Skocz do zawartości


Odtwarzacz Mp3 Nie Widzi Plików


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 19:27

siema, kupiłem sobie dzisiaj odtwarzacz mp3 i wszystko byłoby fajnie tylko że jak przegrałem kilka plików muzycznych to po włączeniu go pisze że brak plików. Bardzo proszę o pomoc.

#2 javacris

javacris

    Would you love a monsterman?

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1775 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 19:31

sorry ale oddalismy szklaną kule do serwisu...

napisz co to za odtwarzacz, jakie pliki mp3, wma...?
iAudio M5 CFmod 16gb + Toshiba F40 + u10 2gb + z5 4gb + samsung k5 + Phonak Audeo 112 + kpp[/center]

Komentarze
Posted by Opera 10


#3 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:15

odtwarzacz mało znanej firmy WIWA model WMP-502. Dzieje się to z każdym formatem plików:mp3, wma i wav. Po prostu gdy skopiuje pliki na niego a potem odłącze od komputera i włącze to nie widzi żadnych plików.

#4 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1161 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 26 październik 2007 - 20:27

hmmm...

serwis? o ile istnieje.


dostałeś jakąś płyte doń?;]
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+

#5 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:30

nie dostałem żadnej płyty. Tak sobie myśle że to może być wina systemu plików ale nie jestem pewien. Dysk systemowy mam na NTFS a mp3 na FAT32

#6 Kilar Ezan

Kilar Ezan

    Możesz - Jedziesz!

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1139 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań / Września

Napisany 26 październik 2007 - 20:33

Formatowałeś go już? Większość grajków o małej pojemności jest w systemie plików Fat, a nie Fat32. Tu może leżeć problem (chyba, że fat32 ma od nowości).
W domu: Dell 1537 -> MxM -> CAL!@Conducfil Sonolene 3014 (Wytłumione)
Na wynos: Clip -> shs8200
Było: iRiver ifp799, Sansa m240, Kpp, sr60, she9500
Leży na półce i się kurzy: omx50 (chce ktoś?)

You think I got my eyes closed, But I'm lookin' at you the whole fuckin' time...

feedback


#7 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:42

nie formatowałem go jeszcze. On miał już od początku wgrany jakiś plik który działał a teraz nawet on nie działa. A pojemność jest spora bo 1 giga. Poza tym jak już napisałem on jest w formacie FAT32 a nie FAT. A ja mam dyski na NTFS i wydaje mi sie że tu może być problem. Ale jeśli nie to, no to nie wiem :angry:

#8 zergadis0

zergadis0

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 124 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań
  • Interests:Manga, anime, visual novel, light novel<br/>Rock, Metal, EDM, szeroko pojęte j-music<br/>Gry komputerowe i konsolowe<br/>Fantasy<br/>Science Fiction

Napisany 26 październik 2007 - 21:17

Akurat to, że masz NTFSa raczej nie gra tutaj za dużej roli.

mp3:
Wcześniej - ZEN Nano Plus, iRiver T10 FM
Obecnie - iPad 2

DAC: Cambridge Audio DacMagic XS
Słuchawki: Cresyn, Koss PortaPro, Koss KSC75, Sennheiser PX100
Głośniki: Microlab Solo7C


#9 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 21:24

no to w takim razie co może być przyczyną? :(

#10 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 22:29

wie ktoś czy mam sobie radzić sam. Mi naprawde na tym zależy. <_<

#11 newbiek

newbiek

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 117 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 23:27

Sformatuj go z poziomu windowsa. Idź do kogoś. W graj u niego kilka plików i sprawdź czy działają.

Jak nie to oddaj na gwarancję.
Meizu M6 4GB

#12 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 23:58

już go sformatowałem i nadal to samo. A do sklepu nie chce mi się jechać :rolleyes:

#13 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1161 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 27 październik 2007 - 15:09

A do sklepu nie chce mi się jechać


... to jeb*ij nim o ściane... O_o



masz kogoś "blisko" kto ma inny komputer?
to idź tam. nie zapomnij odtwarzacza...
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+





