OtherThug Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Błagam o ratunek w tej ciężkiej sytuacji. . Aktualizowałem firmware... Wszystko szło dobrze.. Zielona dioda sobie pomigała... Skończyła.. Próbowałem włączyć.. I nic! Podłączyłem do komputera.. I nic! Komputer nie znajduje dysku, dioda nie miga jak migała! Lecz zauważyłem że coś delikatnie delikatnie zdaje się świecić. Koniec końców... Wszystko na NIC!! Nie wiem co robić.... Jakieś sugestie? W ogóle... Co mogło pójść nie TAK? Z góry.. DZIEKI!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pysiaDK Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Przede wszystkim, resetowałeś go? Może warto od tego zacząć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OtherThug Posted May 25, 2013 Author Report Share Posted May 25, 2013 Tak... Próbowałem.. Zero reakcji.. .. Nie mam pojęcia co poszło nie tak... Co robić? Pomocy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pysiaDK Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 A Cowon Firmware Updater też go nie wykrywa? W razie czego znajdziesz go tutaj http://forum.mp3store.pl/topic/69788-zamiana-europejskiego-oprogramowania-na-koreanskie-w-cowon-iaudio-e2/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OtherThug Posted May 25, 2013 Author Report Share Posted May 25, 2013 Nie ... Chyba jakiś błąd. " Update Failed : No COWON device detected. 1. Check the support list to see if your device is compatible. 2 (...) 3. (...) .... " Networt Status: Connected Memory Space: - Model Name: - Jestem załamany... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pysiaDK Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Hmmm jedyny pomysł jaki mi przychodzi do głowy to taki, że nie włącza się, bo padła batka (dlatego tal leciusieńko dioda świeci), a jako, ze nie jest włączony to nie wykrywa go komputer. Jesteś w stanie podładować go jakoś, ale nie pod usb w komputerze, a przez jakąś ładowarkę sieciową z wejściem usb? Ewentualnie spróbuj jeszcze zresetować go w ten sposób, że wciśnij przycisk reset i nieprzerwanie trzymaj wciśnięty przez jakieś 30s. Mój e2 nie chciał się resetować inaczej jak z przyciśniętym długo przyciskiem reset. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OtherThug Posted May 26, 2013 Author Report Share Posted May 26, 2013 Reset zakończył sie niepowodzeniem... Ale od czegóż mogła się bateria wyczerpać? Myślę że przez USB powinien się (z rzekomą rozładowwaną baterią) ładować bez problemu.. Poza tym E2, zawsze był czytany przez komputer, podczas gdy był WYŁĄCZONY... .. Ogółem bardzo absurdalna sytuacja.. Ale ja się na tym nie znam.. Więc chętnie zobaczę kolejne posty... Jutro znajdę jakąś ładowareczkę i będę próbował. Ale nie liczę, że pomoże ... Ładowarka nie zadziałała.. Wszystko tak jak przy komputerze.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dymian_j Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 (edited) Edited September 25, 2013 by dymian_j Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarrro Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 Mam podobny problem, resetu nie próbowałem, ilekroć zostawiam go podłączonego do komputera, który się potem wyłącza, cowonik przestaje działać, nie reaguje na nic, komputer go nie widzi, nic się nie zapala. Raz wysłałem do serwisu, po dwu tygodniach znów to samo. Nie chce mi się znów wysyłać, może reset? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwera Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 Resetuj, nic się nie stanie złego. Mój już nie raz przeszedł reset i śmiga dalej aż miło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarrro Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 Nieprawdopodobne, reset zakończył się powodzeniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwera Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 No widzisz Reset to przyjaciel Twój Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts