Jawor86 Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 (edited) Cześć, Posiadam U2 od 2006 roku, zawsze pamiętałem, żeby nie formatować wbudowanej pamięci aż do wczorajszego dnia. Po formacie i wgraniu mp3, urządzenie włączyło się. Następnie zostałem poproszony o wybór języka chyba, chińskie znaczki lub USA. Po wyborze załadował się odtwarzacz z informacją NO FILES. Po usunięciu i ponownym wgraniu mp3 odtwarzacz dalej nie widzi plików (format plików na pewno poprawny, przed formatem wszystko działało). Sprawdzenie wersji firmware pokazało najnowszą 1.68, więc chyba nici z ewentualnego upgrade'u. Czy ktoś ma jakiś pomysł, co zrobić, żeby urządzenie znowu odtwarzało mp3? Może ktoś posiada U2 i mógłby udostępnić pliki software'owe, które usunął format? Sam już nie wiem, co robić. Próbowałem wgrać jeszcze raz firmware 1.68 wg http://support.cowonamerica.com/supportcentral/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=8, ale bez efektu zatrzymałem się na kroku 8, w tym momencie włączyło się już ładowanie U2 przez USB, a proces upgrade'u nie chciał się rozpocząć (proces upgrade'u prezentowany na windowsie zatrzymał się w pewnym momencie i stale szukał urządzenia). Jeśli nie będzie możliwości odratowania poczciwego U2, przesiądę się być może na IRivera E40, widziałem, że w tematach "Co kupić" jest często polecany. Wolałbym jednak zostawić pieniądze na inną inwestycję Pozdrawiam Edited March 6, 2013 by Jawor86 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jawor86 Posted June 4, 2013 Author Report Share Posted June 4, 2013 Nikt nie pomoże? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cowon Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Rozmawialem z serwisem, jesli uda sie go "postawic" to bedzie to kosztowalo 50zl. Jest szansa zebys oddal sprzet w ktoryms ze sklepow MP3store? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jawor86 Posted September 4, 2013 Author Report Share Posted September 4, 2013 (edited) Cześć, Spokojnie mógłbym oddać do sklepu we Wrocławiu. Słyszałem, też że podobno te modele mają też wyciągane karty sd, trzeba tylko odkręcić urządzenie. Może taka operacja też będzie możliwa? Czy ktoś może mi wskazać, skąd pobrać archiwalne wersje firmware dla U2? Edited September 4, 2013 by Jawor86 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekC Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 Tak i w środku jest gps i duży panel LCD jak go napompujesz ma aż 42 cale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jawor86 Posted September 23, 2013 Author Report Share Posted September 23, 2013 (edited) Taką odpowiedź dostałem od jednego z serwisów odtwarzaczy mp3 (o wymianie pamięci po rozkręceniu urządzenia), a nie sobie wymyśliłem z nudów... Edited September 23, 2013 by Jawor86 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts