Skocz do zawartości


Odtwarzacz Mp3 Nie Widzi Plików


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 19:27

siema, kupiłem sobie dzisiaj odtwarzacz mp3 i wszystko byłoby fajnie tylko że jak przegrałem kilka plików muzycznych to po włączeniu go pisze że brak plików. Bardzo proszę o pomoc.

#2 javacris

javacris

    Would you love a monsterman?

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1775 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 19:31

sorry ale oddalismy szklaną kule do serwisu...

napisz co to za odtwarzacz, jakie pliki mp3, wma...?
iAudio M5 CFmod 16gb + Toshiba F40 + u10 2gb + z5 4gb + samsung k5 + Phonak Audeo 112 + kpp[/center]

Komentarze
Posted by Opera 10


#3 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:15

odtwarzacz mało znanej firmy WIWA model WMP-502. Dzieje się to z każdym formatem plików:mp3, wma i wav. Po prostu gdy skopiuje pliki na niego a potem odłącze od komputera i włącze to nie widzi żadnych plików.

#4 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1161 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 26 październik 2007 - 20:27

hmmm...

serwis? o ile istnieje.


dostałeś jakąś płyte doń?;]
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+

#5 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:30

nie dostałem żadnej płyty. Tak sobie myśle że to może być wina systemu plików ale nie jestem pewien. Dysk systemowy mam na NTFS a mp3 na FAT32

#6 Kilar Ezan

Kilar Ezan

    Możesz - Jedziesz!

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1139 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań / Września

Napisany 26 październik 2007 - 20:33

Formatowałeś go już? Większość grajków o małej pojemności jest w systemie plików Fat, a nie Fat32. Tu może leżeć problem (chyba, że fat32 ma od nowości).
W domu: Dell 1537 -> MxM -> CAL!@Conducfil Sonolene 3014 (Wytłumione)
Na wynos: Clip -> shs8200
Było: iRiver ifp799, Sansa m240, Kpp, sr60, she9500
Leży na półce i się kurzy: omx50 (chce ktoś?)

You think I got my eyes closed, But I'm lookin' at you the whole fuckin' time...

feedback


#7 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:42

nie formatowałem go jeszcze. On miał już od początku wgrany jakiś plik który działał a teraz nawet on nie działa. A pojemność jest spora bo 1 giga. Poza tym jak już napisałem on jest w formacie FAT32 a nie FAT. A ja mam dyski na NTFS i wydaje mi sie że tu może być problem. Ale jeśli nie to, no to nie wiem :angry:

#8 zergadis0

zergadis0

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 124 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań
  • Interests:Manga, anime, visual novel, light novel<br/>Rock, Metal, EDM, szeroko pojęte j-music<br/>Gry komputerowe i konsolowe<br/>Fantasy<br/>Science Fiction

Napisany 26 październik 2007 - 21:17

Akurat to, że masz NTFSa raczej nie gra tutaj za dużej roli.

mp3:
Wcześniej - ZEN Nano Plus, iRiver T10 FM
Obecnie - iPad 2

DAC: Cambridge Audio DacMagic XS
Słuchawki: Cresyn, Koss PortaPro, Koss KSC75, Sennheiser PX100
Głośniki: Microlab Solo7C


#9 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 21:24

no to w takim razie co może być przyczyną? :(

#10 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 22:29

wie ktoś czy mam sobie radzić sam. Mi naprawde na tym zależy. <_<

#11 newbiek

newbiek

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 117 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 23:27

Sformatuj go z poziomu windowsa. Idź do kogoś. W graj u niego kilka plików i sprawdź czy działają.

Jak nie to oddaj na gwarancję.
Meizu M6 4GB

#12 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 23:58

już go sformatowałem i nadal to samo. A do sklepu nie chce mi się jechać :rolleyes:

#13 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1161 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 27 październik 2007 - 15:09

A do sklepu nie chce mi się jechać


... to jeb*ij nim o ściane... O_o



masz kogoś "blisko" kto ma inny komputer?
to idź tam. nie zapomnij odtwarzacza...
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+





