Skocz do zawartości


Odtwarzacz Mp3 Nie Widzi Plików


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 19:27

siema, kupiłem sobie dzisiaj odtwarzacz mp3 i wszystko byłoby fajnie tylko że jak przegrałem kilka plików muzycznych to po włączeniu go pisze że brak plików. Bardzo proszę o pomoc.

#2 javacris

javacris

    Would you love a monsterman?

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1775 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 19:31

sorry ale oddalismy szklaną kule do serwisu...

napisz co to za odtwarzacz, jakie pliki mp3, wma...?
iAudio M5 CFmod 16gb + Toshiba F40 + u10 2gb + z5 4gb + samsung k5 + Phonak Audeo 112 + kpp[/center]

Komentarze
Posted by Opera 10


#3 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:15

odtwarzacz mało znanej firmy WIWA model WMP-502. Dzieje się to z każdym formatem plików:mp3, wma i wav. Po prostu gdy skopiuje pliki na niego a potem odłącze od komputera i włącze to nie widzi żadnych plików.

#4 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1161 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 26 październik 2007 - 20:27

hmmm...

serwis? o ile istnieje.


dostałeś jakąś płyte doń?;]
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+

#5 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:30

nie dostałem żadnej płyty. Tak sobie myśle że to może być wina systemu plików ale nie jestem pewien. Dysk systemowy mam na NTFS a mp3 na FAT32

#6 Kilar Ezan

Kilar Ezan

    Możesz - Jedziesz!

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1139 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań / Września

Napisany 26 październik 2007 - 20:33

Formatowałeś go już? Większość grajków o małej pojemności jest w systemie plików Fat, a nie Fat32. Tu może leżeć problem (chyba, że fat32 ma od nowości).
W domu: Dell 1537 -> MxM -> CAL!@Conducfil Sonolene 3014 (Wytłumione)
Na wynos: Clip -> shs8200
Było: iRiver ifp799, Sansa m240, Kpp, sr60, she9500
Leży na półce i się kurzy: omx50 (chce ktoś?)

You think I got my eyes closed, But I'm lookin' at you the whole fuckin' time...

feedback


#7 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:42

nie formatowałem go jeszcze. On miał już od początku wgrany jakiś plik który działał a teraz nawet on nie działa. A pojemność jest spora bo 1 giga. Poza tym jak już napisałem on jest w formacie FAT32 a nie FAT. A ja mam dyski na NTFS i wydaje mi sie że tu może być problem. Ale jeśli nie to, no to nie wiem :angry:

#8 zergadis0

zergadis0

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 124 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań
  • Interests:Manga, anime, visual novel, light novel<br/>Rock, Metal, EDM, szeroko pojęte j-music<br/>Gry komputerowe i konsolowe<br/>Fantasy<br/>Science Fiction

Napisany 26 październik 2007 - 21:17

Akurat to, że masz NTFSa raczej nie gra tutaj za dużej roli.

mp3:
Wcześniej - ZEN Nano Plus, iRiver T10 FM
Obecnie - iPad 2

DAC: Cambridge Audio DacMagic XS
Słuchawki: Cresyn, Koss PortaPro, Koss KSC75, Sennheiser PX100
Głośniki: Microlab Solo7C


#9 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 21:24

no to w takim razie co może być przyczyną? :(

#10 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 22:29

wie ktoś czy mam sobie radzić sam. Mi naprawde na tym zależy. <_<

#11 newbiek

newbiek

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 117 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 23:27

Sformatuj go z poziomu windowsa. Idź do kogoś. W graj u niego kilka plików i sprawdź czy działają.

Jak nie to oddaj na gwarancję.
Meizu M6 4GB

#12 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 23:58

już go sformatowałem i nadal to samo. A do sklepu nie chce mi się jechać :rolleyes:

#13 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1161 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 27 październik 2007 - 15:09

A do sklepu nie chce mi się jechać


... to jeb*ij nim o ściane... O_o



masz kogoś "blisko" kto ma inny komputer?
to idź tam. nie zapomnij odtwarzacza...
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+





