Skocz do zawartości


Odtwarzacz Mp3 Nie Widzi Plików


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 19:27

siema, kupiłem sobie dzisiaj odtwarzacz mp3 i wszystko byłoby fajnie tylko że jak przegrałem kilka plików muzycznych to po włączeniu go pisze że brak plików. Bardzo proszę o pomoc.

#2 javacris

javacris

    Would you love a monsterman?

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1775 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 19:31

sorry ale oddalismy szklaną kule do serwisu...

napisz co to za odtwarzacz, jakie pliki mp3, wma...?
iAudio M5 CFmod 16gb + Toshiba F40 + u10 2gb + z5 4gb + samsung k5 + Phonak Audeo 112 + kpp[/center]

Komentarze
Posted by Opera 10


#3 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:15

odtwarzacz mało znanej firmy WIWA model WMP-502. Dzieje się to z każdym formatem plików:mp3, wma i wav. Po prostu gdy skopiuje pliki na niego a potem odłącze od komputera i włącze to nie widzi żadnych plików.

#4 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1161 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 26 październik 2007 - 20:27

hmmm...

serwis? o ile istnieje.


dostałeś jakąś płyte doń?;]
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+

#5 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:30

nie dostałem żadnej płyty. Tak sobie myśle że to może być wina systemu plików ale nie jestem pewien. Dysk systemowy mam na NTFS a mp3 na FAT32

#6 Kilar Ezan

Kilar Ezan

    Możesz - Jedziesz!

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1139 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań / Września

Napisany 26 październik 2007 - 20:33

Formatowałeś go już? Większość grajków o małej pojemności jest w systemie plików Fat, a nie Fat32. Tu może leżeć problem (chyba, że fat32 ma od nowości).
W domu: Dell 1537 -> MxM -> CAL!@Conducfil Sonolene 3014 (Wytłumione)
Na wynos: Clip -> shs8200
Było: iRiver ifp799, Sansa m240, Kpp, sr60, she9500
Leży na półce i się kurzy: omx50 (chce ktoś?)

You think I got my eyes closed, But I'm lookin' at you the whole fuckin' time...

feedback


#7 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:42

nie formatowałem go jeszcze. On miał już od początku wgrany jakiś plik który działał a teraz nawet on nie działa. A pojemność jest spora bo 1 giga. Poza tym jak już napisałem on jest w formacie FAT32 a nie FAT. A ja mam dyski na NTFS i wydaje mi sie że tu może być problem. Ale jeśli nie to, no to nie wiem :angry:

#8 zergadis0

zergadis0

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 124 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań
  • Interests:Manga &amp; anime<br />Japońska Muza<br />Gry komputerowe i konsolowe (PS2 rulz :D)<br />Fantasy<br />Science Fiction

Napisany 26 październik 2007 - 21:17

Akurat to, że masz NTFSa raczej nie gra tutaj za dużej roli.
mp3:
Wcześniej: ZEN Nano Plus 512 Mb (czarny)
Teraz: iRiver T10 FM 1 Gb (niebieski)
słuchawki:
Przy mp3: KOSS Porta Pro & Cresyn
Przy kompie: Technics RP-F290 & Microlab Solo7C

#9 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 21:24

no to w takim razie co może być przyczyną? :(

#10 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 22:29

wie ktoś czy mam sobie radzić sam. Mi naprawde na tym zależy. <_<

#11 newbiek

newbiek

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 117 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 23:27

Sformatuj go z poziomu windowsa. Idź do kogoś. W graj u niego kilka plików i sprawdź czy działają.

Jak nie to oddaj na gwarancję.
Meizu M6 4GB

#12 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 23:58

już go sformatowałem i nadal to samo. A do sklepu nie chce mi się jechać :rolleyes:

#13 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1161 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 27 październik 2007 - 15:09

A do sklepu nie chce mi się jechać


... to jeb*ij nim o ściane... O_o



masz kogoś "blisko" kto ma inny komputer?
to idź tam. nie zapomnij odtwarzacza...
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+





