Witam chłopaki pilnie potrzebuje 2 sztuk kondensatorów black gate std 1000uf/25V tylko ta wartość wchodzi w rachubę a jak macie to najlepiej dzwońcie 666-585-426 gdyż ciężko będzie mi sprawdzać wiadomości priva a na prawdę pilnie muszę je mieć. pozdrawiam i licze na waszą pomoc, nawet jak ma ktoś jeden na sprzedaż to dzwońcie bo na pewno znajdzie się i druga osoba z drugim.
Przełącz shoutbox Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- (115 Stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 113
- 114
- 115
Zamówienia na częsci do MxM płytki, kondesnatory i inne ******ły
Napisany 16 czerwiec 2010 - 08:05
Witam wszystkich. Mam do sprzedania dwa zmontowane wzmacniacze MxM:
-2 x AD8397
-kondensator NICHICON MUSE ES 1000uF
-kondensator NICHICON MUSE KZ 22uF
-potencjometr ALPS RK097
Bez obudowy. Płytka jest uruchomiona i sprawna w 100%. Info na PW
-2 x AD8397
-kondensator NICHICON MUSE ES 1000uF
-kondensator NICHICON MUSE KZ 22uF
-potencjometr ALPS RK097
Bez obudowy. Płytka jest uruchomiona i sprawna w 100%. Info na PW
Chcesz wlasny MxM? To polecam:
1. MxM ktore moge zmontowac na zamowienie: kompletny MxM na kondensatorach BlackGate, akumulatorek, ladowarka, interkonekt
2. Interkonekt: dowolna dlugosc, na wtykach Neutrik i kablu Cordial, Pinanson lub Klotz z oplotem na kabel, albo nieco drozsze kabelki- zerknij TU
3. Masz Swoje czesci do MxM?: jesli niemasz czasu, niechce Ci sie lub nie potrafisz, poslij mi czesci to ja zmatuje wszystko na gotowo
Posiadam: wzmacniacz sluchawkowy lampowy SOHA2, prawdopodobnie bedzie na sprzedaz: galeria i opis TUTAJ
Napisany 25 lipiec 2010 - 15:19
Mam jednego MxMa na sprzedaż. Cały zestaw tj wzmacniacz, obudowa, zasilacz, akumulator, IC.
Sprzęt którym obecnie obracam:
Playery: * iRiver H320 ***iRiver iHP-100 *** iPod Nano 1G 4GB *** iPod Shuffle 1G 1GB *** Samsung YP-P3 8GB *** Sansa Clip 8GB *
Słuchawki: * KSP *** KSC75 *** AKG K518DJ *** ATH ES7 *** CAL *
Sprzęt który miałem:
* iRiver Spinn 8GB *** iRiver H320 *** iAudio X5 20GB *** Vedia V39 2GB *** Sony NWD-B103 1GB *** Sansa Clip 2GB *** Samsung YP-P2 8GB *** COWON O2 16GB ***iPod Video 5G *
SPRZEDAM:
1. Przenośny wzmacniacz MxM na super częściach - zestaw, nowy, tylko 250 zł !!! < - - - CLICK !
2. Stacjonarny wzmacniacz słuchawkowy - zestaw na BLACK GATE < - - - CLICK !
3. Interconnect ze srebra jack jack ! oraz IC RCA-RCA x2 SILVER ! do wzmacniacza < - - - CLICK ! - - - > iPod LOD na super kablu ! < - - - CliCk !
4. Pokrowiec silikonowy - iRiver H320 <--- CLICK !
Playery: * iRiver H320 ***iRiver iHP-100 *** iPod Nano 1G 4GB *** iPod Shuffle 1G 1GB *** Samsung YP-P3 8GB *** Sansa Clip 8GB *
Słuchawki: * KSP *** KSC75 *** AKG K518DJ *** ATH ES7 *** CAL *
Sprzęt który miałem:
* iRiver Spinn 8GB *** iRiver H320 *** iAudio X5 20GB *** Vedia V39 2GB *** Sony NWD-B103 1GB *** Sansa Clip 2GB *** Samsung YP-P2 8GB *** COWON O2 16GB ***iPod Video 5G *
SPRZEDAM:
1. Przenośny wzmacniacz MxM na super częściach - zestaw, nowy, tylko 250 zł !!! < - - - CLICK !
2. Stacjonarny wzmacniacz słuchawkowy - zestaw na BLACK GATE < - - - CLICK !
3. Interconnect ze srebra jack jack ! oraz IC RCA-RCA x2 SILVER ! do wzmacniacza < - - - CLICK ! - - - > iPod LOD na super kablu ! < - - - CliCk !
4. Pokrowiec silikonowy - iRiver H320 <--- CLICK !
Napisany 26 lipiec 2010 - 21:07
Witam wszystkich. Zapraszam na moje aukcje http://allegro.pl/sh...php?uid=5510497
Chcesz wlasny MxM? To polecam:
1. MxM ktore moge zmontowac na zamowienie: kompletny MxM na kondensatorach BlackGate, akumulatorek, ladowarka, interkonekt
2. Interkonekt: dowolna dlugosc, na wtykach Neutrik i kablu Cordial, Pinanson lub Klotz z oplotem na kabel, albo nieco drozsze kabelki- zerknij TU
3. Masz Swoje czesci do MxM?: jesli niemasz czasu, niechce Ci sie lub nie potrafisz, poslij mi czesci to ja zmatuje wszystko na gotowo
Posiadam: wzmacniacz sluchawkowy lampowy SOHA2, prawdopodobnie bedzie na sprzedaz: galeria i opis TUTAJ
Prześlij ten temat:
- (115 Stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 113
- 114
- 115
Zbliżone tematy
| Temat | Forum | Rozpoczęty przez | Statystyki | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
Jedne z trzech, a może inne ?
|
Co kupić | słuchawki | vegas409 |
|
|
|
iRiver Clix 4GB, SanDisk FUZE 4GB, cos innego?
Proszę o rady :) |
Co kupić | odtwarzacze przenośne audio-video | edi777 |
|
|
|
|
Sprzedam | Yedi |
|
|
|
Słuchawki do irivera U10
RP-HTX7 czy coś innego? |