Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kabel ok

tia chyba jedyne słuchawki gdzie nie słyszałem o wymianie standardowego kabla, no może tylko na prosty :)

Posted (edited)

oby nie było ;)

amazon 200$ czyli bez zmian do 100tek

jeśli dekle są zrobione tak jak widełki w 100kach to ja dziękuję.

Edited by hibi
Posted

Przecież to są HP100 po lifcie. Nowe etui wydaje się ładniejsze, no i w zestawie kabelki lepsze.

jeśli dekle są zrobione tak jak widełki w 100kach to ja dziękuję.

Wiem że się trafiały te pęknięcia, ale ja nie mam żadnych powodów do narzekań przy moich HP100, ukute jak ruski czołg.

Posted

Jakieś zmiany w brzeniu będą, metalowa muszla zastąpiona została na plastikową.

Posted

z tego co piszą grają tak samo, nawet wykres na opakowaniu się nie zmienił

Posted

Bardzo dobrze, wg mnie po co zmieniać coś, co jest dobre.

Posted

Bardzo dobrze, wg mnie po co zmieniać coś, co jest dobre.

dokładnie, podoba mi się ten nowy wygląd taki pro w porównaniu do ....

Posted

Wygląd i kabelek na plus, boje się tylko o tą matową farbę.

• MP3store
Posted

W przyszłym tygodniu będziemy mieli sampla HP150 wiec będzie można coś więcej powiedzieć. Na pewno jest trochę zmian w materiałach i wykończeniu i pewnych elementach. Podobno jeśli chodzi o brzmienie to bez zmian.

Posted

Wygląd i kabelek na plus, boje się tylko o tą matową farbę.

o tym pisałem, powłoka z widełek schodzi po czasie - ale nie przypuszczam by zastosowali wadliwą metodę
  • 3 weeks later...
Posted

A mogli trochę odchudzić bas, dodać kontroli, wypchnąć średnie i uspokoić sybilizację :P

Takie rzeczy tylko w Erze. <_<

Posted (edited)

Gorzej, że mogłyby wyjść z tego HP200, a tutaj jest już specyficznie. Dalej spoko, ale strojenie mają "trudne". Poziom HP100 w dobrym połączeniu rzeczywiście nie wymaga poprawek, a HP150 wyglądają lepiej - pewnie nie będzie tak widać odcisków palców :)

Edited by maciux
Posted

A mogli trochę odchudzić bas, dodać kontroli, wypchnąć średnie i uspokoić sybilizację :P

Zaklej otwór w muszlach do poprawy basu.
Posted

Niedawno czytałem o HP150 - jak kojarzę to Dale napisał na amazonie, że właśnie balans przesunął się w górę - basu mniej, że brzmienie zbliżyło się do HP200. Przestrzeń większa chyba też. Osobiście to dla mnie rev2 basu ma niedostatki (poza subbasem).

Posted

Dla mnie po pewnym czasie odsłuchu HP100 miały jakieś takie dziwne wysokie... Bo z sybilizacją nie miałem problemów. Już K551, mimo, iż prezentowały spokojniejsze brzmienie, potrafiły bardziej zasyczeć tu i ówdzie.