Skocz do zawartości


Odtwarzacz Mp3 Nie Widzi Plików


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 19:27

siema, kupiłem sobie dzisiaj odtwarzacz mp3 i wszystko byłoby fajnie tylko że jak przegrałem kilka plików muzycznych to po włączeniu go pisze że brak plików. Bardzo proszę o pomoc.

#2 javacris

javacris

    Would you love a monsterman?

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1775 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 19:31

sorry ale oddalismy szklaną kule do serwisu...

napisz co to za odtwarzacz, jakie pliki mp3, wma...?
iAudio M5 CFmod 16gb + Toshiba F40 + u10 2gb + z5 4gb + samsung k5 + Phonak Audeo 112 + kpp[/center]

Komentarze
Posted by Opera 10


#3 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:15

odtwarzacz mało znanej firmy WIWA model WMP-502. Dzieje się to z każdym formatem plików:mp3, wma i wav. Po prostu gdy skopiuje pliki na niego a potem odłącze od komputera i włącze to nie widzi żadnych plików.

#4 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1161 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 26 październik 2007 - 20:27

hmmm...

serwis? o ile istnieje.


dostałeś jakąś płyte doń?;]
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+

#5 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:30

nie dostałem żadnej płyty. Tak sobie myśle że to może być wina systemu plików ale nie jestem pewien. Dysk systemowy mam na NTFS a mp3 na FAT32

#6 Kilar Ezan

Kilar Ezan

    Możesz - Jedziesz!

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1139 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań / Września

Napisany 26 październik 2007 - 20:33

Formatowałeś go już? Większość grajków o małej pojemności jest w systemie plików Fat, a nie Fat32. Tu może leżeć problem (chyba, że fat32 ma od nowości).
W domu: Dell 1537 -> MxM -> CAL!@Conducfil Sonolene 3014 (Wytłumione)
Na wynos: Clip -> shs8200
Było: iRiver ifp799, Sansa m240, Kpp, sr60, she9500
Leży na półce i się kurzy: omx50 (chce ktoś?)

You think I got my eyes closed, But I'm lookin' at you the whole fuckin' time...

feedback


#7 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:42

nie formatowałem go jeszcze. On miał już od początku wgrany jakiś plik który działał a teraz nawet on nie działa. A pojemność jest spora bo 1 giga. Poza tym jak już napisałem on jest w formacie FAT32 a nie FAT. A ja mam dyski na NTFS i wydaje mi sie że tu może być problem. Ale jeśli nie to, no to nie wiem :angry:

#8 zergadis0

zergadis0

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 124 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań
  • Interests:Manga, anime, visual novel, light novel<br/>Rock, Metal, EDM, szeroko pojęte j-music<br/>Gry komputerowe i konsolowe<br/>Fantasy<br/>Science Fiction

Napisany 26 październik 2007 - 21:17

Akurat to, że masz NTFSa raczej nie gra tutaj za dużej roli.

mp3:
Wcześniej - ZEN Nano Plus, iRiver T10 FM
Obecnie - iPad 2

DAC: Cambridge Audio DacMagic XS
Słuchawki: Cresyn, Koss PortaPro, Koss KSC75, Sennheiser PX100
Głośniki: Microlab Solo7C


#9 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 21:24

no to w takim razie co może być przyczyną? :(

#10 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 22:29

wie ktoś czy mam sobie radzić sam. Mi naprawde na tym zależy. <_<

#11 newbiek

newbiek

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 117 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 23:27

Sformatuj go z poziomu windowsa. Idź do kogoś. W graj u niego kilka plików i sprawdź czy działają.

