kiwi77 Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 (edited) Witam, Nie moge uruchomic FLACow w moim E40. Z mojego kompa (XP) jak przegrywam flac to odtwarzacz go nie czyta, natomiast jak z innego kompa to działa. Podejrzewam że to chodzi o USB w moim kompie a dokladniej przesyl danych MTS UMTS czy cos takiego. Wie ktos moze jak temu zaradzic? co zmienic w kompie? Edited March 9, 2013 by kiwi77 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiwi77 Posted March 9, 2013 Author Report Share Posted March 9, 2013 Nikt nie pomoże? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szpajchel Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 Mam tak samo, próbowałem już różnych kombinacji i nic. W każdym razie nie poddam się tak łatwo. Dla e30 trzeba było ponoć zmnienić tryb przesyłu plików na MTP. W e40 nic nie widzę (firmware 1.09) . Chyba już wiem. Trzeba w iriver plus 4 utworzyć playlistę i przenieść do niej pliki flac, a potem wysłać do urządzenia. Można też utworzyć playlistę, zaznaczyć i zripować płytę CD do flac, potem wysłać do e40. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iriver Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 To bardzo dziwne objawy, u mnie flaci można kopiować do e40 poprostu przeciągając je pomiędzy oknami (pulpitu i e40). Jeśli chcecie wspólnie poszukać rozwiązania, slużę pomocą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts