Jump to content
Letnia Promocja (HiFiPRO / MP3Store ) PRZYGOTUJ się na Wyjazd z ULUBIONĄ MUZYKĄ ×

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam wszystkich, w dniu dzisiejszym na forum został wgrany nowy skin - Pulse 3.4.1.

Na razie mają do niego dostęp tylko bywalcy i tu kieruję do was moją prośbę, mianowicie test, czy wszystko działa poprawnie, czy nie ma jakiś dziwnych błędów itp.

Jeśli coś jest źle zostawcie komentarz, jeśli dobrze również, jeśli macie propozycję na inny skin, również podajcie nazwy/odnośniki w komentarzach do tego tematu.

Pozdrawiam,

bruno63

EDIT: Jeszcze dopisek, jakby ktoś nie wiedział, temat zmienimy za pomocą menu w stopce o nazwie "Change theme" ;)

Edited by bruno63
  • Like 1
Posted (edited)

1273664726_by_ziouas_500.jpg

Fajna skóra, poza tym forum upada ,więc żałobna czerń jak najbardziej :D

PS. Taką wiśniówką na torcie (byle nie Lubelską) byłoby wstawienie jakiegoś czaderskiego loga pod nazwą forum lub np. miniaturki jakiś słuchawek.

Edited by gumiak9
Posted

Jak klikniecie na swoją nazwę użytkownika, w rozwijanym dymku obcina napis "Zarządzaj ignorowanymi użytkownikami". Więcej problemów na razie nie widzę. Ogólnie wygląd jest ok, ale trzeba by zrobić jakieś nowe logo (albo stare dopasowane do stylu). Nadal jest czytelnie jak dawniej - za to plus.

Posted (edited)

Przede wszystkim to ja wam radzę wgrać poprawnie spolszczenie, gdyż obecnie co najmniej połowa forum jest po angielsku.

Dla mnie nie stanowi to żadnego problemu ale dziwnie to wygląda (nieprofesjonalnie) i niektórzy użytkownicy mogą mieć trudności ze zrozumieniem niektórych słów.

Edited by Wieszak
Posted (edited)
Przede wszystkim to ja wam radzę wgrać poprawnie spolszczenie, gdyż obecnie co najmniej połowa forum jest po angielsku.

Dla mnie nie stanowi to żadnego problemu ale dziwnie to wygląda (nieprofesjonalnie) i niektórzy użytkownicy mogą mieć trudności ze zrozumieniem niektórych słów.

A ja proponuję trzymać się tematu przewodniego - nowego skina, a nie spolszczenia. Już pisałem forum stoi na kodowaniu iso8859-2 a nie utf-8 co stanowi główny problem ze spolszczeniem, w planach jest konwersja forum, kiedy, nie wiem.

Edited by bruno63
Posted

powiem chyba 4raz cały ciemny skin

układ był stary lepszy,

ale ooogromny plus dla Ciebie i Mario ze krok do przodu :)

• Like 1
Posted (edited)

Mozę być acz czegoś mi brakuje.

Hmmm belek poziomych w głównych działach u nas jest belka innego koloru w ciemnym jest tylko napis robi się zbyt jednolicie nie ma działów optycznie.

A tak to bardzo ok, napisy znacznie czytelniejsze:)

Detal gdyby standardowy awatar ciemnego był szaro niebieski zamiast szaro biały było by git bo to taki plamki, ale to detal

Wooo Boziu ile tam skinów jest :D

Klar Dark jest najciekawszy. Ja tam się tym zadowolę.

Edited by retter6
Posted

Zgadzam się.

Ciemne skiny są mroczne, mało przejrzyste...

Nie bez powodu 95% dużych stron, for czy portali jest w tonacji jasnej.

Posted

To zaproponuje wam test, przyciemnijcie monitor, tak aby białe nie raziło (tu niestety niektóre LCD to kupa bo na min a i tak palą).
I poużywajcie przez miesiąc ciemnych skinów, a po miesiącu wróćcie do starych ustawień.

To jest trochę jak z dźwiękiem duży kontrast w hd681 męczy a takie hd600 są relaksujące a pomimo tego są nadal treściwie.

Ja tam nikogo nie zmuszam każdy ma wybór.

Posted

Buttony Shoutboxa osadzonego na dole strony są rozjechane (nachodzą na siebie).

• Like 1
Posted

Tekst "Posted Yesterday, 21:17" można by jakoś wynieść z pola tekstu posta bo potrafi się zlewać z treścią.

Posted

No to IMHO nie wygląda dobrze. Jakby to zielone dać rządek wyżej?

Przechwytywanie.PNG

Posted

Pewnie trzeba by prześledzić pliki szablonu, ale to takie czepianie się IMO, zielony jest wyraźnie widoczny i wysyła info do mózgu, żeby to wywalić i przejść dalej, kwestia przyzwyczajenia.

Posted

Taki nawet, tylko trochę napaćkany... Ta belka z fejsbukiem do niczego nie pasuje i czemu data wysłania jest w zielonym dymku? Poza tym kolorystyka niby ciemniejsza, a oślepiająca biel jak była tak jest :) Nie lubię zmian na inne (ani lepsze, ani gorsze), więc wracam do starego skina.