Jump to content
PREORDER na słuchawki ISN w tym przede wszystkim ISN EBC80 ×

Recommended Posts

Posted

Witam od jakiegoś czasu myślałem nad jakimś nowym odtwarzaczem, początkowo miała to być mp3 ale zdecydowałem się bardziej na "mp4" Myślałem o Ipodzie jednak on troche kosztuje a raczej nie chcialbym żadnego poniżej 4g i dziś znalazłem taką mp4 http://www.komputerswiat.pl/nowosci/sprzet/2011/18/galaxy-s-wifi---prawie-jak-smartfon-wiecej-niz-empetrojka.aspx można je kupić nawet za niecałe 4 stówki i moje pytanie co o nich myślicie? Zależy mi głównie na dobrym dźwięku i całkiem niezłym wyświetlaczu. Może ktoś coś o nim powiedzieć? Mam słuchawki akg k450. Pozdrawiam ::)

Posted (edited)

Posiadam ten telefon, tyle że z pękniętym ekranem a chce drugi odtwarzacz. Tu mam lepszy internet i wiecej aplikacji na androidzie. A na badzie niiiiic nie ma.

Edited by darkplayerpl
Posted

O ile ten odtwarzacz gra podobnie do telefonu Galaxy S to powinny zagrać dobrze. K450 mają charakterystyke \ czyli najwięcej basu, potem średnie i mniej wysokich. Galaxy S z kolei jest w miare neutralny, ale jasny, dobrze zgrywa się z tego typu słuchawkami. Ja słuchałem z k420, brakowało nieco basu i góra była troche szeleszcząca ale było ok. Z k450 powinno być znacznie lepiej.

• Like 1
Posted

Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi. Ale jeszcze mnie interesuje jaka różnica jest dźwiękowa między ipod a samsungiem. Mimo, że apple ma lepszy wyświetlacz to bardziej przemawia do mnie galaxy ze względu na możliwość włożenia karty pamięci, android i o ile sie nie myle lepszy procesor, który do internetu sie przyda (no i cena bo jest troche mniejsza :)

• 9 months later...