Skocz do zawartości


Odtwarzacz Mp3 Nie Widzi Plików


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 19:27

siema, kupiłem sobie dzisiaj odtwarzacz mp3 i wszystko byłoby fajnie tylko że jak przegrałem kilka plików muzycznych to po włączeniu go pisze że brak plików. Bardzo proszę o pomoc.

#2 javacris

javacris

    Would you love a monsterman?

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1775 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 19:31

sorry ale oddalismy szklaną kule do serwisu...

napisz co to za odtwarzacz, jakie pliki mp3, wma...?
iAudio M5 CFmod 16gb + Toshiba F40 + u10 2gb + z5 4gb + samsung k5 + Phonak Audeo 112 + kpp[/center]

Komentarze
Posted by Opera 10


#3 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:15

odtwarzacz mało znanej firmy WIWA model WMP-502. Dzieje się to z każdym formatem plików:mp3, wma i wav. Po prostu gdy skopiuje pliki na niego a potem odłącze od komputera i włącze to nie widzi żadnych plików.

#4 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1161 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 26 październik 2007 - 20:27

hmmm...

serwis? o ile istnieje.


dostałeś jakąś płyte doń?;]
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+

#5 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:30

nie dostałem żadnej płyty. Tak sobie myśle że to może być wina systemu plików ale nie jestem pewien. Dysk systemowy mam na NTFS a mp3 na FAT32

#6 Kilar Ezan

Kilar Ezan

    Możesz - Jedziesz!

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1139 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań / Września

Napisany 26 październik 2007 - 20:33

Formatowałeś go już? Większość grajków o małej pojemności jest w systemie plików Fat, a nie Fat32. Tu może leżeć problem (chyba, że fat32 ma od nowości).
W domu: Dell 1537 -> MxM -> CAL!@Conducfil Sonolene 3014 (Wytłumione)
Na wynos: Clip -> shs8200
Było: iRiver ifp799, Sansa m240, Kpp, sr60, she9500
Leży na półce i się kurzy: omx50 (chce ktoś?)

You think I got my eyes closed, But I'm lookin' at you the whole fuckin' time...

feedback


#7 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:42

nie formatowałem go jeszcze. On miał już od początku wgrany jakiś plik który działał a teraz nawet on nie działa. A pojemność jest spora bo 1 giga. Poza tym jak już napisałem on jest w formacie FAT32 a nie FAT. A ja mam dyski na NTFS i wydaje mi sie że tu może być problem. Ale jeśli nie to, no to nie wiem :angry:

#8 zergadis0

zergadis0

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 124 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań
  • Interests:Manga, anime, visual novel, light novel<br/>Rock, Metal, EDM, szeroko pojęte j-music<br/>Gry komputerowe i konsolowe<br/>Fantasy<br/>Science Fiction

Napisany 26 październik 2007 - 21:17

Akurat to, że masz NTFSa raczej nie gra tutaj za dużej roli.

mp3:
Wcześniej - ZEN Nano Plus, iRiver T10 FM
Obecnie - iPad 2

DAC: Cambridge Audio DacMagic XS
Słuchawki: Cresyn, Koss PortaPro, Koss KSC75, Sennheiser PX100
Głośniki: Microlab Solo7C


#9 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 21:24

no to w takim razie co może być przyczyną? :(

#10 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 22:29

wie ktoś czy mam sobie radzić sam. Mi naprawde na tym zależy. <_<

#11 newbiek

newbiek

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 117 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 23:27

Sformatuj go z poziomu windowsa. Idź do kogoś. W graj u niego kilka plików i sprawdź czy działają.