Przełącz shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

Na Shoutboxie obowiązuje całkowity zakaz rozpoczynania rozmów, tylko i wyłącznie w celu uzyskania informacji "Co Kupić", "Lepsze to czy tamto". Nie stosowanie się do tej zasady, skutkuje natychmiastowym banem. Zainteresowanych zakupem zapraszamy do działu co kupić lub do kontaktu z najbliższym sklepem mp3store
@  snuffdbko : (20 grudzień 2014 - 23:06) Aune T1 stawia na poprawny dźwięk, bez tego dźwięku 'wow', czy ja po prostu jestem głuchy? :D
@  Azahiel : (20 grudzień 2014 - 23:05) mały skok ma swoje wady na dłuższą metę.
@  Azahiel : (20 grudzień 2014 - 23:05) xar- w sensie że ta klawa na lapach to raczej średnia jak dla mnie jest
@  xar : (20 grudzień 2014 - 23:03) jaki wyczyn? :) chodzi o mały skok i momentalny powrót na miejsce.
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 23:00) na moje oko ktoś za****ł na magazynie, ale nie chcą się przynać
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:59) i ciekawe jak opakowanie procesora rozdarło się w transporcie, kiedy ta strona stykała się z foliową "poduszką" powietrzną
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:57) wysłali mi procesor w podniszczonym opakowaniu, zareklamowałem, a w tytule zgłoszenia napisali "uszkodzenie mechaniczne w transporcie", kiedy zewnętrzne opakowanie kartonu nie posiadało żadnych uszkodzeń, a taśmy były nienaruszone
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:55) ale w****ia mnie to agito
@  Azahiel : (20 grudzień 2014 - 22:50) mnie ta styknie, nie czuję potrzeby mieć coś lepszego.
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:49) corsair vengeance k70, mniam
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:48) mnie najbardziej ciągnie do mx red, ale te zaczynają się od 450zł
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:48) w sumie do 300zł można kupić modele na cherr mx brown i black
@  Azahiel : (20 grudzień 2014 - 22:45) laptopowa to też żaden wyczyn
@  xar : (20 grudzień 2014 - 22:44) swoją drogą, laptopowa nie nadąża?
@  xar : (20 grudzień 2014 - 22:43) i piszę zbyt wolno, żeby klawiatura się u mnie dusiła
@  xar : (20 grudzień 2014 - 22:42) ja bym nie mógł, zbyt głośna
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:41) wkurza mnie to że często muszę na gumkowej po kilka razy wracać do wyrazów bo klawiatura nie nadążyła zarejestrować wcisnięcia klawisza
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:40) ale mnie korci klawiatura mechaniczna po tym jak ostatnio Azahiel chwalił się swoją
@  xar : (20 grudzień 2014 - 22:38) yup, wtedy trzeba pisać długie shouty. ;)
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:35) i uczysz się tego miesiącami, a potem wchodzisz na shoutbox a tu flood control...
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:34) a na końcu pełne zdania.
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:34) potem dochodzą znaki szczególne, znaki ę ą ż ł etc
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:33) oczywiście wszystko to jest na czas, jak się nie zmieścisz, mimo że masz 100% poprawności to od nowa
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:32) i jak już się wyuczysz wszystkich przycisków to zaczyna się etap średnio zaawansowany - pisanie pojedynczych wyrazów wyrwanych z kontekstu.
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:31) nie czuję odstępów między przyciskami
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:31) dodajesz ... nie lubię pisać na klawiaturze laptopowej
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:31) za każdym razem dodajem kolejne dwa przyciski do już wyuczonych
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:30) wiesz, to idzie jak mucha w smole
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:29) a potem pisanie wychodzi dość naturalnie, tak jak w mowie nie zastanawiasz się jak ułożyć usta za każdym razem, tak w pisaniu nie myślisz, który klawisz nacisnąć
@  xar : (20 grudzień 2014 - 22:29) niby tak, choć dwa tygodnie, żeby przez resztę życia śmigać, to nie jest dużo
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:28) opanowania :P
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:28) ćwiczysz godzinami te same obszary, tydzień, czasem dwa tygodnie do opakowania obszaru bezbłędnie
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:27) to jest generalnie bardzo nużąca nauka
@  xar : (20 grudzień 2014 - 22:26) no są samouczki widzę
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:23) palce zawsze wybijają się z obszaru bazowego
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:22) trzeba się wyuczyć by palce powracały na obszar bazowy asdf jkl;
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:22) zaczyna się od asdf po czym stopniowo rozszerza obszar
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:21) to trzeba wyuczyć jak odruch, po kolei każdy obszar klawiatury
@  xar : (20 grudzień 2014 - 22:20) bez "m", ale nie jest najgorzej
@  xar : (20 grudzień 2014 - 22:20) lol, napisałem to patrząc na ekran...
@  xar : (20 grudzień 2014 - 22:20) ja nie umie pisać patrząc na ekran
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:19) były momenty, że klawiatura się po prostu "dusiłą"
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:19) mój rekord to 529,3 zn. na minutę na klawiaturze gumkowej LOL, poprawność 98,1%
@  xar : (20 grudzień 2014 - 22:18) klepać można bardzo szybko, ale jak z błędami to już jest to bez sensu.
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:17) w przybliżeniu wychodzi, że wyciągnął ok. 815zn. na minutę
@  xar : (20 grudzień 2014 - 22:17) bo liczy sie poprawność, błędne wyrazi sie nie liczą
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:14) co to znaczy 163 słowa na minuty? dlaczego nie podają w znakach na minutę?
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:13) ale w tych zawodach pisania trochę niejasko podają wyniki
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:11) nacisku
@  Arthass : (20 grudzień 2014 - 22:11) cherry mx black to w zasadzie red z mocniejszą siłą nasicku