slawekxyz Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 (edited) Witam , chcę kupić Fioo E07 Andes, ale jak to często bywa z popularnymi rzeczami , mam pytanie czy są na rynku w ogóle podróbki tego sprzętu. Przeglądając oferty sklepów, zauważyłem różnice w wyglądzie pudełek. W internecie też znalazłem dwa rodzaje pokrowców , jedne materiałowe , drugie jakieś chyba ala pianka. Z góry dzięki za odpowiedz pozdrawiam Edited December 8, 2013 by slawekxyz Quote
Mayster Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 (edited) Akurat takie rzeczy często zmienia producent w tym i kilku innych wypadkach (np Brainwavz). E07 to starsza konstrukcja i obecnie w sprzedaży jest E07k Andes, stąd też różnice w pudełkach czy akcesoriach. Edited December 8, 2013 by Mayster Quote
slawekxyz Posted December 8, 2013 Author Report Posted December 8, 2013 Tak , wiem że E7 to starsza wersja , ale pisząc temat miałem na myśli E07 k Andes, i właśnie te różnice, głownie pokrowców zauważyłem na zdjęciach w internecie , co mnie trochę zdziwiło . A może jest jakiś sposób aby sprawdzic legalność sprzętu po np. nr seryjnym, itp.chociaż może Chińczycy nie podrabiają swoich produktów. Quote
tybysh Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Ja z fioo dostałem specjalną kartę, na której jest kod umożliwiający sprawdzenie przez internet oryginalności produktu. Quote
Recommended Posts