Przełącz shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

Na Shoutboxie obowiązuje całkowity zakaz rozpoczynania rozmów, tylko i wyłącznie w celu uzyskania informacji "Co Kupić", "Lepsze to czy tamto". Nie stosowanie się do tej zasady, skutkuje natychmiastowym banem. Zainteresowanych zakupem zapraszamy do działu co kupić lub do kontaktu z najbliższym sklepem mp3store
@  Lord Rayden : (27 luty 2015 - 06:52) Szkło na LCD ma sens. Uratowało mi G3 po zderzeniu z iPadem mini.
@  nismovsky : (27 luty 2015 - 06:32) Włączam Polsat News i co? I dowiaduję się, że zmarł ostatni prawdziwy komentator sportowy - Bohdan Tomaszewski...
@  Azahiel : (27 luty 2015 - 00:53) nie widzę sensu szkła dopłacać po prostu
@  PENDRAGON : (26 luty 2015 - 23:48) @Azahiel Dlaczego szklo nie ma sensu? Ja mam na tablecie i powiem tylko tyle...REWELACJA! :)
@  xar : (26 luty 2015 - 23:35) czytam, że w iphone 6 wystaje na 0,77mm, więc tu ten tpu kondom nie wystarczy, wymiarów a5 nie znajduję.
@  Azahiel : (26 luty 2015 - 23:33) obiektywem bym się nie martwił- nie będziesz trzymał z kluczami itp- nie ma problemu
@  xar : (26 luty 2015 - 23:28) no nic, poszukam na teraz czegoś taniego, grubszego. Jak będzie mnie stać, to kupię ochron również "na upadanie"
@  xar : (26 luty 2015 - 23:27) oni maja różne rodzaje folii, coś na pewno kupię. Bardziej martwi mnie teraz ten obiektyw.
@  Azahiel : (26 luty 2015 - 23:23) szkiełko nie ma sensu, wiem z doświadczenia. wystarczy np. 3mk solid
@  PENDRAGON : (26 luty 2015 - 23:16) @xar Ciezko znalezc etui do Twojego modelu, podobnie mialem z tabletem, Cellular ma ograniczona oferte tylko do najbardziej popularnych modeli. Ten, co proponowal Azahiel wydaje sie byc niezly, koszt faktycznie nie maly, ale przynajmniej bedziesz mial porzadne zabezpieczenie, tylko do tego jeszcze folia, a najlepiej szkielko i w stowie sie zmiescisz :ph34r: :D
@  Azahiel : (26 luty 2015 - 23:12) ja miałem, ale patrząc jak tel traktuje to ;p
@  xar : (26 luty 2015 - 22:57) Azahiel zaproponował lepsze jakościowo ochraniacze http://allegro.pl/et...4755469690.html , ale niestety ból dupy mam straszny. ;)
@  xar : (26 luty 2015 - 22:55) @PENDRAGON mam troch lepszy, grubszy TPU na wave, to faktycznie pochłania drgania, bo uratowało mi już tel z 5 razy. ;) no al dałem z tamto 30zł
@  PENDRAGON : (26 luty 2015 - 22:52) @xar Najlepsza, ale tez w 100% nie uchronisz od delikatnych rys, jest gruba guma. Na swoim SGS-ie mam taka od nowosci, czyli od jakichs trzech lat i na pleckach sa delikatne przetarcia od drobinek piasku, nic poza tym.
@  PENDRAGON : (26 luty 2015 - 22:52) @xar te etui/siliconowe sa cienkie, sztywne i nie chronia przed uderzeniem. Natomiast te z klapka, ktore wstawil Arthass maja ta wkladke plastikowa ktora bedzie rysowala obudowe od samego noszenia.
@  Arthass : (26 luty 2015 - 22:37) mnie akurat z Niemiec szybciej rzeczy przychodziły niż kupowane w Polsce
@  xar : (26 luty 2015 - 22:36) http://allegro.pl/no...5095781748.html takie wydaje mi si zbyt cienkie, jest na YT film i ciężko powiedzieć, czy szkło chroni. Bo to, że wsztrząsów tak nie pochłania to mozna się śmiało spodziewać
@  Arthass : (26 luty 2015 - 22:36) te są grube http://www.ebay.com/...=item43d638d74e
@  xar : (26 luty 2015 - 22:35) klapki nie chce, denerwuje mnie taka szufla przy rozmawianiu i używaniu. @Arthass mam niestety tylko kilka dni, cos w Polsce muszę poszukać.