Przełącz shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

Na Shoutboxie obowiązuje całkowity zakaz rozpoczynania rozmów, tylko i wyłącznie w celu uzyskania informacji "Co Kupić", "Lepsze to czy tamto". Nie stosowanie się do tej zasady, skutkuje natychmiastowym banem. Zainteresowanych zakupem zapraszamy do działu co kupić lub do kontaktu z najbliższym sklepem mp3store
@  Arkusz : (30 kwiecień 2016 - 23:14) mądrze prawisz, jest to możliwe.
@  EvilKillaruna : (30 kwiecień 2016 - 22:58) Pewnie uszedł ku łożu.
@  Arkusz : (30 kwiecień 2016 - 22:51) marcin, jesteś? :)
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 22:50) klasa
@  marcins : (30 kwiecień 2016 - 22:34) czy micro 
@  marcins : (30 kwiecień 2016 - 22:34) ja mam GBA pocket:)
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 22:05) i przez to problem podłączenia, dlatego tak się jaram retron 5- wszystkie nesy, snesy itp- po hdmi :)
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 22:04) ale maks component po kablu
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 22:04) Wii w sumie też spoko, tanie konsole- sporo gier, zeldy przede wszystkim :D
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 22:03) może coś ciekawego będzie... pada do iPada mam...
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 22:03) ale z ciekawości nintendo wchodzi do apple
@  Arkusz : (30 kwiecień 2016 - 22:02) też miałem, ale nie lite
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 22:02) miałem bogaty zestaw, razem z tym guitar hero itp
@  Arkusz : (30 kwiecień 2016 - 22:02) noooo
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 22:02) miałem ds lite - w sumie żałuje że sprzedałem :(
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 22:01) a nie ceny z kosmosu a jak jeszcze chcesz coś unikatowego - masakra... Jak kolekcjonerki gier na pc/xboxa/ps
@  Arkusz : (30 kwiecień 2016 - 22:00) mi się finanse nie domykają ^^
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 22:00) żeby u nas lepsza dystrybucja była...
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 21:59) na razie ogarniam Wii :)
@  Arkusz : (30 kwiecień 2016 - 21:58) ja jak zobaczyłem ceny gier na 3DS'a to pobladłem 
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 21:58) tak miedzy Bogą a prawdą- sporo Japan gier nie jest dostepna, wiec sorry- tak piracę w tym przypadku
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 21:57) taniej niż Lite
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 21:57) ale fakt, masz rację DSi XL tanie
@  Arkusz : (30 kwiecień 2016 - 21:57) oryginał to wiesz :P
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 21:56) r4 swoją drogą w ds lite nie lubiłem...
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 21:56) ja patrzę oryginal ;p
@  Arkusz : (30 kwiecień 2016 - 21:56) no ale ROM'y odpalisz sobie z R4i...
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 21:54) *DSI nie ma slotu na gry advance... obojętnie romy czy nie romy
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 21:54) przeiceż DS
@  Arkusz : (30 kwiecień 2016 - 21:53) chodzi Ci o ROM'y, ta?
@  Arkusz : (30 kwiecień 2016 - 21:53) chyba, że orydżinal :D
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 21:53) od kiedy? ;p
@  Arkusz : (30 kwiecień 2016 - 21:52) no jak nie ma, jak ma :) 
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 21:52) tia
@  Arkusz : (30 kwiecień 2016 - 21:51) w sensie GBA?
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 21:51) ale i tak najbardziej co mi się marzy to retron 5
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 21:51) a nie widzę sensu kupować dwóch konsol jak można mieć jedną
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 21:50) dsi nie ma obsługi starych :)
@  Arkusz : (30 kwiecień 2016 - 21:50) Aza - teraz idzie wyrwać DSi XL za mniej, niż 200zł...
@  Azahiel : (30 kwiecień 2016 - 21:47) ja bym sobie wrócił do DS Light
@  Arkusz : (30 kwiecień 2016 - 21:31) marcins, a co to to całe arm9loaderhax
@  Arkusz : (30 kwiecień 2016 - 21:29) dzięki Pszymon, ale celuję w XL'a :)
@  Pszymon : (30 kwiecień 2016 - 21:29) ahh ale to nie jest xl, sorry
@  Arkusz : (30 kwiecień 2016 - 21:29) a zeldę wystawię na allegro za 50zł.
@  Pszymon : (30 kwiecień 2016 - 21:28) Jakiś czas temu była za 350 ta wersja https://www.pepper.p...cdpultima-19862
@  Arkusz : (30 kwiecień 2016 - 21:27) hmm, jak nie znajdę niczego interesującego to kupię nówkę z cdp :)
@  marcins : (30 kwiecień 2016 - 21:24) latwizna tylko 2-3 x przeczytac zanim sie zacznie
@  Arkusz : (30 kwiecień 2016 - 21:22) to wydaje się proste. Bo na allegro za taką sztuczkę biorą 50zł + ship... PSP przerabiałem, ba, nawet naprawiałem klucze IP, więc nie powinno być problemu...
@  marcins : (30 kwiecień 2016 - 21:21) tak
@  Arkusz : (30 kwiecień 2016 - 21:19) pokrywa się to mniej - więcej z tym? :) http://pokecollect.n...opic.php?t=5783