Skocz do zawartości


Odtwarzacz Mp3 Nie Widzi Plików


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 19:27

siema, kupiłem sobie dzisiaj odtwarzacz mp3 i wszystko byłoby fajnie tylko że jak przegrałem kilka plików muzycznych to po włączeniu go pisze że brak plików. Bardzo proszę o pomoc.

#2 javacris

javacris

    Would you love a monsterman?

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1775 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 19:31

sorry ale oddalismy szklaną kule do serwisu...

napisz co to za odtwarzacz, jakie pliki mp3, wma...?
iAudio M5 CFmod 16gb + Toshiba F40 + u10 2gb + z5 4gb + samsung k5 + Phonak Audeo 112 + kpp[/center]

Komentarze
Posted by Opera 10


#3 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:15

odtwarzacz mało znanej firmy WIWA model WMP-502. Dzieje się to z każdym formatem plików:mp3, wma i wav. Po prostu gdy skopiuje pliki na niego a potem odłącze od komputera i włącze to nie widzi żadnych plików.

#4 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1161 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 26 październik 2007 - 20:27

hmmm...

serwis? o ile istnieje.


dostałeś jakąś płyte doń?;]
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+

#5 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:30

nie dostałem żadnej płyty. Tak sobie myśle że to może być wina systemu plików ale nie jestem pewien. Dysk systemowy mam na NTFS a mp3 na FAT32

#6 Kilar Ezan

Kilar Ezan

    Możesz - Jedziesz!

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1139 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań / Września

Napisany 26 październik 2007 - 20:33

Formatowałeś go już? Większość grajków o małej pojemności jest w systemie plików Fat, a nie Fat32. Tu może leżeć problem (chyba, że fat32 ma od nowości).
W domu: Dell 1537 -> MxM -> CAL!@Conducfil Sonolene 3014 (Wytłumione)
Na wynos: Clip -> shs8200
Było: iRiver ifp799, Sansa m240, Kpp, sr60, she9500
Leży na półce i się kurzy: omx50 (chce ktoś?)

You think I got my eyes closed, But I'm lookin' at you the whole fuckin' time...

feedback


#7 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:42

nie formatowałem go jeszcze. On miał już od początku wgrany jakiś plik który działał a teraz nawet on nie działa. A pojemność jest spora bo 1 giga. Poza tym jak już napisałem on jest w formacie FAT32 a nie FAT. A ja mam dyski na NTFS i wydaje mi sie że tu może być problem. Ale jeśli nie to, no to nie wiem :angry:

#8 zergadis0

zergadis0

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 124 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań
  • Interests:Manga, anime, visual novel, light novel<br/>Rock, Metal, EDM, szeroko pojęte j-music<br/>Gry komputerowe i konsolowe<br/>Fantasy<br/>Science Fiction

Napisany 26 październik 2007 - 21:17

Akurat to, że masz NTFSa raczej nie gra tutaj za dużej roli.

mp3:
Wcześniej - ZEN Nano Plus, iRiver T10 FM
Obecnie - iPad 2

DAC: Cambridge Audio DacMagic XS
Słuchawki: Cresyn, Koss PortaPro, Koss KSC75, Sennheiser PX100
Głośniki: Microlab Solo7C


#9 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 21:24

no to w takim razie co może być przyczyną? :(

#10 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 22:29

wie ktoś czy mam sobie radzić sam. Mi naprawde na tym zależy. <_<

#11 newbiek

newbiek

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 117 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 23:27

Sformatuj go z poziomu windowsa. Idź do kogoś. W graj u niego kilka plików i sprawdź czy działają.

Jak nie to oddaj na gwarancję.
Meizu M6 4GB

#12 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 23:58

już go sformatowałem i nadal to samo. A do sklepu nie chce mi się jechać :rolleyes:

#13 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1161 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 27 październik 2007 - 15:09

A do sklepu nie chce mi się jechać


... to jeb*ij nim o ściane... O_o



masz kogoś "blisko" kto ma inny komputer?
to idź tam. nie zapomnij odtwarzacza...
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+





