Skocz do zawartości


Odtwarzacz Mp3 Nie Widzi Plików


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 19:27

siema, kupiłem sobie dzisiaj odtwarzacz mp3 i wszystko byłoby fajnie tylko że jak przegrałem kilka plików muzycznych to po włączeniu go pisze że brak plików. Bardzo proszę o pomoc.

#2 javacris

javacris

    Would you love a monsterman?

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1775 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 19:31

sorry ale oddalismy szklaną kule do serwisu...

napisz co to za odtwarzacz, jakie pliki mp3, wma...?
iAudio M5 CFmod 16gb + Toshiba F40 + u10 2gb + z5 4gb + samsung k5 + Phonak Audeo 112 + kpp[/center]

Komentarze
Posted by Opera 10


#3 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:15

odtwarzacz mało znanej firmy WIWA model WMP-502. Dzieje się to z każdym formatem plików:mp3, wma i wav. Po prostu gdy skopiuje pliki na niego a potem odłącze od komputera i włącze to nie widzi żadnych plików.

#4 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1161 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 26 październik 2007 - 20:27

hmmm...

serwis? o ile istnieje.


dostałeś jakąś płyte doń?;]
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+

#5 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:30

nie dostałem żadnej płyty. Tak sobie myśle że to może być wina systemu plików ale nie jestem pewien. Dysk systemowy mam na NTFS a mp3 na FAT32

#6 Kilar Ezan

Kilar Ezan

    Możesz - Jedziesz!

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1139 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań / Września

Napisany 26 październik 2007 - 20:33

Formatowałeś go już? Większość grajków o małej pojemności jest w systemie plików Fat, a nie Fat32. Tu może leżeć problem (chyba, że fat32 ma od nowości).
W domu: Dell 1537 -> MxM -> CAL!@Conducfil Sonolene 3014 (Wytłumione)
Na wynos: Clip -> shs8200
Było: iRiver ifp799, Sansa m240, Kpp, sr60, she9500
Leży na półce i się kurzy: omx50 (chce ktoś?)

You think I got my eyes closed, But I'm lookin' at you the whole fuckin' time...

feedback


#7 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:42

nie formatowałem go jeszcze. On miał już od początku wgrany jakiś plik który działał a teraz nawet on nie działa. A pojemność jest spora bo 1 giga. Poza tym jak już napisałem on jest w formacie FAT32 a nie FAT. A ja mam dyski na NTFS i wydaje mi sie że tu może być problem. Ale jeśli nie to, no to nie wiem :angry:

#8 zergadis0

zergadis0

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 124 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań
  • Interests:Manga &amp; anime<br />Japońska Muza<br />Gry komputerowe i konsolowe (PS2 rulz :D)<br />Fantasy<br />Science Fiction

Napisany 26 październik 2007 - 21:17

Akurat to, że masz NTFSa raczej nie gra tutaj za dużej roli.
mp3:
Wcześniej: ZEN Nano Plus 512 Mb (czarny)
Teraz: iRiver T10 FM 1 Gb (niebieski)
słuchawki:
Przy mp3: KOSS Porta Pro & Cresyn
Przy kompie: Technics RP-F290 & Microlab Solo7C

#9 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 21:24

no to w takim razie co może być przyczyną? :(

#10 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 22:29

wie ktoś czy mam sobie radzić sam. Mi naprawde na tym zależy. <_<

#11 newbiek

newbiek

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 117 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 23:27

Sformatuj go z poziomu windowsa. Idź do kogoś. W graj u niego kilka plików i sprawdź czy działają.

Jak nie to oddaj na gwarancję.
Meizu M6 4GB

#12 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 23:58

już go sformatowałem i nadal to samo. A do sklepu nie chce mi się jechać :rolleyes:

#13 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1161 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 27 październik 2007 - 15:09

A do sklepu nie chce mi się jechać


... to jeb*ij nim o ściane... O_o



masz kogoś "blisko" kto ma inny komputer?
to idź tam. nie zapomnij odtwarzacza...
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+





