Jump to content
Letnia Promocja (HiFiPRO / MP3Store ) PRZYGOTUJ się na Wyjazd z ULUBIONĄ MUZYKĄ ×

Recommended Posts

Posted (edited)

Gratuluję autorowi/autorom - skin czytelny, nie bije po oczach kolorystyką, czas milej na forum upływa korzystając z nowego interfejsu :)

Edited by Gourney
Posted

Mam bug mam bug. Jak się w PM na Pulse wrzuci link do YT to mamy w efekcie duuużą przerwę dalej okno playera i content. Po co tam ta przerwa jest? Tak jakby się player YT nie mieścił.

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

doczekamy się czarnego skina dla forum ??? pół roku minęło a tu nic ... a to kilka kliniec jak z testowym 3.4.1

• 3 weeks later...
Posted

Temat ucichł, przypomnę mario ;)

15 dni minęło, temat znowu jest gdzieś zostawiony, cała ta sytuacja zaczyna być śmieszna gdyby od tego zależało czyjaś wypłata obroty sklepu problem dawno by nie istniał a tak nie ma po co się tym zajmować, to zwykłe olewanie taką postawę form widzi nie tylko w tym konkretnym przypadku wiele dziur jest nadal nie naprawionych ...

• 2 months later...
Posted
  • 1 year later...
Posted (edited)

ciemny ok, ile osób tyle będzie opinii

na pewno lepsze dla oczu

Edited by hibi
Posted

Po 5 min czytania u "nikoniarzy" mam mroczki i oczopląsy.

Jeśli zmieniasz strony owszem, przygaś światło wejdź na ich stronę zobaczysz jaka ulga ...

A na to ze brąz nie poradzę i tak to lepsze od tej bieli ....

A teraz powiem jak SlimJet (przeglądarka) ma opcje negatywu zmienia wszystko.

Posted

Ja jestem za ciemnym. W razie czego niech będą dwa do wyboru i tyle w temacie.