Jak nie to oddaj na gwarancję.
Meizu M6 4GB

#12 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 23:58

już go sformatowałem i nadal to samo. A do sklepu nie chce mi się jechać :rolleyes:

#13 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1161 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 27 październik 2007 - 15:09

A do sklepu nie chce mi się jechać


... to jeb*ij nim o ściane... O_o



masz kogoś "blisko" kto ma inny komputer?
to idź tam. nie zapomnij odtwarzacza...
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+





Przełącz shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

Na Shoutboxie obowiązuje całkowity zakaz rozpoczynania rozmów, tylko i wyłącznie w celu uzyskania informacji "Co Kupić", "Lepsze to czy tamto". Nie stosowanie się do tej zasady, skutkuje natychmiastowym banem. Zainteresowanych zakupem zapraszamy do działu co kupić lub do kontaktu z najbliższym sklepem mp3store
@  Arthass : (30 maj 2015 - 00:46) nawzajem
@  untilited : (30 maj 2015 - 00:42) w takim razie dobrej nocy, panie kolego forumowiczu:)
@  Arthass : (30 maj 2015 - 00:39) wyłączcie flood control dla zaawansowanych użytkowników! klikam na enter 7 razy zanim puści tekst.
@  Arthass : (30 maj 2015 - 00:38) ide chyba spać
@  Arthass : (30 maj 2015 - 00:38) dzieci kukurydzy 5 się skończyły
@  Arthass : (30 maj 2015 - 00:36) w składzie tablica mendelejewa
@  Arthass : (30 maj 2015 - 00:36) wywaliłem, bo szkoda mi było żołądka
@  Arthass : (30 maj 2015 - 00:36) ja się kilka razy naciąłem na ketchup i sos tysiąca wysp chyba
@  untilited : (30 maj 2015 - 00:34) tu sie zgodze, ketchup madero scierwo najgorsze
@  Arthass : (30 maj 2015 - 00:34) W biedronce lubią rzucać to na półki, a jedzie chemią i cukrem, że nie da się przełknąć
@  Arthass : (30 maj 2015 - 00:33) przestrzegam, by trzymać się z daleka od produktów firmy Madero - ketchup, sosy itd.
@  Arthass : (30 maj 2015 - 00:32) czasem mieli na promocji za 2zł! i to rzeczywiście prawdziwy sok, nie żadna woda z cukrem jak u konkurencji w tej cenie
@  untilited : (30 maj 2015 - 00:32) jeszcze spoko jest przecierowy taki a'la kubuś
@  Arthass : (30 maj 2015 - 00:31) Melly :D Bardzo dobry i tani
@  untilited : (30 maj 2015 - 00:30) a co do topczipsow to moge spokojnie zjesc paczke i nastepnego dnia spoko, a po lejsach mnie skreca. Czyzbym uodpornil sie na biedronkowa chemie:D?
@  untilited : (30 maj 2015 - 00:29) sok z miaszem to Melly:d
@  Arthass : (30 maj 2015 - 00:27) mają dość dobre owoce i warzywa
@  Arthass : (30 maj 2015 - 00:26) lubię na przykład ich sok 100% z miąższem (nie pamiętam już nazwy)
@  Arthass : (30 maj 2015 - 00:25) ja robię często w biedronce, tylko są tam różne produkty - świetne, przyzwoite i niejadalne
@  untilited : (30 maj 2015 - 00:11) Wy to chyba robicie zakupy w almie czy innym piotrze i pawle:\
@  Arthass : (30 maj 2015 - 00:06) szkoda mi tych 7zł do kosza wyrzucać
@  Arthass : (30 maj 2015 - 00:05) ale i tak już nie kupię żadnej pizzy z biedronki
@  Arthass : (30 maj 2015 - 00:04) o tym pisze http://www.biedronka...donatello-400-g
@  Arthass : (30 maj 2015 - 00:03) *pies
@  Arthass : (30 maj 2015 - 00:03) te biedronkowe z lodówki mają dobre ciasto, reszty nawet piec nie chciał zjeść
