Skocz do zawartości


Zdjęcie

problem z I TUNES pomóżcie


  • Zamknięty temat Ten temat jest zamknięty
2 replies to this topic

#1 gandalfik126

gandalfik126

    nowy

  • Zarejestrowany
  • 1 posty/ów

Napisany 28 czerwiec 2009 - 14:55

Mam tego ipod'a od jakiegoś listopada, miałam zaintalowanego itunes i wszystko było dobrze. Później miałam formatowany komputer i gdy próbuje zainstlować na nowo itunes bo przecież wcześniej działał, a w komputerze nic nie zmieniałam wyskakuje mi okno z takim komunikatem:

Instalator napotkał błędy przed skonfigurowaniem iTunes.

System nie został zmodyfikowany. Można spróbować wykonać te operacje ponownie, uruchamiając jeszcze instalatora.

co mam zrobić żeby na nowo działał? czy to wina tego że nie mam sp2 tylko sp1?

#2 ~untitled37~

~untitled37~
  • Gość

Napisany 28 czerwiec 2009 - 16:25

Pobrałaś najnowszą wersję iTunes stąd? - http://www.apple.com...tunes/download/

#3 nucc

nucc

    zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPipPip
  • 319 posty/ów
  • Gender:Male

  • odtwarzacz - Iriver B100
  • słuchawki - Sony XBA-H1

Napisany 28 czerwiec 2009 - 21:39

CYTAT(gandalfik126 @ 28.06.2009, 15:55) <{POST_SNAPBACK}>
co mam zrobić żeby na nowo działał? czy to wina tego że nie mam sp2 tylko sp1?


Miałem to samo...Nowy iTunes potrzebuje sp2...

iRiver B100, iAudio 7 , iPod Touch 2G + AKG K420, AKG K450, ADDIEM, Fischer Audio Tandem, Sony XBA-H1, Ultrasone HFI-550,HD 380 PRO

 