Przełącz shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

Na Shoutboxie obowiązuje całkowity zakaz rozpoczynania rozmów, tylko i wyłącznie w celu uzyskania informacji "Co Kupić", "Lepsze to czy tamto". Nie stosowanie się do tej zasady, skutkuje natychmiastowym banem. Zainteresowanych zakupem zapraszamy do działu co kupić lub do kontaktu z najbliższym sklepem mp3store
@  Kubasz : (29 listopad 2014 - 04:54) hehe
@  PENDRAGON : (29 listopad 2014 - 04:17) Chcialbys :P
@  mjuzikfrik : (29 listopad 2014 - 04:02) pusto?
@  iMpus : (28 listopad 2014 - 23:39) że nie wspomnę o dobrych ludziach co zrobią ripa vinyla jak czegoś na cd nie ma :)
@  fuzz : (28 listopad 2014 - 23:24) gdybym musiał tego szukać po sklepach w naszym pięknym kraju... wolę nawet nie mysleć.
@  fuzz : (28 listopad 2014 - 23:18) jakbym nie trafił na funk już dawno byłbym seryjnym mordercą :D
@  iMpus : (28 listopad 2014 - 23:16) tylko że teraz też możesz się spotkać, zwykłe lenistwo że ludzie tego nie robią :) a dostępu do muzyki i tak nie było w połowie tak dobrego jak teraz
@  fuzz : (28 listopad 2014 - 23:11) ale te spotkania żeby się powymieniać i pogadać też miały swój urok :)
@  iMpus : (28 listopad 2014 - 23:05) tak, bo to się strasznie zmieniło i da się sporo więcej poznać dzięki netowi... 15 lat temu było o wiele trudniej
@  fuzz : (28 listopad 2014 - 23:03) Ale fajnie, że żyję w czasach takiej łatwej dostępności muzyczki. Myśleliście kiedyś o tym? :)
@  Robsonek : (28 listopad 2014 - 22:32) nie wiedziałem, że w Biedrze takie takie keye sprzedają :D
@  manuelvetro : (28 listopad 2014 - 21:52) Kupiem, oczywista.
@  manuelvetro : (28 listopad 2014 - 21:34) Klawisze Yamahy za czysta :D
@  manuelvetro : (28 listopad 2014 - 21:32) Tfu, w biedronce?
@  manuelvetro : (28 listopad 2014 - 21:31) Co tam, Pany, w polityce?
@  xar : (28 listopad 2014 - 21:16) coś zły dzień mam. Trzeba kawą zapić.
@  xar : (28 listopad 2014 - 21:05) o rany, już więcej nic technicznego nie napiszę.
@  Kubasz : (28 listopad 2014 - 17:52) głośność reguluje na wyjsciu DATa a potem to idzie na koncowke mocy
@  xar : (28 listopad 2014 - 17:52) a może raczej - w głośniku
@  xar : (28 listopad 2014 - 17:51) tak samo, głośność +3dB, moc w kolumnach x2
@  Kubasz : (28 listopad 2014 - 17:49) czy na tym przykładzie działa to tak samo ?
@  Kubasz : (28 listopad 2014 - 17:49) a jak moje kolumny mają wysoką skuteczność ? :P
@  xar : (28 listopad 2014 - 17:48) w dodatku zmienia się bardzo szybko, +3dB to 2 razy więcej mocy
@  Kubasz : (28 listopad 2014 - 17:48) ale fakt pobór mocy sie zmienia w zależności od głośnosci
@  Kubasz : (28 listopad 2014 - 17:47) nie chcę dawać dużo głośniej bo mogą do mnie przyjść sąsiedzi :P
@  xar : (28 listopad 2014 - 17:46) możesz sobie teraz sprawdzać, jak szybko rośnie pobór prądu, jak robisz głośniej :)
@  Kubasz : (28 listopad 2014 - 17:43) chyba niema zasilaczy impulsowych w moim audio :)
@  Kubasz : (28 listopad 2014 - 17:43) spoko ;)
@  xar : (28 listopad 2014 - 17:42) najpraście, czy Twoje audio ma zasilacze impulsowe, a tu https://www.youtube....h?v=XUdRW0XgYQs masz pokazane błędne wskazanie multimetru przy zniekształceniu sinusoidy, mimo, że wartośc napięcia jest ta sama ;)
@  xar : (28 listopad 2014 - 17:41) obawiam się, ze jeżeli nie interesowałeś się tematem, to ciężko byłoby to z ze shouta zrozumieć. :)
@  Kubasz : (28 listopad 2014 - 17:37) a co to znaczy ? :D
@  xar : (28 listopad 2014 - 17:36) o ile nie ma przebiegów niesinusoidalnych :)
@  Kubasz : (28 listopad 2014 - 17:33) dowiedziałem się, że moje stereo zużywa 50W :D
@  xar : (28 listopad 2014 - 17:06) ciekawy miernik, szkoda, że bez true RMS, co przy zasilaczach impulsowych może dawać niezbyt dokładne wyniki, ale i tak pewnie niezły.
@  xar : (28 listopad 2014 - 17:02) bry
@  Kubasz : (28 listopad 2014 - 16:38) Retter ty trolu :P
@  Kubasz : (28 listopad 2014 - 13:56) :lol:
@  retter : (28 listopad 2014 - 13:54) przeczytałem
"dzis wygrzebałem taki smietnik ..." sztoo :D
@  Kubasz : (28 listopad 2014 - 13:21) dziś wygiełdowałem taki miernik (mój troszkę nowszy model) : http://neuerdings.co...romschweinchen/
@  Kubasz : (28 listopad 2014 - 13:20) czołem !
@  iMpus : (28 listopad 2014 - 08:59) się giełdować....
@  iMpus : (28 listopad 2014 - 08:58) A kubasz pewnie pojechał
@  retter : (28 listopad 2014 - 08:22) a teraz czas wybrać etui :D bo może nie będzie pasować :D do butów i co ja wtedy zrobie z laptopem ;) także zanim kupie trzeba wybrać wszystko :D
@  Jimmi Dragon : (28 listopad 2014 - 03:10) Autopilot działa...
@  Robsonek : (28 listopad 2014 - 01:15) narta xar :D i siemano :D
@  xar : (28 listopad 2014 - 01:11) lece, branoc.
@  xar : (28 listopad 2014 - 01:10) no to skoro wiesz, testy porównawcze, różnorakie z wynikami niepotrzebne to kup ten i7 i tyle. :)
@  retter : (28 listopad 2014 - 01:10) k... miałem isc spac móżg nie pracuje juz przegrzany :D
@  retter : (28 listopad 2014 - 01:09) na grach owszem, na aplikacjach widać różnice, przewaza co innego
@  xar : (28 listopad 2014 - 00:53) http://pclab.pl/art51758-15.html a to do poduszki. :)