Przełącz shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

Na Shoutboxie obowiązuje całkowity zakaz rozpoczynania rozmów, tylko i wyłącznie w celu uzyskania informacji "Co Kupić", "Lepsze to czy tamto". Nie stosowanie się do tej zasady, skutkuje natychmiastowym banem. Zainteresowanych zakupem zapraszamy do działu co kupić lub do kontaktu z najbliższym sklepem mp3store
@  nismovsky : (27 lipiec 2016 - 00:38) Dobrej nocy!
@  nismovsky : (27 lipiec 2016 - 00:38) UPDATE: jednak takie apki bezpośrednio z Andka są lekko "upośledzone", więc jutro spróbuję ze Snapem lub Google Play ;)
@  nismovsky : (27 lipiec 2016 - 00:08) @micbud poszedłem po najmniejszej linii oporu. Wziąłem pliki .apk i wrzuciłem je na kartę pamięci. Potem wszedłem w "Menedżer Plików" już na Blackberryi i poinstalowałem wszystko :D działa elegancko!
@  nismovsky : (26 lipiec 2016 - 23:29) Jak wytrzyma 18-20h normalnego użytkowania typu Internet, 50 smsów i ze 20 minut rozmów to mi pasuje ;)
@  micbud : (26 lipiec 2016 - 23:29) Sprawdz, czy juz snap nie dziala. Jak nie to instaluj google play. Roboty wiecej, ale efekt ten sam
@  micbud : (26 lipiec 2016 - 23:27) No Z10 ma najgorsza baterie ze wszystkich OS10
@  nismovsky : (26 lipiec 2016 - 23:27) A niestety nie wszystkie potrzebne mi apki są na Amazonie
@  nismovsky : (26 lipiec 2016 - 23:27) No właśnie wiecznie słyszę, że "snap ma ponoć zacząć działać" :P
@  nismovsky : (26 lipiec 2016 - 23:26) To białe Z10 pewnie weźmie Moja Ania
@  micbud : (26 lipiec 2016 - 23:26) Aczkolwiek nie polecam instalowania google play, bo snap ponoc ma zaczac dzialac
@  nismovsky : (26 lipiec 2016 - 23:25) tzn jakich problemów z baterią?
@  nismovsky : (26 lipiec 2016 - 23:25) Potem były 8900, 9700, 9900, Q10, Passport i Z10. Myślę tylko czy Passporta nie zamienić na Q20 ;)
@  micbud : (26 lipiec 2016 - 23:24) @nismovsky Z10 biale zawsze wizualnie mi sie podobalo,ale kupilem czarne, bo taniej. Sprzedalem z oczywistych powodow zwiazanych z bateria Z10
@  nismovsky : (26 lipiec 2016 - 23:24) No ja zaczynałem od 8310 jakieś 7-8 lat temu i tak mi już zostało :P
@  micbud : (26 lipiec 2016 - 23:22) Ja mam juz 4 i poluje na nastepne. Zadna inna marka nie ma tego fenomenu, a ja nie jestem wyjatkiem
@  micbud : (26 lipiec 2016 - 23:20) BlackBerry ma to do siebie, ze ciezko poprzestac na jednym.
@  bachankas : (26 lipiec 2016 - 23:02) Na bogatości widzę, jedno BB to za mało?
@  nismovsky : (26 lipiec 2016 - 22:51) Właśnie zabieram się do instalowania mu Google Play, żeby posprawdzać jak mu apki z Androida idą :D
@  nismovsky : (26 lipiec 2016 - 22:51) Dziś kolejne Blackberry do kolekcji. Tym razem białe Z10.
@  Gorionn : (26 lipiec 2016 - 20:55) Spoko, wam też polecam, mega gag
@  MatmaN : (26 lipiec 2016 - 20:47) obejrzę wieczorem i dam znać :D
@  Gorionn : (26 lipiec 2016 - 20:44) Najlepsze, że to tekst z prawdziwego procesu
@  Gorionn : (26 lipiec 2016 - 20:44) https://www.youtube....h?v=DXB988kF3hI za pierwszym razem się popłakałem :D
@  MatmaN : (26 lipiec 2016 - 20:43) jedziesz :D
