Kruszyn99 Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 (edited) Witam, chciałem się dowiedzieć czy taka inwestycja w ogóle ma sens, obecnie posiadam wave'a s8500 do tego słuchawki a-jays three z piankami comply. Nie narzekam na dźwięk czy na jego jakość lecz chciał bym czegoś więcej czy kupno fiio e11 w promocyjnej cenie jest opłacalne do tego zestawu? odczuje jakieś korzyści z tego zakupu? Edited April 24, 2013 by Kruszyn99 Quote
Bad and Quiet Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Inwestycja bez sensu. Jeżeli kupisz E11 najlepiej będzie zainwestować dodatkowo w nowe słuchawki, lub zrezygnować z wzmacniacza na rzecz ciekawszych słuchawek do przyzwoitego grajka jakim jest Wave. Quote
Kruszyn99 Posted April 24, 2013 Author Report Posted April 24, 2013 (edited) Co mógłbyś mi polecić dodam od siebie, że jays'y to moja pierwsza para lepszych słuchawek i niestety nie mam możliwości odsłuchu innych więc nie wiem czym kierować się przy zakupie. Jedyne co wadzi mi w obecnym zestawie to syczenie, które mimo pianek comply daje w kość. Oczywiście cena nie jest aż tak istotna nie chiałbym tylko uprawiać sztuki dla sztuki czyli kupowanie nieziemskich słuchawek do wave'a. Ewentualnie myślę nad sprzedażą obecnego confingu i zakupie IPhone 4 i do tego a jays four. Czy four to to samo co three tylko z pilotem czy może prezentują wyższy poziom? Edited April 24, 2013 by Kruszyn99 Quote
Bad and Quiet Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 A-jaysy to dosc srednie doki. Nie wiem z czym bedzie Wave gral ale mozesz obejrzec oferte, Brainvawz przykladowo, z drozszych to Shure moze e2c. Wysłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk Quote
Recommended Posts