sunnyD Posted October 18, 2013 Report Posted October 18, 2013 Witam. Mam pytanie dla użytkowników programu jetAudio (jeśli tacy tutaj są). Program ten posiada funkcję konwertowania plików na różne formaty, jednakże w menu nie byłem w stanie nigdzie znaleźć opcji zmiany plików audio na format Mp3, np: Flac na Mp3. Czy taka konwersja jest w ogóle możliwa z jetAudio (wersja basic)? Z góry dzięki. Quote
sunnyD Posted October 18, 2013 Author Report Posted October 18, 2013 Kodek mp3 jest opcją płatną. Ok. Dzięki, a nie wiesz ile kosztuje taki kodek? Quote
hibi Posted October 18, 2013 Report Posted October 18, 2013 poczytaj na stronie programu chyba 20$, ale po co płacić jak są darmowe. Quote
sunnyD Posted October 19, 2013 Author Report Posted October 19, 2013 Po zainstalowaniu jetAudio 8,1 próbowałem dodać kodek jfmp3enc.dll, ale okazało się, że już istnieje w katalogu instalacji. Więc to chyba nie ten. Ma ktoś może jakieś inne sugestie? Quote
Recommended Posts