@  Gorionn : (26 lipiec 2016 - 20:38) Matman, podesłać Ci coś mega śmiesznego odnośnie Rick and Morty? :D
@  MatmaN : (26 lipiec 2016 - 20:37) @Kubasz to ja nie miałem przyjemności :( ale Incala sobie kupiłem :) i Juan Solo polecam gorąco :)
@  nismovsky : (26 lipiec 2016 - 20:34) @MatmaN polecam lekturę ;) http://forum.mp3stor...rfejs-do-400zl/
@  Kubasz : (26 lipiec 2016 - 20:33) @MatmaN ja lubię japońskie komiksy , koreańskie zresztą też ;)
@  MatmaN : (26 lipiec 2016 - 20:30) jak to? za jakie grzechy?
@  nismovsky : (26 lipiec 2016 - 20:28) A ja się dziś dowiedziałem, że jestem "zakałą ludzkości". I to na tym forum mi to uświadomiono! :P
@  MatmaN : (26 lipiec 2016 - 20:19) Parszywe ono jest, bo mam zakolejkowane 5 nowcyh, fajnych albumów, ale kosztuje to w gruncie rzeczy całkiem sporo pieniędzy... i tak już od 2 tygodni codziennie tą listę oglądam i zastanawiam się czy kliknąć "zamów" czy nie.
@  nismovsky : (26 lipiec 2016 - 20:17) @MatmaN znam to uczucie :)
@  MatmaN : (26 lipiec 2016 - 20:12) Wracając na chwilę do komiksu- lubię, po prostu lubię kupić sobie dobry komiks i lubię jak sobie potem stoi fajnie na półce :D
@  nismovsky : (26 lipiec 2016 - 20:12) A tam m.in. pierwsze polskojęzyczne wydanie "Donald Duck" :D
@  nismovsky : (26 lipiec 2016 - 20:12) @Azahiel dokładnie. Sam trzymam moje komiksy i czekam na dobry moment do sprzedaży.
@  KaszaWspraju : (26 lipiec 2016 - 19:11) https://www.engadget...le-controllers/
@  Azahiel : (26 lipiec 2016 - 16:16) Komiksy potrafią potem sporo kosztować ;p
@  Sound John : (26 lipiec 2016 - 15:38) @Gorionn Dla mojego brata słuchawki i muzyczne sprzęty to kasa w błoto bo przecież wszystko gra tak samo :P
No ale my jesteśmy ,,wielkimi fanami" i kupujemy tego trochę :)
@  Gorionn : (26 lipiec 2016 - 14:21) Komiksy? To trochę kasa w błoto, chyba że jesteś wielkim fanem :P
@  MatmaN : (26 lipiec 2016 - 14:04) Chyba na razie zostane przy denonach, bo kasa na koncie rośnie, a nie mam co kupić :D Chyba nakupuję sobie za to komiksy :D
@  Gorionn : (26 lipiec 2016 - 14:02) targuj się :D ciekawe czemu 770 za 300 a 990 za 400, muszą się różnić stanem, bo ich ceny rynkowe są identyczne
@  MatmaN : (26 lipiec 2016 - 14:01) zostały ino DT990 pro (250ohm) za 380
@  Gorionn : (26 lipiec 2016 - 14:00) lipa
@  MatmaN : (26 lipiec 2016 - 13:59) i pośladki. wszystko sprzedane i tak :D
@  Gorionn : (26 lipiec 2016 - 13:58) tzn. mówię o wersji pro, to pro czy premium? Jak premium to spoko, pro średnio.
@  Gorionn : (26 lipiec 2016 - 13:57) 400 za 990 250 to już standard, tutaj nie ma okazji :P
@  MatmaN : (26 lipiec 2016 - 13:55) Muszę do gościa przedzwonić czy w ogóle coś jeszcze zostało, bo ceny ma naprawdę fajne... Poza tym zacząłem się zastanawiać nad 990 :D
@  Gorionn : (26 lipiec 2016 - 13:54) 380 za 880 600 ohm? Też promocja, zważywszy na fakt, że chętnie są zdrewniane i ludzie szukają dawców.
@  Gorionn : (26 lipiec 2016 - 13:53) 300 za 770 250 w dobrym stanie to świetna cena, jeśli je chcesz nie ma się co zastanawiać, odsprzedasz bez problemu.
@  MatmaN : (26 lipiec 2016 - 13:28) No gość ma za 300... za 380 ma 880-600ohm i za 400 zeta 990 280ohm