Jarmil Posted February 23, 2014 Report Posted February 23, 2014 (edited) Witam, wątek o powyższych takstarach, piszcie na jakim sprzęcie ich używacie i jakie wrażenia. Wydaje mi się że może być pomocny dla przyszłych posiadaczy tych słuchawek, zwłaszcza że są na to czułe z czym grają. Edited February 23, 2014 by Jarmil Quote
retter Posted February 23, 2014 Report Posted February 23, 2014 (edited) po cholerę rozbijać na już chyba 3 tematy ???? trzeba usiąść i przeczytać ! Edited February 23, 2014 by retter 1 Quote
crysis94 Posted February 23, 2014 Report Posted February 23, 2014 GOD, następny temat od TS-671 :\ Quote
Jarmil Posted February 23, 2014 Author Report Posted February 23, 2014 (edited) Ludzie złoci, bez histerii Po pierwsze to gdzie te tematy, wpisałem tutaj 671 i nie widać, po drugie chodzi konkretnie o sprzęt odsłuchowy, a nie same słuchawki... a przedzieranie się przez cały wątek fanklubowego gdzie jest miszmasz wszystkich modeli to wybaczcie. Szczerze irytuje mnie takie zachowanie. Jeśli ktoś nie chce się tutaj wypowiadać to nie musi... NAPRAWDĘ. Niektórzy chyba czują przymus wypowiadania się w każdym temacie stąd reagują w tak głupi sposób. edit: Proszę też czytać ze zrozumieniem czego dotyczy temat. Chodzi o zogniskowanie tutaj informacji dotyczących sprzętu odsłuchowego ts-671 w celu wydobycia takiego zestawu który zabrzmi wyjątkowo dobrze, odszukanie też może jakiś ciekawych nietypowych połączeń... jaki i zestawów które brzmią słabo. Edited February 23, 2014 by Jarmil 1 Quote
Recommended Posts