Przełącz shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

Na Shoutboxie obowiązuje całkowity zakaz rozpoczynania rozmów, tylko i wyłącznie w celu uzyskania informacji "Co Kupić", "Lepsze to czy tamto". Nie stosowanie się do tej zasady, skutkuje natychmiastowym banem. Zainteresowanych zakupem zapraszamy do działu co kupić lub do kontaktu z najbliższym sklepem mp3store
@  Arkusz : (25 sierpień 2016 - 15:04) kusi mnie HM650 na raty 10x0 na allegro :|
@  bachankas : (25 sierpień 2016 - 10:48) Ten zamulania forum jest wałkowany już względnie dłuższy czas, w dziale moderacji możesz poczytać
@  music hunter : (25 sierpień 2016 - 10:44) Czy wam też tak muli forum?
@  bachankas : (25 sierpień 2016 - 10:27) O ile Fagotów nasłuchałem się mnóstwo, to Bożenka nigdy do mnie nie trafiała, coś mnie w tym kawałku drażni :P
@  Sound John : (24 sierpień 2016 - 22:28) O cyganach to raczej ta piosenkach https://www.youtube....h?v=KaOEVHQoHzM
:P
@  rfzb : (24 sierpień 2016 - 21:47) Bijcie się :D
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 21:36) Za Cyganką* tak w sumie
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 21:35) Jakoś tak to by leciało (no offense)
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 21:35) micbud micbud micbud głupi
Poszłeś za Cyganeeem :D
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 21:35) https://www.youtube....h?v=BaoBO_dfjSQ
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 21:33) No nie chcialbym zostac ojcem jakiegos cygana
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 21:20) Kto wie czy ta komórka jakiegoś cyanogemmoda sobie nie robiła :P
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 21:19) Nie pakujecie swoich wtyków w nieczyste androidy :D
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 21:17) No bo jest, sprobuj zrobic dziecko telefonowi:p
@  blueme : (24 sierpień 2016 - 21:05) pewnie chodziło mu o BBC, tylko się pomylił przy pisaniu :P
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 21:01) właśnie, nismo dodał, że zabawa z BB jest najbezpieczniejsza! :D
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 20:57) Pitolimy o szopenie
@  nismovsky : (24 sierpień 2016 - 20:45) co tu się odjaniepawliło to ja nawet nie... :P
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 20:41) @rfzb pamiętaj, nie rozmiar a technika się liczy :D
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 20:23) Tez sie nada
@  rfzb : (24 sierpień 2016 - 20:21) Bardziej myślałem o micro USB, jestem nietypowej urody.
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 20:20) Gniazdo 3.5mm, jak zalozysz na kupe ze 4 kondony, to akurat bedzie Twoj rozmiar
@  rfzb : (24 sierpień 2016 - 20:16) BTW czy jest jakiś paragraf na sodomizację telefonu?
@  rfzb : (24 sierpień 2016 - 20:15) Nadadzą się... biere! :D
@  rfzb : (24 sierpień 2016 - 20:14) Zaraz zobaczę jak z wielkością gniazd w tym BB.
@  rfzb : (24 sierpień 2016 - 20:14) Z tym "na krótką metę" nie byłbym taki pewny, prowizoryczne rozwiązania trzymają się najdłużej :D
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 20:12) Micbud wyrywa panny na "Hej mała, jestem mistrzem obsługi Blackberry" :D
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 19:58) Chyba nie bardzo, ale jak nie masz kobiety, to na krotka mete mozesz sprobowac pojechac na kulce w bb
@  rfzb : (24 sierpień 2016 - 19:37) @micbud a można zrobić odwrotnie i trenować najpierw na touchpadzie BB? Jest to wodoodporne? :D
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 19:36) @micbud A chcesz mieć uśmiech drwala na którego drzewo spadło? :P

