Skocz do zawartości


Odtwarzacz Mp3 Nie Widzi Plików


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 19:27

siema, kupiłem sobie dzisiaj odtwarzacz mp3 i wszystko byłoby fajnie tylko że jak przegrałem kilka plików muzycznych to po włączeniu go pisze że brak plików. Bardzo proszę o pomoc.

#2 javacris

javacris

    Would you love a monsterman?

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1775 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 19:31

sorry ale oddalismy szklaną kule do serwisu...

napisz co to za odtwarzacz, jakie pliki mp3, wma...?
iAudio M5 CFmod 16gb + Toshiba F40 + u10 2gb + z5 4gb + samsung k5 + Phonak Audeo 112 + kpp[/center]

Komentarze
Posted by Opera 10


#3 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:15

odtwarzacz mało znanej firmy WIWA model WMP-502. Dzieje się to z każdym formatem plików:mp3, wma i wav. Po prostu gdy skopiuje pliki na niego a potem odłącze od komputera i włącze to nie widzi żadnych plików.

#4 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1161 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 26 październik 2007 - 20:27

hmmm...

serwis? o ile istnieje.


dostałeś jakąś płyte doń?;]
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+

#5 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:30

nie dostałem żadnej płyty. Tak sobie myśle że to może być wina systemu plików ale nie jestem pewien. Dysk systemowy mam na NTFS a mp3 na FAT32

#6 Kilar Ezan

Kilar Ezan

    Możesz - Jedziesz!

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1139 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań / Września

Napisany 26 październik 2007 - 20:33

Formatowałeś go już? Większość grajków o małej pojemności jest w systemie plików Fat, a nie Fat32. Tu może leżeć problem (chyba, że fat32 ma od nowości).
W domu: Dell 1537 -> MxM -> CAL!@Conducfil Sonolene 3014 (Wytłumione)
Na wynos: Clip -> shs8200
Było: iRiver ifp799, Sansa m240, Kpp, sr60, she9500
Leży na półce i się kurzy: omx50 (chce ktoś?)

You think I got my eyes closed, But I'm lookin' at you the whole fuckin' time...

feedback


#7 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:42

nie formatowałem go jeszcze. On miał już od początku wgrany jakiś plik który działał a teraz nawet on nie działa. A pojemność jest spora bo 1 giga. Poza tym jak już napisałem on jest w formacie FAT32 a nie FAT. A ja mam dyski na NTFS i wydaje mi sie że tu może być problem. Ale jeśli nie to, no to nie wiem :angry:

#8 zergadis0

zergadis0

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 124 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań
  • Interests:Manga &amp; anime<br />Japońska Muza<br />Gry komputerowe i konsolowe (PS2 rulz :D)<br />Fantasy<br />Science Fiction

Napisany 26 październik 2007 - 21:17

Akurat to, że masz NTFSa raczej nie gra tutaj za dużej roli.
mp3:
Wcześniej: ZEN Nano Plus 512 Mb (czarny)
Teraz: iRiver T10 FM 1 Gb (niebieski)
słuchawki:
Przy mp3: KOSS Porta Pro & Cresyn
Przy kompie: Technics RP-F290 & Microlab Solo7C

#9 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 21:24

no to w takim razie co może być przyczyną? :(

#10 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 22:29

wie ktoś czy mam sobie radzić sam. Mi naprawde na tym zależy. <_<

#11 newbiek

newbiek

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 117 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 23:27

Sformatuj go z poziomu windowsa. Idź do kogoś. W graj u niego kilka plików i sprawdź czy działają.

Jak nie to oddaj na gwarancję.
Meizu M6 4GB

#12 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 23:58

już go sformatowałem i nadal to samo. A do sklepu nie chce mi się jechać :rolleyes:

#13 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1161 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 27 październik 2007 - 15:09

A do sklepu nie chce mi się jechać


... to jeb*ij nim o ściane... O_o



masz kogoś "blisko" kto ma inny komputer?
to idź tam. nie zapomnij odtwarzacza...
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+





