 Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Muszle wyglądają w porządku ale pałąk to tragedia. Cena pewnie będzie wysoka więc wątpię żeby podbiły moje serce Quote
paratykus Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 (edited) Ło matko ! "Płynne drewno " . Se chłopaki ułatwili robotę, będą jechać na wtryskarkach aż będzie grzmieć ;-) edit : No, jak poczytałem o technologii, którą zresztą rozdmu****ą jak mogą ;-) to tanio nie będzie. Edited November 12, 2014 by paratykus Quote
westberg Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 (edited) Płynne drewno wytwarzane przez suszenie w drewnianej wodzie przez tysiące lat. Edited November 12, 2014 by westberg Quote
retter Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Płynne drewno wytwarzane przez moczenie w drewnianej wodzie przez tysiące lat. Byle nie były zamulone przez to moczenie, przez tysiące lat w rzekach amazońskich. Tym się nie martwią nie dla psa kiełbasa ma być elitarnie drogo bo materiału mało:P Quote
saudio Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 Pierwsze opinie, raczej mało zachęcające, ciekawe czy to będzie już ich formowy dźwięk w następnych słuchawkach. http://www.head-fi.org/products/audioquest-nighthawk-headphones/reviews/13573 Quote
GradoWdrewnie Posted August 16, 2015 Report Posted August 16, 2015 Witam,miałem kilka dni AudioQuest NightHawk w domu.Użycie zamiast skóry weluru dałoby najbardziej wygodne słuchawki jakie miałem kiedykolwiek na głowie.Oczywiście w pozycji siedzącej oraz leżącej.Gdyby cena była na poziomie 1,5-1,7k zaryzykowałbym zakup przed pojawieniem się wielu recenzji od "specjalistów".Pozdrawiam Quote
saudio Posted August 16, 2015 Report Posted August 16, 2015 A jak opiszesz ich dźwięk, jest do czegoś podobny? Quote
Guest Posted August 16, 2015 Report Posted August 16, 2015 A jak opiszesz ich dźwięk, jest do czegoś podobny? Właśnie właśnie Quote
GradoWdrewnie Posted August 16, 2015 Report Posted August 16, 2015 A jak opiszesz ich dźwięk, jest do czegoś podobny? Nie jest podobny do żadnych znanych mi słuchawek. Nie mogę wydawać żadnej opinii bo słuchawki miały wygrane 20-25h. Wiem na podstawie Grado co dzieje się ze słuchawkami po kilku miesiącach grania. Kolega przyniósł mi nówki SR80e do przerobienia (drewno, kable) to myślałem, że są popsute vs moje 80i. Jak widać jestem fanem grania Grado i to niższych modeli, a ostanie zdanie z poprzedniego postu to zwyczajne ryzyko, ale jak napisałem przy niższej cenie podjął bym je -to musi dobrze świadczyć o produkcie. Dodam tylko, że założenie ich w sklepie może skończyć się uśmiechem na twarzy najpierw pozytywnym -wygoda, później negatywnym -dźwięk, zakładając, że są prosto z pudełka. Pozdrawiam Quote
Sajmon32 Posted August 17, 2015 Report Posted August 17, 2015 Muszę skoczyć i ich posłuchać ale niestety w tym tygodniu raczej nie będę miał czasu . Quote
Lord Rayden Posted August 17, 2015 Report Posted August 17, 2015 http://hifiphilosophy.com/recenzja-audioquest-nighthawk/ Quote
paratykus Posted August 18, 2015 Report Posted August 18, 2015 Ło, Ryka nieźle pojechał ... Hype (!), Hype (?), H y p e Quote
Sajmon32 Posted August 18, 2015 Report Posted August 18, 2015 Akurat Ryka nie ma za bardzo trafnych recenzji i poczekalbym na cos pewniejszego. 1 Quote
paratykus Posted August 18, 2015 Report Posted August 18, 2015 Akurat Ryka nie ma za bardzo trafnych recenzji i poczekalbym na cos pewniejszego. Dlatego był : " " Quote
saudio Posted August 18, 2015 Report Posted August 18, 2015 Czepiacie się, poezji jest dużo, ale są dość trafne, je trzeba czytać w porównaniu do innych opisywanych słuchawek. Poza tym szczena opada jak się posłucha słuchawek na Accuphase i ASLu. Quote
Samin Posted August 19, 2015 Report Posted August 19, 2015 Przejdę się dzisiaj do salonu Top Hifi zobacze czy mają na odsłuch. Mam nadzieję że się nie napalę, bo o 2,5k w tym momencie ciężko Quote
westberg Posted August 19, 2015 Report Posted August 19, 2015 Akurat Ryka nie ma za bardzo trafnych recenzji i poczekalbym na cos pewniejszego. Pomijając już to, że pisze jakieś epickie elaboraty o d..ie Maryni, a jeżeli nawet na temat to z taką metaforyką, że klękajcie narody. Quote
Recommended Posts