Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

i tak bywa...Ja też miałem 1dna. I to głównie w tych na początku się to trafiało.

Edited by Fatso
Posted

Panowie, bo na początku FiiO dawało tylko jedną (E7). Teraz 2 (E07k, E11 i E17) bądź 4 (E12).

Posted

Komu jako sprzedawcy możemy polecać nowego Fiio? Z jakimi słuchawkami wypadnie najlepiej? Możecie krótko podsumować?

Posted

Ja go z powodzeniem uzywam z westone, bo mniej szumi niz ipod z dziury i z sennkami bo odpowiednia ilosc mocy. Jednak czy uzywalbym ich z k550 to nie wiem.

Posted

wiesz, jest jedno ale - WojtekC zapytał komu polecać. Wątpię, żeby klient w sklepie pytał co zamówić z Chin.

Ogólnie jest sporo lepszego sprzętu niż fiio, ale Fiio ma jedną niezaprzeczalną zaletę - DOSTĘPNOSC ! I różnice które są, to nie jakieś sprawy kolosalne, tylko niuanse.

• 4 months later...
Posted
Jednak czy uzywalbym ich z k550 to nie wiem.

No więc ja używam i gra to dobrze. Nie mam specjalnego porównania, ale odnosząc się do E11 (które też mam) - znacząco lepiej. Lepsza separacja, wyższa analityczność, większa dynamika. Z całą pewnością nie gra to w sposób ciepły i analogowy. Raczej gra w stylu laboratoryjno-transparentnym (a słuchawki mam modowane kablem FAW Clarity). Zakresy są w miarę zrównoważone - jedyne czego bym sobie życzył, to nieco cieplejszej średnicy.