Jump to content
PREORDER na słuchawki ISN w tym przede wszystkim ISN EBC80 ×

Recommended Posts

Posted

Też miałem takie skojarzenie - tylko wersja drewniana.

Posted

A może to jednak Fidelio? Wooden Edition?

;)

Posted

Tanio nie będzie :/ kolejne plastikowe muszle z okleiną drewna. Uproszczą system "przegubu" beż tych widocznych drutów i będzie ładniej. Ale Bas Refleks to zrobili efektowny :D

Posted (edited)

Ło matko ! "Płynne drewno " .

Se chłopaki ułatwili robotę, będą jechać na wtryskarkach aż będzie grzmieć ;-)

edit :

No, jak poczytałem o technologii, którą zresztą rozdmu****ą jak mogą ;-) to tanio nie będzie.

Edited by paratykus
Posted (edited)

Płynne drewno wytwarzane przez suszenie w drewnianej wodzie przez tysiące lat.

Edited by westberg
Posted

Płynne drewno wytwarzane przez moczenie w drewnianej wodzie przez tysiące lat.

Byle nie były zamulone przez to moczenie, przez tysiące lat w rzekach amazońskich.

Tym się nie martwią nie dla psa kiełbasa :) ma być elitarnie drogo bo materiału mało:P

• 8 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam,
miałem kilka dni AudioQuest NightHawk w domu.
Użycie zamiast skóry weluru dałoby najbardziej wygodne słuchawki jakie miałem kiedykolwiek na głowie.
Oczywiście w pozycji siedzącej oraz leżącej.
Gdyby cena była na poziomie 1,5-1,7k zaryzykowałbym zakup przed pojawieniem się wielu recenzji od "specjalistów".

Pozdrawiam

Posted

A jak opiszesz ich dźwięk, jest do czegoś podobny?

Nie jest podobny do żadnych znanych mi słuchawek. Nie mogę wydawać żadnej opinii bo słuchawki miały wygrane 20-25h.

Wiem na podstawie Grado co dzieje się ze słuchawkami po kilku miesiącach grania.

Kolega przyniósł mi nówki SR80e do przerobienia (drewno, kable) to myślałem, że są popsute vs moje 80i.

Jak widać jestem fanem grania Grado i to niższych modeli, a ostanie zdanie z poprzedniego postu to zwyczajne ryzyko,

ale jak napisałem przy niższej cenie podjął bym je -to musi dobrze świadczyć o produkcie.

Dodam tylko, że założenie ich w sklepie może skończyć się uśmiechem na twarzy najpierw pozytywnym -wygoda,

później negatywnym -dźwięk, zakładając, że są prosto z pudełka.

Pozdrawiam

Posted

Ło, Ryka nieźle pojechał ...

Hype (!), Hype (?),

H

y

p

e

:P

Posted

Akurat Ryka nie ma za bardzo trafnych recenzji i poczekalbym na cos pewniejszego.

Dlatego był : " :P "

Posted

Czepiacie się, poezji jest dużo, ale są dość trafne, je trzeba czytać w porównaniu do innych opisywanych słuchawek.

Poza tym szczena opada jak się posłucha słuchawek na Accuphase i ASLu.

Posted

Przejdę się dzisiaj do salonu Top Hifi zobacze czy mają na odsłuch.

Mam nadzieję że się nie napalę, bo o 2,5k w tym momencie ciężko :P

Posted

Akurat Ryka nie ma za bardzo trafnych recenzji i poczekalbym na cos pewniejszego.

Pomijając już to, że pisze jakieś epickie elaboraty o d..ie Maryni, a jeżeli nawet na temat to z taką metaforyką, że klękajcie narody.