Kulkowym BB jak wspominałem dawno temu się bawiłem, to będzie co najmniej kilka lat temu, może inaczje to odbierałem
@  rfzb : (24 sierpień 2016 - 19:35) Może znowu kuzyn będzie pomocny.
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 19:26) Pewnie masz lapy drwala. Mususz pocwiczyc na jakiejs lechtaczce, wtedy kulka w BlackBerry bedzie Ci odpowiadac bardziej niz wszelkie dotykowce czy touchpady
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 19:14) Dawno temu jak się bawiłem BB kuzyna z taką kulką to wydawała mi się ona za czuła, ale musiałbym jeszcze raz w łapę wziąć żeby ocenić.
@  nismovsky : (24 sierpień 2016 - 18:54) Co do "kulek" to Micbud ma 100% racji: w starych BB ta kulka była dużo lepsza niż nawet najlepsze touchpady! Moje BB8310 nadal leży jako "awaryjny" w fabrycznym pudełku :)
@  nismovsky : (24 sierpień 2016 - 18:53) @Oskar2905 Co do starych BB to mam przed sobą 9700 i obsługa jest bajeczna. Niestety, niektóre strony w przeglądarce się nie wczytują przez przeładowanie "bajerami", ale poza tym bajka (zwłaszcza w tej cenie).
@  nismovsky : (24 sierpień 2016 - 18:51) @bachankas @Oskar2905 Blackberry nie grzeszą dobrymi aparatami. Dopiero modele z BB OS10 dają radę. Nawet "budżetowa" Z10 Mojej Dziewczyny sieka IMO lepsze foty niż taki iPhone 4S. Q20/Passport to już półka wyżej od Z10/Q10.
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 18:33) Często kable takie lubią robić sztuczki, stary HDMI też mi tak robił, że gasło. A jak nie gasło, to bardzo często mi nie załączał audio z TV.
@  Arthass : (24 sierpień 2016 - 18:11) na inny laptopie to samo, to pewnie przewód albo gniazdo w monitorze
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 18:10) Kody wydaje mi sie, ze bez myslnika i spacji, np: 21352
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 18:09) *modelu
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 18:08) Tego midelu nie mialem w lapach, ale podejrzewam, ze jakosc obslugi podobna do 9630, ktory akurat mam. Natomiast czy wygodniej: rzecz gustu. W classicu wygodniej korzysta sie z ekranu, niz mizia mikroskopijny touchpad. Nie wspominajac oczywiscie, ze najwygodniej i tak obsluguje sie wszystko klawiatura w kazdym BlackBerry, w tym rowniez w classicu
@  bachankas : (24 sierpień 2016 - 18:05) W jakiej formie kody pocztowe są przyjmowane przy zamawianiu w zagranicznych sklepach? klasyczne "05-850" w formularzu krzyczy że nieprawidłowe znaki, zastąpienie myślnika spacją w teorii działa, ale nie wiem czy jest ok.

Preorder nowego albumu Devina Townsenda z musicglue chcę zamówić, a nie widzę żadnego "know how"
@  Oskar2905 : (24 sierpień 2016 - 18:05) @micbud czyli 9790 przykladowo obsluguje sie wygodniej?
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 18:05) Ale i tak najbardziej w sterowaniu BlackBerry podoba mi sie kulka w archaicznych bb. Zabawa taka kulka to niemal jak doznanie erotyczne:D
@  micbud : (24 sierpień 2016 - 18:03) Touchpad w Q20 to karykatura touchpada ze starych BlackBerry. Bo jest ze 2x od nich mniejszy, a biorac pod uwage gabaryty tela, powinien byc 2x wiekszy
@  Arthass : (24 sierpień 2016 - 17:50) ekran na chwilę się załącza, a potem gaśnie...
@  Oskar2905 : (24 sierpień 2016 - 17:40) Gdyby nie to że SE są już tak archaiczne pod względem neta to bym już wiele nie rozmyślał.
@  Oskar2905 : (24 sierpień 2016 - 17:39) @bachankas ja wiem jak się obsługuje bb bo mam stare bb ;) (ja mam 9790). Aparat też jest w nim jak na 5mpx bdb, tylko że do jakości 8mpx SE to mu jeszcze daleko ;) . Dźwięk jest w nim bdb, a szybkość działania też niczego sobie, ale jeśli chodzi o internet to tragedia (w bbos10) jest dużo lepiej. Ogólnie to się zastanawiam co dalej począć bo chyba telefonu dla mnie jeszcze nie wymyślili :D .
@  Arthass : (24 sierpień 2016 - 17:21) choć może to jest kwestia tego, że monitor jest ustawiony na sygnał cyfrowy, a ja podłączam przez d-sub, ale chyba powinien się automatycznie przełączyć?
@  Arthass : (24 sierpień 2016 - 17:20) spróbuję