Jump to content
Promocja Audio Video Show 2024 ×
Fotorelacja Audio Video Show 2024 HiFiPRO i MP3Store ×

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam

Temat zakładam ponieważ zauważyłem brak fanklubu Beyerdynamic :)

Ja posiadałem DT-990 PRO ale teraz jestem szczęśliwym posiadaczem DT-990 Edition :D

Więc pochwalcie się swoimi Beyerami :D

Edited by Witax
  • Like 3
Posted

No cały czas się chwalę .... BD T50p oraz BD DTX 501p. Były też BD 770 Pro ale przegrały z AKG K550.

Posted

trochę tego jest:

- T1

- T5p

- DT990 Premium Edition 32 Ohm

- DT770 Premium Edition 32 Ohm

- DTX 101 ie

• Like 1
Posted (edited)

Dołączam do fanklubu z moimi "staruszkami" :D
- DT 330 Mk II
- DT 550
- mam jeszcze DT235, ale po zmodowaniu dziewczyna mi je zabrała <_<

P.S. jeśli ktoś z Wawy i okolic chciałby posłuchać "jak kiedyś się to robiło" to zapraszam ;)

Edited by LoGo
  • Like 1
Posted (edited)

Zgłaszam się z DT880 w wersji 600 ohm.

Co jak co ale dla mnie seria DT990/880 to najwygodniejsze słuchawki jakie dotąd miałem na głowie.

Edited by Karmazynowy
  • Like 3
Posted

A można być w czterech fanklubach jednocześnie i nie mieć żadnych Beyerów na własność? :)

Bardzo podobały mi się Custom One Pro, DTX501p, T70p, DT880, a teraz mam na głowie DT660. Niedługo postaram się przetestować T50p, DT1350, DT990 i najwyższe modele.

• Like 2
Posted (edited)

DT 990 PRO 250 ohm, a niebawem DT 880 Edition, pewnie też 250 ohm. Najwygodniejsze słuchawki, jakich miałem okazję słuchać.

Edited by all999
Posted

To i ja się dopiszę z Beyerami DT 931.

Tydzień temu sprzedałem 990 Pro, które sobie bardzo chwaliłem.

Posted (edited)

Możecie mi wytłumaczyć pewien fenomen? Kiedy chcę kupić jakieś słuchawki, to nagle robi się na nie hype.

Poluje od jakiegoś miesiąca na DT990pro...

Edited by MrBrainwash
Posted

Dopisuje sie do klubu jako szczęsliwy posiadacz DT990 pro krz dzięki

• Like 1
Posted

To ja się dopisze z DT770PRO 250Ohm, grającym od piątku, pod Xonar dx, a od przyszłego tygodnia pod STX.

Jak długo trzeba je wygrzewac i czy lepiej naturalnym basem, czy szumami?

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Posted

worms14: Na twoim miejscu to po prostu słuchałbym muzyki i się tym nie przejmował. Zazwyczaj zmiany są minimalne, jeśli w ogóle są. Częściej to mózgi się przyzwyczajają niż słuchawki rzeczywiście zmieniają brzmienie :)

Ja właśnie zostałem wciągnięty przez DT660 i coraz bardziej marzę o Beyerach. Ciekawi mnie teraz otwarty wariant - DT860. Chociaż brzmienie DT660 jest zaskakująco otwarte - nie wiem ile w tym zasługi bass-reflexu. No i Made in Germany - wydawało mi się, że są chińskie :)

Brać do testów DT-990? Czy jak już ich posłucham, to nie będę chciał już sprawdzić reszty Beyerów? ;)

Posted

Weź do testów 990 ! A ja poczytam o co z nimi biega i czy warto interesować się innymi słuchawkami niż AKG K550.

Posted

Już mi ślinka cieknie :P

Ale rzeczywiście na czas testów spróbuję wyrwać więcej wzmaków. W sumie mikolaj612 obiecał mi wzmako-niespodziankę niedługo, więc może byłby to dobry moment :)

Posted

były posiadacz dt1350 się dopisuje. genialnie grające słuchawki, również świetnie wykonane. tylko docisk na skronie za duży.

Czy ktoś w centrum Polski może mi dać posłuchać dt 880/ dt 990, bo nie wiem, które kupić najpierw?:)

Posted
Kup DT990. Są tańsze, a bardzo prostym i odwracalnym modem można zmienić je w DT880

Nie do końca tak jest, ja po tym modzie odczułem utratę kontroli basu, która i tak nie należy do najlepszych. Czy dostanę gdzieś w Polsce skórzane pady do 770/990?