Jak nie to oddaj na gwarancję.
Meizu M6 4GB

#12 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 23:58

już go sformatowałem i nadal to samo. A do sklepu nie chce mi się jechać :rolleyes:

#13 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1161 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 27 październik 2007 - 15:09

A do sklepu nie chce mi się jechać


... to jeb*ij nim o ściane... O_o



masz kogoś "blisko" kto ma inny komputer?
to idź tam. nie zapomnij odtwarzacza...
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+





Przełącz shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

Na Shoutboxie obowiązuje całkowity zakaz rozpoczynania rozmów, tylko i wyłącznie w celu uzyskania informacji "Co Kupić", "Lepsze to czy tamto". Nie stosowanie się do tej zasady, skutkuje natychmiastowym banem. Zainteresowanych zakupem zapraszamy do działu co kupić lub do kontaktu z najbliższym sklepem mp3store
@  Arkusz : (04 lipiec 2015 - 20:58) dzięki ;) Na filmie mało widać, ale jak będę montował podsumowanie sezonu to na pewno będzie :) No i pierwszy raz leciałem razem z tandemem - fajny jest wyraz twarzy pasażerów :D 
@  manuelvetro : (04 lipiec 2015 - 20:45) Chcemy film! Gratki :)
@  Arkusz : (04 lipiec 2015 - 20:41) dzisiaj spełniłem jedno ze swoich marzeń - skok z balonu :D :D :D 
@  mjuzikfrik : (04 lipiec 2015 - 20:20) jestem*
@  mjuzikfrik : (04 lipiec 2015 - 20:19) jestme
@  manuelvetro : (04 lipiec 2015 - 20:13) Normalnie tsunami
@  Robsonek : (04 lipiec 2015 - 19:51) ale duchota, idę się wykąpać  http://i.imgur.com/tEdPn5y.gifv  :D
@  xar : (04 lipiec 2015 - 18:43) @music jesteś?
@  micbud : (04 lipiec 2015 - 14:54) Bo pracujesz w innym miejscu niż ja
@  iMpus : (04 lipiec 2015 - 14:37) mam lapka z ssd i o dziwo tez mam czas na kawe...
@  micbud : (04 lipiec 2015 - 14:29) Mam starego lapa i starego stacjonara. Dzięki temu mam czas na kawę, heh
@  iMpus : (04 lipiec 2015 - 14:01) jak masz normalnego hdd to pewnie spokojnie i komfortowo na nim mozesz pracowac, jednak przy lapku ssd jest dobra opcja, jesli wsadzaja tani i slaby hdd fabrycznie
@  micbud : (04 lipiec 2015 - 13:33) Gdzie bym nie czytał, to widzę tylko taka różnice, że kawę sobie robie po włączeniu kompa na hdd, i jak wracam do biurka, to już śmiga, a przy ssd będę musiał robić zanim włączę kompa
@  iMpus : (04 lipiec 2015 - 12:01) po przesiadce z hdd jest taka roznica ze nie wiem czy warto sie bawic w jakies drobne roznice miedzy ssdkami
@  iMpus : (04 lipiec 2015 - 12:01) Ja bralem najtanszy przyzwoity dysk
@  retter : (04 lipiec 2015 - 10:43) clonowanie
@  Szatynbury : (04 lipiec 2015 - 09:01) jakie?
@  retter : (04 lipiec 2015 - 08:50) możesz tylko po co ? są prostsze i szybsze sposoby,
@  Szatynbury : (04 lipiec 2015 - 07:57) tez chetnie bym dolozyl
@  Szatynbury : (04 lipiec 2015 - 07:57) a jaki teraz ssd oplaca sie kupic?
@  Robsonek : (03 lipiec 2015 - 23:20) @Arkusz why? włączyłeś btw tryb AHCI w biosie?
@  Arkusz : (03 lipiec 2015 - 23:19) a teraz się dowiedziałem, że mimo, iż mam oryginalnego windowsa i oryginalnego language packa to nie mogę go zainstalować :D :D
@  trubul : (03 lipiec 2015 - 23:01) okej, tutaj znalazłem że jak jest x na kanał to "suma" też jest x http://forum.mp3stor...hawek/?p=108545
@  trubul : (03 lipiec 2015 - 22:56) Mam szybkie pytanie - jak jest podane że opór słuchawek wynosi x na kanał, to znaczy że opór podawany "normalnie w sklepie" wynosi 2x?
@  iMpus : (03 lipiec 2015 - 22:47) pod win 8.1 juz byl delikatny problem
@  iMpus : (03 lipiec 2015 - 22:47) nie wiem jaki masz model, ale do y580 stery do wbudowanej sieciowki bezproblemowo
@  Arkusz : (03 lipiec 2015 - 22:43) no mi nie chciał przyjąć za cholerę sterów do karty sieciowej. Zainstalowałem w końcu od HP i poszło...
@  iMpus : (03 lipiec 2015 - 22:42) Tez mam lenovo i zadnych problemow ze sterownikami pod win 7
@  Arkusz : (03 lipiec 2015 - 22:26) dysk SSD zainstalowany. Stery do lenovo to jakaś porażka.
@  Szatynbury : (03 lipiec 2015 - 19:16) aha, o te tematy się rozchodzi
@  Szatynbury : (03 lipiec 2015 - 19:15) Gdy znieważy Sashę zawsze dziewicę
@  Robsonek : (03 lipiec 2015 - 15:42) czasem jakiegoś chlapnę w mordę :D ale bardzo rzadko ;)
@  Jimmi Dragon : (03 lipiec 2015 - 15:07) Nawet z Dżimem Bimem i Dżonym Łejkerem? ;)
@  Robsonek : (03 lipiec 2015 - 14:50) Nie kumpluję się z obcokrajowcami :D
@  Lord Rayden : (03 lipiec 2015 - 12:32) Jak pójdą z Tobą Smith and Wesson ora Samuel Colt to nie ma co sie bać.
@  Robsonek : (03 lipiec 2015 - 10:55) :D
@  Jimmi Dragon : (03 lipiec 2015 - 00:58) Znaczy się idziesz na spacerek po parku w długim płaszczu? :P
@  Robsonek : (03 lipiec 2015 - 00:41) trochę się cykam iść spać  :D
@  Robsonek : (03 lipiec 2015 - 00:40)