@  Arthass : (26 luty 2015 - 22:34) http://www.ebay.com/...=item19f836ffca czy te http://www.ebay.com/...=item5d52f9c590
@  retter : (26 luty 2015 - 22:31) te z klapką sa grubsze i droższe
@  Arthass : (26 luty 2015 - 22:30) z niemiec za 16zł http://www.ebay.com/...=item54149705a5
@  xar : (26 luty 2015 - 22:25) mam mieć szajsunga A5, to cholerstwo ma wystający obiektyw, kładąc na pleckach jeździsz szkłem. No to myślałem, żeby kupić silikon, to sie okazuj, że różnej grubości są, drogie sa grubsze i szkiełko nie dotyka blatu, tańsze są "super cienkie" i przez to dupowate
@  PENDRAGON : (26 luty 2015 - 22:24) Xar, a na jaki fon?
@  retter : (26 luty 2015 - 22:22) ja kupiłem za 22zł ładowarke silikon i trzymak :D
@  xar : (26 luty 2015 - 22:21) sknera bo z kasą krucho, do wypłaty czkam, potem opłacić jeszcze podyplomówkę, no a telefon chronić chciałbym od nowości, a nie jak już sie pocharata.
@  micbud : (26 luty 2015 - 22:20) Ja kupilem juz 2razy za 25zl na alle, nie smierdzi chinszczyzna, sorinosklep, czy jakos tak. Chcialem trzeci na inny tel u nich kupic, ale nie maja.
@  Arthass : (26 luty 2015 - 22:20) wiem, że dla audiofila to tylko buteleczka płynu do zakrapiania toru, ale jednak
@  Arthass : (26 luty 2015 - 22:19) 70zł za silikon to dużo
@  retter : (26 luty 2015 - 22:06) cos ty taki hmmm sknerus ?
@  xar : (26 luty 2015 - 22:02) boli mnie jak cholera dać >70zł za silikon na telefon. ;)
@  xar : (26 luty 2015 - 22:01) @Azahiel nie masz tam gdzieś dostępów do konkretniejszy TPU case za rozsądne pieniądze? ;p
@  retter : (26 luty 2015 - 21:57) wychodzi na to ze kino nie jest zdrowe :P
@  Azahiel : (26 luty 2015 - 21:25) generalnie powinno być w ogóle równomiernie, ale zdrowej już z jakimś podświeleniem z tyłu niż 0% ;p
@  retter : (26 luty 2015 - 21:22) nisko znaczy 10% + 3W LED + ciemne skiny na coś co czytamy oglądamy i jest całkiem okej
@  retter : (26 luty 2015 - 21:20) ja mam nisko + z tyłu swieci 3W led i jest powiedzmy dobrze
@  retter : (26 luty 2015 - 21:19) to nie to samo Aza
@  Sztifla : (26 luty 2015 - 21:08) retter sprawdź priv
@  Azahiel : (26 luty 2015 - 20:56) nie lepiej z tyłu mieć podświetlenie a nie na zero?:P
@  xar : (26 luty 2015 - 20:24) @retter nie wiem jak inne marki, 0% eizo w ciemności jest bardzo dobre.
@  Arthass : (26 luty 2015 - 18:44) w teorii im większa powierzchnia, tym większe nierówności podświetlenia, zafarby itd
@  retter : (26 luty 2015 - 18:44) co komu,0% to juz chyba deo za mało czytelność spada
@  xar : (26 luty 2015 - 18:10) no większość ekranów to niestety gówna, wiedzę po wielkoprzekątnowcach znajomych
@  xar : (26 luty 2015 - 18:08) i jest naprawdę przyjemnie dla oczu, do tego włączone automatyczne przyciemnianie (czujnik)
@  Arthass : (26 luty 2015 - 18:08) ustawiłem podświetlenie na 0% a i tak jest jasno jak przy ok. 40% na s1910
@  xar : (26 luty 2015 - 18:08) bywało, że i na zero w ciemnym pomieszczeniu
@  xar : (26 luty 2015 - 18:07) ja ciągle działam na podświetleniu <= 20%
@  Arthass : (26 luty 2015 - 18:07) teraz mam s2111w, ale chyba wolałem s1910 :P
@  Arthass : (26 luty 2015 - 18:05) podświetlenie ustawione na 0% a i tak walił po oczach jak żarówa
@  Arthass : (26 luty 2015 - 18:04) pamiętam jak siedziałem miesiąc na 15" TNce od kolegi (po tym jak popsuł mi się stary CRT), to pieczenie oczu po kilku godzinach...