@  Undertaker : (30 maj 2015 - 00:02) A tak w ogóle kebab najlepszym wynalazkiem ludzkości. I na tym skończę :D
@  Arthass : (30 maj 2015 - 00:02) w kwestii ciasta to ja pisałem o tych z lodówki (nie zamrażarki), które nie są zamrażane.
@  Undertaker : (30 maj 2015 - 00:02) To tak jak porównywać Tasty z Laysami. Lepiej już dać te 4 zł i wcinać ile wlezie, bo biedronkowe czipsy to mają chyba za zadanie leczyć z nałogu :D
@  Undertaker : (30 maj 2015 - 00:01) Bo nie ma się co oszukiwać, ja tam wolę nie zjeść chłamu z biedronki i sobie raz na jakiś czas machnąć porządną Pizzę z Pizzerii. To samo z pączkami, jakkolwiek te ze zgrzewek z tesco dobre by nie były, tak pączek z cukierni przebije całą taką pakę. Ale za to kawałki łososia w sosie pomidorowym z lidla są zarąbiste!
@  Hakuri : (29 maj 2015 - 22:50) ja robię pizze z normalnego drożdżowego ale piekę na kamieniu w piekarniku i wychodzi smacznie :)
@  retter : (29 maj 2015 - 22:36) marketowe bułki pączki są robione daleko od pl :/ -20 i nić się nie psuje :)
@  Jimmi Dragon : (29 maj 2015 - 22:24) a marketowe pączki to takie same gówno ja cheeseburgery z maca. Zjesz 3,4 i czujesz się jakbyś się kleju nażarł.
@  Jimmi Dragon : (29 maj 2015 - 22:23) żeby zrobić sobie samemu pizze to musisz mieć jakiś piekarnik dobry... pizza kamienny, nie wiem... normalnie lepszego cista niż z pizzerii raczej nie zrobisz...
@  retter : (29 maj 2015 - 22:22) za to nie kumam jak można jeść marketowe pączki ...
@  retter : (29 maj 2015 - 22:18) najlepsza pizza to ta zrobiona w domu samemu bo ma co chcemy i wiemy z czego jest zrobiona, takiej to ja sam blachę wcinam :D
@  retter : (29 maj 2015 - 22:16) to podeszwa jest twarda ? to w pizzeni są gumowe podeszwy z trampek ...
@  Jimmi Dragon : (29 maj 2015 - 22:12) ...ale tego się jeść nie da.
@  Jimmi Dragon : (29 maj 2015 - 22:11) gdyby ciasto w tych pizzach odmrażanych było dobre to bym nie kupował z pizzerii...
@  Jimmi Dragon : (29 maj 2015 - 22:11) serio? przecież ciasto w pizzy z biedry to jest masakra... wsadzisz do piekarnika i wychodzi twarda podeszwa...
@  Undertaker : (29 maj 2015 - 21:47) Z biedry to jest ta taka prostokątna gdzie dobre w miarę jest samo ciasto, a resztę trzeba wyrzucić?
@  micbud : (29 maj 2015 - 21:37) *że nie ma żadnych plusów
@  xar : (29 maj 2015 - 21:36) *jej cudowny smak wzbogacony jest odrobinę za małą ilością boskiego oregano
@  micbud : (29 maj 2015 - 21:29) Wg mnie pizza z biedry ma tylko 1 minus
@  Jimmi Dragon : (29 maj 2015 - 21:29) tego to nawet bym kijem nie ruszył ;)
@  Jimmi Dragon : (29 maj 2015 - 21:28) aaa bo wy tu pizzy z biedry gadacie... to ja nie w temacie ;)
@  xar : (29 maj 2015 - 21:27) ogólnie bez sosiwa nie do przełknięcia
@  xar : (29 maj 2015 - 21:25) w familijnej to chyba o serze zapomnieli, ale też kiedy opitoliłem
@  Jimmi Dragon : (29 maj 2015 - 21:22) A ja jestem w stanie bez problemu wpierdzielić familijną na raz... Ostatnio się wycwaniłem w walce ze swoim nienasyconym żołądkiem i polewam pizzę ostrym sosem chili... no i dzięki temu po połowie mam dość.
@  Noise : (29 maj 2015 - 21:20) Ale za to jaka dobra :D
@  Jimmi Dragon : (29 maj 2015 - 21:19) ... i wychodzi Ci pizza za 3 dychy :P