Jump to content
Oferta specjalna MP3Store.pl - Słuchawki dokanałowe i akcesoria KINERA, QUEEN OF AUDIO i CELEST nawet do 25% taniej! ×

FiiO HS2 czyli testujemy sprzęt :)

Recommended Posts

Na dniach do sklepów MP3Store trafi nowe, bardzo nietypowe urządzenie - rozdzielacz FiiO HS2. Kto z was nie denerwował się marnując czas na przełączenie wtyczek żeby porównać sprzęt. Teraz sprawę można załawić jednym małym urządzeniem - Fiio HS2.

FiiO HS2

FiiO HS2 to urządzenie zaprojektowane z myślą testowania sprzętu audio w tym zarówno słuchawek jak i źródeł dźwięku.

HS2 to jedyne w swoim rodzaju urządzenie umożliwiające przełączanie źródeł spośród czterech gniazd wejściowych jack 3,5mm i wysyłanie sygnału na dwa gniazda słuchawkowe w tym jedno 3,5mm oraz jedno 6,3mm. Zmiana źródła odbywa się poprzez obrócenie pokrętła na froncie urządzenia. Wejścia i wyjścia można zamieniać miejscami wpinając urządzenia odwrotnie co za tym idzie można testować kilka źródeł na jednych słuchawkach jak również kilka par słuchawek na jednym źródle.

Standardowo dla FiiO urządzenie ce****e się najwyższą jakością wykonania.

Urządzenie świetnie nadaje się do przeprowadzania ślepych porównań źródeł, jak również wygodnego porównywania słuchawek. W skrócie idealne urządzenie dla maniaków sprzętu i muzyki.

gallery_49336_552_18850.jpg

• Like 2

Jak odbywa się zmiana źródła? Płynnie, w czasie rzeczywistym czy z jakąś przerwą/kliknięciem?

Standardowo dla FiiO urządzenie ce****e się najwyższą jakością wykonania

Nadgorliwa cenzurka...

Przewidywana cena to 89-99zł, przewidujemy kilka sztuk na nagrody w konkursie. Szczegóły wkrótce.

Zestaw zawiera 4 interkonekty oraz urządzenie całość zamknięta w puszcze jak od E10 lub D5.

Zmiana źródła odbywa się skokowo poprzez pokrętło.

Poniżej kilka fotek zrobionych telefonem.

DSC_0001.jpg

DSC_0002.jpg

DSC_0003.jpg

DSC_0004.jpg

DSC_0005.jpg

DSC_0006.jpg

DSC_0007.jpg

DSC_0008.jpg

Przewidywana cena to 89-99zł, przewidujemy kilka sztuk na nagrody w konkursie. Szczegóły wkrótce.

Zestaw zawiera 4 interkonekty oraz urządzenie całość zamknięta w puszcze jak od E10 lub D5.

Zmiana źródła odbywa się skokowo poprzez pokrętło.

Poniżej kilka fotek zrobionych telefonem.

a kiedy o konkursie, chętnie bym stał się jednym z jego wygranych i przytulił takiego HS2 :P

Tak jak napisałem minimalna, ale nie ukrywam, że mogła to być sugestia. Aza ma teraz tego malucha niech napisze więcej.

Maluch działa dwukierunkowo :)

W sumie nie wiem co napisać. Podoba mi się wielkość, działanie i estetyka urządzenia. Dla mnie mogło by być większe, ze względu na to iż po podłaczeniu wielu jacków może to latać nam po blacie. Szkoda że nie ma trybu wy wszystko działało na raz- ale wiem że to prawdopodobnie nie możliwe + problem z uciągnięciem tego wszystkiego. Fajna sprawa nie powiem.