Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zgadza się, solidna firma. Już takich ze świeczką szukać.

Nie zdążyłem dobrze założyć tematu a już go mogłem zamykać.

Konkretny kupiec, szybka decyzja, szybka wpłata, super kontakt. Interesy z tym forumowiczem to czysta przyjemność. :)

Polecam, handlować.

• Like 1
Posted

Ode mnie brał VSonic GR02 - bardzo solidny kupujący, a i rozmowa, to sama przyjemność :)

• Like 1
  • 3 weeks later...
Posted

Sprzedałem IC Chord Cobra2. Miły kontakt, szybka wpłata. Polecam wszystkim.

• Like 1
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Sprzedałem DIY wieszak na słuchawki. Rzeczowa i przyjemna transakcja. Szybka wpłata. serdecznie polecam. :)

• Like 1
Posted

Sprzedałem C&M Classical, co właściwie odbyło się tylko przy okazji audio-rozmów, w miłej atmosferze. Sama transakcja? Konkretna, zero wątpliwości, solidne i świadome podejście. Mam nadzieję, że to nie ostatnia :) Śmiało handlować z manuelvetro!

• Like 1
Posted

Chodź na forum aktywny od niedawna to mam wrażenie, że zaraz prześcignie mnie feedbackiem.
Ale zjawiskiem dziwnym bym tego nie nazwał, w końcu solidny, kontaktowy i kulturalny jegomość jest to.

Wymieniałem się słuchawkami i mimo lekkiego opóźnienia złego słowa nie powiedział.

Oby nam ojciec internet i matka ziemia więcej takich forumowiczów zasłali.

manuelvetro = solidna firma

• Like 1
Posted

Jak ja jeszcze mogłem nie zostawić komentarza? Wiele razy mi pomagał, opisując i porównując brzmienia różnych słuchawek. Na prawdę przemiły, kulturalny człowiek. Brał udział w organizowanym przeze mnie zbiorowym zamówieniu z Thomanna. Sama transakcja jak i kontakt na najwyższym poziomie.

Zgadzam się, Crysis, oby więcej takich dobrych ludzi, na forum, ale i w realu :)

• Like 1
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

manuelvetro zakupił u mnie zwijacz do doków. Był to trochę eksperymentalny pod względem funkcjonalności egzemplarz, więc ciekaw byłem opinii kogoś innego.

Po dotarciu przedmiotu na miejsce otrzymałem dosyć dokładny opis dotyczący wspomnianej kwestii użyteczności zwijacza. w bardzo miłym i uprzejmym nastroju. A całość transakcji przebiegła wzorowo.

:) Nic dodać nic ująć. 100% Pozytyw.

Edited by sunnyD
  • Like 1
  • 1 month later...
Posted

A ode mnie zakupił smsl sanskrit. Transakcja poezja... jak na manuelvetro przystało :) jak najbardziej polecam!

• Like 1
Posted

Dobra akcja była, bez zbytniego pierdzenia. Ot dostałem kasę, miałem kupić, zrekablować i wysłać. Cała operacja powiodła się idealnie, pacjent przeżył, nowy właściciel pochwalił za wykonanie pracy.

• Like 1
Posted

Co tu dużo gadać, Manuela polecam jako klienta, jako kolegę, oraz przyjaciela, pozytywnie zakręcony gościu.

Pomógł mi kilkukrotnie choćby rozmową, ja jemu mam nadzieje, że także.

Gdyby wszyscy tacy byli w internecie i w realnym życiu to bym naprawdę bym był dumny z takich forumowiczów oraz ludzi.

• 1 month later...
Posted (edited)

Przeprowadziłem transakcje wymiany z tym zacnym uzytkownikiem, wszystko tak jak powinno być, serdecznie polecam :)

Edited by MrSheep
  • Like 1
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...