darkplayerpl Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 Witam od jakiegoś czasu myślałem nad jakimś nowym odtwarzaczem, początkowo miała to być mp3 ale zdecydowałem się bardziej na "mp4" Myślałem o Ipodzie jednak on troche kosztuje a raczej nie chcialbym żadnego poniżej 4g i dziś znalazłem taką mp4 http://www.komputerswiat.pl/nowosci/sprzet/2011/18/galaxy-s-wifi---prawie-jak-smartfon-wiecej-niz-empetrojka.aspx można je kupić nawet za niecałe 4 stówki i moje pytanie co o nich myślicie? Zależy mi głównie na dobrym dźwięku i całkiem niezłym wyświetlaczu. Może ktoś coś o nim powiedzieć? Mam słuchawki akg k450. Pozdrawiam : Quote
Bad and Quiet Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 Samsung Wave I - S8500 będzie lepszym wyborem. Quote
darkplayerpl Posted March 28, 2013 Author Report Posted March 28, 2013 (edited) Posiadam ten telefon, tyle że z pękniętym ekranem a chce drugi odtwarzacz. Tu mam lepszy internet i wiecej aplikacji na androidzie. A na badzie niiiiic nie ma. Edited March 28, 2013 by darkplayerpl Quote
BamboszeK Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 Toucha 4G 32GB kupisz za 350-400zł Polecam. Quote
darkplayerpl Posted March 28, 2013 Author Report Posted March 28, 2013 No dobra poważnie się zastanowie czy postawić na Apple czy na samsunga ale czy obydwa odtwaracze będą dobrze współgrać z moimi AKG ? Quote
gumiak9 Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 O ile ten odtwarzacz gra podobnie do telefonu Galaxy S to powinny zagrać dobrze. K450 mają charakterystyke \ czyli najwięcej basu, potem średnie i mniej wysokich. Galaxy S z kolei jest w miare neutralny, ale jasny, dobrze zgrywa się z tego typu słuchawkami. Ja słuchałem z k420, brakowało nieco basu i góra była troche szeleszcząca ale było ok. Z k450 powinno być znacznie lepiej. 1 Quote
darkplayerpl Posted March 28, 2013 Author Report Posted March 28, 2013 Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi. Ale jeszcze mnie interesuje jaka różnica jest dźwiękowa między ipod a samsungiem. Mimo, że apple ma lepszy wyświetlacz to bardziej przemawia do mnie galaxy ze względu na możliwość włożenia karty pamięci, android i o ile sie nie myle lepszy procesor, który do internetu sie przyda (no i cena bo jest troche mniejsza Quote
gumiak9 Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 Jeżeli nie masz lepszego telefonu to może rozważ Samsunga Galaxy S- kupisz go za 500zł. Quote
czesiu89 Posted January 24, 2014 Report Posted January 24, 2014 To jest temat z marca zeszlego roku... niezle nabijanie postow. Quote
Recommended Posts