KUPIĘ : FUTERAŁ/ETUI do IAUDIO 7






Przełącz shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

Na Shoutboxie obowiązuje całkowity zakaz rozpoczynania rozmów, tylko i wyłącznie w celu uzyskania informacji "Co Kupić", "Lepsze to czy tamto". Nie stosowanie się do tej zasady, skutkuje natychmiastowym banem. Zainteresowanych zakupem zapraszamy do działu co kupić lub do kontaktu z najbliższym sklepem mp3store
@  sn4ke : (31 maj 2016 - 16:49) to teraz jak już wiem gdzie powinna być faza, a gdzie jej być nie powinno, to biorę się za budowę wzmaka i rozpoczynam na forum akcję crowdfundingową :D
@  sn4ke : (31 maj 2016 - 16:38) tak to jest jak się nie uważa w szkole na lekcjach fizyki i źle podłącza przełączniki robiąc zwarcie :D
@  sn4ke : (31 maj 2016 - 16:37) chyba sobie poradziłem - kumpel z wykształcenia i zainteresowania elektryk się odezwał i wyjaśnił co i jak
@  sn4ke : (31 maj 2016 - 15:15) więc jak ktoś będzie miał chwilę to powiem jak to mam podłączone i jak nakarmię dzieciaka, to będę dostępny też na gygy
@  sn4ke : (31 maj 2016 - 15:14) a wywalało najpierw bezpiecznik w skrzynce jak po zmontowaniu włączałem obwód (bezpiecznik pod górne oświetlenie), a po kilku razach i zmianach jak szukałem przyczyny wywalania, to w końcu wywaliło mi główny bezpiecznik na klatce ;]
@  Arthass : (31 maj 2016 - 15:14) *nie lutownicą tylko miernikiem
@  sn4ke : (31 maj 2016 - 15:13) nie będę robił wykładu o mojej prowizorycznej instalacji pod ledy na shoutboxie
@  Arthass : (31 maj 2016 - 14:47) no i sprawdzić na innym transformatorze
@  Arthass : (31 maj 2016 - 14:46) potem sprawdziłbym moc ledów i moc transformatora/zasilacza, może się przegrzewa i załącza się tam zabezpieczenie przeciążeniowe (o ile takie posiada), ale nie wiem czy takie coś powodowałoby wywalanie bezpieczników w instalacji...
@  Arthass : (31 maj 2016 - 14:44) pierwsze co to jako niedzielny elektronik sprawdziłbym lutownicą czy nie ma zwarcia na jakimś elemencie :P
@  adikadik : (31 maj 2016 - 14:27) podsumowując kolegów - lepij Ty tam palców sam nie pchaj :))
@  Arthass : (31 maj 2016 - 14:24) niektóre transformatory mają wyłącznik różnicowoprądowy, ja się spotkałem raz z sytuacja, że właśnie taki transformator był wadliwy i wywalało zasilanie
@  Arthass : (31 maj 2016 - 14:22) te ledy idą przez transformator?
@  Oskar2905 : (31 maj 2016 - 13:48) I podaj jaki masz zasilacz
@  Oskar2905 : (31 maj 2016 - 13:47) Masz te ledy w taśmie czy lutowane? Masz oczywiście rezystor przy ledzie?
@  adikadik : (31 maj 2016 - 13:44) jakie parametry ma zasilacz na wejściu (prąd) oraz jakiego rodzaju bezpiecznik Ci wywala? (B10?)
@  sn4ke : (31 maj 2016 - 13:14) w razie czego gygy 3456945
@  sn4ke : (31 maj 2016 - 13:10) mile widziane wsparcie wiedzą online przez gg albo messangera
@  sn4ke : (31 maj 2016 - 13:10) coś pierdzielę z instalacją moich ledów, że wywala mi bezpiecznik. dziś tak mi pierdyknęło, że musiałem włączać główny bezpiecznik na liczniku :D
@  adikadik : (31 maj 2016 - 13:06) czo?
@  sn4ke : (31 maj 2016 - 12:51) pany, jest jakiś elektryk na sali? :D
@  bachankas : (31 maj 2016 - 12:38) Inna sprawa, że większe dyski SSD mają często lepsze parametry
@  krz : (31 maj 2016 - 12:37) Akurat. Kupiłem okazyjnie jak już wszyscy mieli SSD i tak zostało.
@  bachankas : (31 maj 2016 - 12:37) 64 GB to trochę ciasno, zwłaszcza przy paru programach inżynierskich, które do lekkich nie należą. Ale na 128 GB mam dużo luzu (zazwyczaj 30-40 GB wolne)
@  retter : (31 maj 2016 - 12:22) za szybko się łapałeś na nowości :P
@  krz : (31 maj 2016 - 12:06) Tylko ja mam 64GB? :D
@  Arkusz : (31 maj 2016 - 11:27) ja mam SV300 240GB i nie narzekam :)
@  sn4ke : (31 maj 2016 - 11:25) Powoli tanieją te dyski, szkoda, że te najtańsze to naprawdę budżetówki. Ja mam starego Kingstona V200 120GB, a od niego to chyba wszystko jest szybsze :P
@  crysis94 : (31 maj 2016 - 11:05) No i nie wiem czy powinienem dawać takim podejrzanym osobom xD
@  crysis94 : (31 maj 2016 - 11:05) Chyba ja, ale musiałbym skrzynkę przekopać.
@  adikadik : (31 maj 2016 - 10:04) ktos ma nr tel. do kartonika? :D
@  krz : (31 maj 2016 - 09:59) SSD 240GB w X-komie http://www.x-kom.pl/goracy_strzal/8162
@  krz : (31 maj 2016 - 09:58) http://bez-ogrodek-b...ieza-babel.html
@  adikadik : (31 maj 2016 - 09:16) pewnie im slina kapie :D
@  adikadik : (31 maj 2016 - 09:16) @krz ^^
@  krz : (31 maj 2016 - 07:16) @Nismo, jebie to czy tak zazdroszczą? :)
@  Arthass : (30 maj 2016 - 23:50) na parze jest spoko, ale przygotowane pod ciśnieniem w wolnowarze te zioła przenikają potrawę na wylot
@  nismovsky : (30 maj 2016 - 22:42) @retter ?
@  retter : (30 maj 2016 - 22:20) nie znajduje :P
@  nismovsky : (30 maj 2016 - 22:03) Ja tam uwielbiam dania na parze. Dziś do pracy wziąłem pierś z kurczaka natartą oliwą i przyprawami oraz mieszankę warzyw na parze (brokuły, fasola szparagowa, kukurydza, marchew) :) nie lubią mnie w robocie za to :P
@  nismovsky : (30 maj 2016 - 22:02) @retter @Arthass - Parowar Hools :D
@  retter : (30 maj 2016 - 21:32) Art a pokaż linka
@  Arthass : (30 maj 2016 - 20:27) trochę byłem sceptyczny, ale bije wszystkie "cookery" jakie dotychczas miałem
@  Arthass : (30 maj 2016 - 20:25) za jednym razem można zrobić żarełka na kilka dni, nawet można dokupić silikonową pokrywkę na misę do przetrzymywania w lodówce
@  Arthass : (30 maj 2016 - 20:24) 10minut i mam ******ste ziemniaczki z udkiem, czy tam piersią kurczaka, nawet wieprzowinę robi super, wszystko rozpływa się w ustach, nic nie trzeba pilnować, ma czujnik i mikroprocesor dopasowujący automatycznie czas gotowania, można ustawić delay 99h, automatyczna funkcja keep warm przez 10h itd.
@  Arthass : (30 maj 2016 - 20:21) a te wszystkie multicookery do pięt nie dorastają szybkowarowi elektrycznemu InstantPot
@  Arthass : (30 maj 2016 - 20:20) teraz niczym się nie różni od mBanku
@  Arthass : (30 maj 2016 - 20:19) już dawno zamknąłem konto w T-Mobile (sync)
@  micbud : (30 maj 2016 - 20:11) wymusiłem 3 m-ce temu, więc muszę poczekać do końca tej umowy, żeby znów wymusić;D
@  bachankas : (30 maj 2016 - 20:09) @micbud prędzej wymuś na pracodawcy większą pensję :D