Przełącz shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

Na Shoutboxie obowiązuje całkowity zakaz rozpoczynania rozmów, tylko i wyłącznie w celu uzyskania informacji "Co Kupić", "Lepsze to czy tamto". Nie stosowanie się do tej zasady, skutkuje natychmiastowym banem. Zainteresowanych zakupem zapraszamy do działu co kupić lub do kontaktu z najbliższym sklepem mp3store
@  Kubasz : (22 listopad 2014 - 02:40) a dzięki :) jeszcze z 4 godziny muszę wytrzymać ...
@  Robsonek : (22 listopad 2014 - 02:39) aa, to ok, smacznego! :D ...tylko jakby Ci kiedyś wyrosło trzecie jajo to nie mów, że nie ostrzegałem hahaha xD
@  Kubasz : (22 listopad 2014 - 02:32) @Robsonek cicho, ja dziś na giełdzie dwie porcję wsunę
@  Robsonek : (22 listopad 2014 - 02:28) karkówka jest bardzo smaczna praktycznie w każdym wydaniu ale... jest najbardziej zasyfionym miejscem przez chemię - jak myślisz, gdzie świnki i krówki dostają różnego rodzaju szczepionki zanim trafią do masarni? ;)
@  Kubasz : (22 listopad 2014 - 02:05) hm mam ochotę na karkówkę
@  Robsonek : (21 listopad 2014 - 23:47) a ja lubię smrodek przy lutowaniu, cyna, kalafonia, mmmmmm :D
@  Arthass : (21 listopad 2014 - 23:01) we've got a glass of flour here, pinch of salt, 1/3 glass of water and now i will break the egg... oh shit! an egg shell dropped there, can't take that shit away, its drowned... whatevah, mixin'
@  Arthass : (21 listopad 2014 - 22:53) lol rednecki mnie rozwalają
@  Szatynbury : (21 listopad 2014 - 22:51) nie zebym sie chwalil
@  Szatynbury : (21 listopad 2014 - 22:51) w lapku i full hd
@  Szatynbury : (21 listopad 2014 - 22:51) ja mam i7
@  retter : (21 listopad 2014 - 22:47) dla mnie bardziej istotne jest to ze amd to grzejniki ... intele są odczuwalnie chłodniejsze
@  retter : (21 listopad 2014 - 22:45) i5 nie równe i5 :P
@  Arthass : (21 listopad 2014 - 22:44) podobnie myślę o serii i5
@  Azahiel : (21 listopad 2014 - 22:16) mówię o takiej półce porównywalnej do i5
@  Azahiel : (21 listopad 2014 - 22:15) w sumie zależy do czego w wielowątkowości amd sobie fajnie radzą, na tomiast jak coś jest jednowątkowego to intel górą.
@  retter : (21 listopad 2014 - 22:14) od czasu athlona xp mam dość AMD :D
@  retter : (21 listopad 2014 - 22:13) INTEL !
@  Azahiel : (21 listopad 2014 - 21:55) w i5 4690
@  Azahiel : (21 listopad 2014 - 21:55) Arthass ja idę w intel;p
@  Szatynbury : (21 listopad 2014 - 21:39) do audio
@  Szatynbury : (21 listopad 2014 - 21:39) a ja kupuje listwe sieciowa
@  Arthass : (21 listopad 2014 - 21:37) btw nie wiedziałem, że w wolnowarze można zrobić pizze
@  Arthass : (21 listopad 2014 - 21:37) ja już skończyłem o monitorach, następny odcinek: Inetel czy AMD?
@  Szatynbury : (21 listopad 2014 - 21:32) kurde, mialem wlaczony programisty
@  Szatynbury : (21 listopad 2014 - 21:31) sprawiedliwy
@  Szatynbury : (21 listopad 2014 - 21:31) no jeden sprawiedliwe
@  xar : (21 listopad 2014 - 21:29) Szatynbury - wersja moderator
@  xar : (21 listopad 2014 - 21:25) prosz...
@  xar : (21 listopad 2014 - 21:25) Szatynbury
@  Azahiel : (21 listopad 2014 - 21:11) a Ty dalej o tych monitorach?:P
@  Arthass : (21 listopad 2014 - 20:34) choć w twoim przypadku lepiej kupić monitor z 3D-lut, będziesz mógł sobie pomanipulować w przestrzeni kolorów
@  Arthass : (21 listopad 2014 - 20:30) pewnie, podkręcę odcień i masz fioleta.
@  manuelvetro : (21 listopad 2014 - 20:24) Szatyn dla fioleta!
@  Szatynbury : (21 listopad 2014 - 20:12) czy Twoj monitoor moze to zalatwic?
@  Szatynbury : (21 listopad 2014 - 20:11) chcialbymbyc bardziej fioletowy
@  Szatynbury : (21 listopad 2014 - 20:11) :)
@  Arthass : (21 listopad 2014 - 20:04) zielony jest bardziej zieleńszy, czerwony bardziej czerwieńszy, a Szatyn bardziej bury
@  Szatynbury : (21 listopad 2014 - 17:40) pisanie w wordzie bedzie jeszcze przyjemniejsze
@  Arthass : (21 listopad 2014 - 16:52) tak czy inaczej monitor jest spoko. Mam wrażenie lekkiego przesaturowania barw, ale to jest lekki szok dla moich oczu po użytkowaniu TNki przez miesiąc, niż faktyczny stan rzeczy
@  Arthass : (21 listopad 2014 - 16:47) tak czy inaczej w przyszłym tygodniu będę w trasie, więc dużo nie zrobię w tym temacie
@  iMpus : (21 listopad 2014 - 16:45) wsparcie odpowiednich rzeczy...
@  iMpus : (21 listopad 2014 - 16:45) tym jest wyzszosc jednej firmy nad druga :)
@  iMpus : (21 listopad 2014 - 16:41) technologie
@  Robsonek : (21 listopad 2014 - 16:40) ale patrząc na to z drugiej strony dowiemy się tu zapewne o wyższości procesorów Intela nad AMD lub odwrotnie oraz to samo na temat gpu AMD/ATI vs nVidia itd :D
@  Robsonek : (21 listopad 2014 - 16:38) o nie :D
@  Arthass : (21 listopad 2014 - 16:18) mam monitor, teraz będę składał jednostkę centralną :D
@  Kubasz : (21 listopad 2014 - 16:10) czesc
@  Damix : (21 listopad 2014 - 16:06) bry
@  Kubasz : (21 listopad 2014 - 14:11) @xar komu? w czym ? :D