dziś jest pełnia...  Posted Image

@  nismovsky : (03 lipiec 2015 - 00:17) @mikolaj612 - jak gadałem kiedyś z Piotrkiem to custom tipsy do ER4 mogą wpłynąć na brzmienie oraz same obudowy będą przez nie jeszcze bardziej odstawały. Z moim sporadycznym spaniem w HFach to sobie na razie odpuściłem "customowanie" ich ;)
@  Arkusz : (02 lipiec 2015 - 23:37) ja się audeo też nie pozbędę :)
@  mikolaj612 : (02 lipiec 2015 - 23:35) Super wykonanie jest tych Etymoticow takze
@  mikolaj612 : (02 lipiec 2015 - 23:34) Nie narzekam w ogole na wygode Etymoticow, bardzo latwa aplikacja itp
@  mikolaj612 : (02 lipiec 2015 - 23:33) O dziwo one z innymi tipsami robia fenomenalna robote, ja slucham ich z tipsami od Audeo, powaznie mysle zeby zrobic customowe tipsy do nich.
Dla mnie Audeo i ER4 PT to doki ktore bede mial zawsze
@  mikolaj612 : (02 lipiec 2015 - 23:33) Mam wersje PT, nowki kupilem.
@  mikolaj612 : (02 lipiec 2015 - 23:32) Ja mam ER4
@  Arkusz : (02 lipiec 2015 - 23:32) dziękować :) wzajemnie, spokojnej! 
@  nismovsky : (02 lipiec 2015 - 23:32) To gratulacje Arkuszu! Wypinaj pierś, żołnierzu! :P
Dobra, lecę ogarnąć to zamówienie thomannowe - spokojnej nocki, Panowie :)
@  nismovsky : (02 lipiec 2015 - 23:30) Moja Dziewczyna ma MC2 i też sobie chwali :) Mikołaju, spróbuj tych dodatkowych filtrów, bo HFy mają dziwną tendencję do ucinania samego szczytu góry, a na białych filtrach Seltecha to wszystko się cywilizuje i serio zaczyna przypominać ER4. Jak Maciux posłuchał moich HFów to powiedział, że są tak niebezpiecznie blisko ER4, że nie wie czy jest sens dokładać różnicę w cenie między nimi ;)
@  Arkusz : (02 lipiec 2015 - 23:30) P.S. W listopadzie prawdopodobnie odbieram swój pierwszy w życiu order :D :D :D