Jump to content

Recommended Posts

Posted

Azahiel jak go poproszę użyczy swoich zdjęć :)

Posted

Poproś koniecznie, bo z moim okiem i aparatem, to za wiele dobrego by nie wyszło :D A na razie opcja jest taka, że słuchawki lądują na testach u mnie.

Posted

Moderny grają fajnym otwartym dzwiękiem, ze sporą ilością basu. Ogólnie zauważalna równowaga tonalna. Mnie się bardzo podobały. Jednak brak izolacji w moim przypadku przeszkadzał :)

• Like 1
Posted

Inszy zgarnął MS200 dodatkowo dostanie PS210i i z podobnej półki cenowej AKG K374 aby miał z czym porównać.

Inszy jak potrzebujesz coś jeszcze np. player to pisz.

Posted

Mnie oczarowały, wybiły mi z głowy chęć posiadania Westonów :)

Posted

Playery mam, Audeo mam (bardzo mnie ciekawi jako kontrast/uzupełnienie), więc chyba nic więcej nie trzeba :)

Posted
Mnie oczarowały, wybiły mi z głowy chęć posiadania Westonów :)

Mam to samo :) Kupiłem na próbę po tych wszystkich achach i ochach na tym i innych forach. Stwierdziłem, że jak mi nie podejdą to się sprzeda. Posłuchałem parę godzin i jak mi nie minie to za parę dni w komisie znajdą się moje Westony 4 :P

Acha, w tej chwili jest promocja na te Phiatony, wystarczy w sklepie MP3Store wejść sobie na swojego Facebooka i zalajkować stronę Phiaton Polska - Z ceny 449 robi się 400 :woot:

Posted

Nie no westonów mi z głowy nie wybiły, ale nie powiem, są niezłe. Żeby jeszcze jakaś izolacja...

Posted
Nie no westonów mi z głowy nie wybiły, ale nie powiem, są niezłe. Żeby jeszcze jakaś izolacja...

Założyłem Comply i jest błoga cisza :) Spróbuję jeszcze kupić oliwki w T400 bo te dołączone są lekko kijowe (całkiem jak w W4 ;) )

Posted

Mnie tłumienia nie brakuje, ale rozumiem osoby które mają odmienne zdanie. Ja jestem wstanie zrezygnować tłumienia na rzecz brzmienia. Słuchawki świetne, ale ciekaw jestem jak wypadnie z czasem ich żywotność.

Posted
Będą. W przyszłym tygodniu albo do sklepu podrzucę albo na wioskę przyjadę ;) bo mam biznesa do zrobienia...w sensie kabel do K550 :D

Jasna sprawa, ja bede w łikend robił :)

Posted

Z tymi Comply to jednak nie tak różowo. Co z tego, że tłumią świetnie ale mulą jak cholera. Bas stał się nie do zniesienia, jest ciemno jak na Białorusi.. Na razie wracam do silikonów i mam nadzieję, że oliwki Shure zrobią to samo z Moderną co mi zrobiły z W4

Posted

Ja korzystam z tych samych gumek co przy K370 - czyli od słuchawek nokii . Są grubsze i lepiej wypełniają ucho, no i nie ma efektu comply. :)

Posted

Nie znam Westonów, ale MS200 są bardzo przyjemne. Ostatnio spędziłem z nimi sporo godzin i zdecydowanie nie był to zmarnowany czas, a recenzja nabiera kształtów :)

Posted

MS200 wróciły dziś do Łodzi - jak ktoś chętny na testowanie niech korzysta póki można, bo warto :)

Posted (edited)

Jednak coś z tą jakością wykonania nie do końca, choć może problem dotyczy tylko mojego egzemplarza. Od wczoraj pilot na kablu świruje we współpracy z iphone'm, np. nie da się odebrać/zakończyć rozmowy, albo przy próbie zmiany utworu (dwa szybkie kliki) zmienia się głośność :woot: Parę razy podczas próby odebrania rozmowy naciskając raz odrzuciłem rozmowę...

Czy ktoś zauważył podobne objawy ? Trzeba będzie do serwisu odesłać, ciekawe jak długo im zejdzie ... :(

Edited by rymcymcym
Posted

U mnie tez były problemy ale troszkę inne wciskałem przycisk a on nie działał, ale doszedłem o co chodzi - muszę centralnie na środku wciskać.

Serwis - zrobię co się da. Napisze do Phiatona co z pilotem.

• 2 years later...
Posted (edited)

Pamiętacie jeszcze Phiaton Moderna MS200 ? Trochę osób je tu miało. Pytanie moje - czy zgrywały Wam sie z iPodem Touch 4G , czy bardziej z iPodem 5G ? Jakie wrażenia z innymi grajkami ? Woleliście je z tipsami średnimi, dużymi czy małymi ? Chodzi o wejście w kanał słuchowy

Edited by Lord Rayden
Posted

Z T4G mogą być za gęste i ciepłe. Mi nie podeszły ze względu na rozwlekły dół. Z 5G powinno być lepiej. Potrzebują dobrej kontroli basu ze źrodła moim zdaniem.

Tipsy raczej małe, ale ja mam wąskie kanały, JVC słucham też na najmniejszych.

• Like 1
  • Create New...

Important Information

Register to have access to community resources. Forum rules Terms of Use and privacy anc cookies policy Privacy Policy