crysis94 Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Wyjątkowo solidny kontrahent, niczym szwajcarski zegarek, a tematu nie ma, więc zakładam. Pozdrawiam i POLECAM! 1 Quote
jd1210 Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Zgadza się, solidna firma. Już takich ze świeczką szukać. Nie zdążyłem dobrze założyć tematu a już go mogłem zamykać. Konkretny kupiec, szybka decyzja, szybka wpłata, super kontakt. Interesy z tym forumowiczem to czysta przyjemność. Polecam, handlować. 1 Quote
meehooj Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 kupil kabel conducfila ode mnie, wszystko ok. polecam 1 Quote
Inszy Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Ode mnie brał VSonic GR02 - bardzo solidny kupujący, a i rozmowa, to sama przyjemność 1 Quote
Undertaker Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Sprzedałem D1001, szybka decyzja i wpłata, bardzo dobry kontakt, ogólnie super się handluje z manuelvetro Nic tylko polecać, polecać i jeszcze raz polecać. 1 Quote
muuhau Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Sprzedałem IC Chord Cobra2. Miły kontakt, szybka wpłata. Polecam wszystkim. 1 Quote
Destruktor Posted December 17, 2013 Report Posted December 17, 2013 Wszystko idealnie, polecam, robić interesy z tym Panem to czysta przyjemność 1 Quote
kommel Posted January 2, 2014 Report Posted January 2, 2014 Kolega Manuel kupił ode mnie drugi już stojak, tym razem wersję podwójną. Oczywiście przemiły kontakt. Dziękuję 1 Quote
cosheen Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Również polecam robić interesy z Manuelem. Bardzo solidna osoba oraz przemiły wspólnik do interesów. 1 Quote
mjuzikfrik Posted January 16, 2014 Report Posted January 16, 2014 Sprzedałem DIY wieszak na słuchawki. Rzeczowa i przyjemna transakcja. Szybka wpłata. serdecznie polecam. 1 Quote
maciux Posted January 21, 2014 Report Posted January 21, 2014 Sprzedałem C&M Classical, co właściwie odbyło się tylko przy okazji audio-rozmów, w miłej atmosferze. Sama transakcja? Konkretna, zero wątpliwości, solidne i świadome podejście. Mam nadzieję, że to nie ostatnia Śmiało handlować z manuelvetro! 1 Quote
crysis94 Posted January 22, 2014 Author Report Posted January 22, 2014 Chodź na forum aktywny od niedawna to mam wrażenie, że zaraz prześcignie mnie feedbackiem.Ale zjawiskiem dziwnym bym tego nie nazwał, w końcu solidny, kontaktowy i kulturalny jegomość jest to. Wymieniałem się słuchawkami i mimo lekkiego opóźnienia złego słowa nie powiedział. Oby nam ojciec internet i matka ziemia więcej takich forumowiczów zasłali. manuelvetro = solidna firma 1 Quote
Zares Posted January 23, 2014 Report Posted January 23, 2014 Jak ja jeszcze mogłem nie zostawić komentarza? Wiele razy mi pomagał, opisując i porównując brzmienia różnych słuchawek. Na prawdę przemiły, kulturalny człowiek. Brał udział w organizowanym przeze mnie zbiorowym zamówieniu z Thomanna. Sama transakcja jak i kontakt na najwyższym poziomie. Zgadzam się, Crysis, oby więcej takich dobrych ludzi, na forum, ale i w realu 1 Quote
sunnyD Posted February 10, 2014 Report Posted February 10, 2014 (edited) manuelvetro zakupił u mnie zwijacz do doków. Był to trochę eksperymentalny pod względem funkcjonalności egzemplarz, więc ciekaw byłem opinii kogoś innego. Po dotarciu przedmiotu na miejsce otrzymałem dosyć dokładny opis dotyczący wspomnianej kwestii użyteczności zwijacza. w bardzo miłym i uprzejmym nastroju. A całość transakcji przebiegła wzorowo. Nic dodać nic ująć. 100% Pozytyw. Edited February 10, 2014 by sunnyD 1 Quote
Undertaker Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 Sprzedałem rekablowane Beyery DT990 Pro - szybko, sprawnie, konkretnie i dodatkowo całość załatwiona w przemiłej atmosferze. Dzięki Oczywiście polecam, bo jakżeby inaczej. 1 Quote
grubbby Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 A ode mnie zakupił smsl sanskrit. Transakcja poezja... jak na manuelvetro przystało jak najbardziej polecam! 1 Quote
Fatso Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Dobra akcja była, bez zbytniego pierdzenia. Ot dostałem kasę, miałem kupić, zrekablować i wysłać. Cała operacja powiodła się idealnie, pacjent przeżył, nowy właściciel pochwalił za wykonanie pracy. 1 Quote
mikolaj612 Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Co tu dużo gadać, Manuela polecam jako klienta, jako kolegę, oraz przyjaciela, pozytywnie zakręcony gościu. Pomógł mi kilkukrotnie choćby rozmową, ja jemu mam nadzieje, że także. Gdyby wszyscy tacy byli w internecie i w realnym życiu to bym naprawdę bym był dumny z takich forumowiczów oraz ludzi. Quote
Undertaker Posted May 17, 2014 Report Posted May 17, 2014 Sprzedałem RCA na Conducfilu Speakfil. Kolejny raz wszystko przebiegło sprawnie, w pełnym zrozumieniu i bez choćby najmniejszych problemów. Szczerze polecam 1 Quote
MrSheep Posted May 22, 2014 Report Posted May 22, 2014 (edited) Przeprowadziłem transakcje wymiany z tym zacnym uzytkownikiem, wszystko tak jak powinno być, serdecznie polecam Edited May 22, 2014 by MrSheep 1 Quote
PENDRAGON Posted May 28, 2014 Report Posted May 28, 2014 Sprzedalem Koledze wzmacniacz, szybko i konkretnie, bez mazgajstwa, takich ludzi cenie . Poza tym ...Kolo jest wporzo . Dzieki! Pozdrawiam! Polecam! 1 Quote
kommel Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 Kolejny wielki PLUS dla kolegi Manuela. Przy okazji transakcji zawsze można miło pogadać 1 Quote
selphy Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Sprzedałem słuchawki, błyskawiczna wpłata, znakomity kontakt, kontrahent godny zaufania 1 Quote
Jimmi Dragon Posted July 1, 2014 Report Posted July 1, 2014 Sprzedałem kilka kabelków i nie dość, że mam za to pieniążki, to jeszcze będzie recenzja. Fajnie Polecam! 1 Quote
Recommended Posts