Skocz do zawartości


Odtwarzacz Mp3 Nie Widzi Plików


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 19:27

siema, kupiłem sobie dzisiaj odtwarzacz mp3 i wszystko byłoby fajnie tylko że jak przegrałem kilka plików muzycznych to po włączeniu go pisze że brak plików. Bardzo proszę o pomoc.

#2 javacris

javacris

    Would you love a monsterman?

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1775 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 19:31

sorry ale oddalismy szklaną kule do serwisu...

napisz co to za odtwarzacz, jakie pliki mp3, wma...?
iAudio M5 CFmod 16gb + Toshiba F40 + u10 2gb + z5 4gb + samsung k5 + Phonak Audeo 112 + kpp[/center]

Komentarze
Posted by Opera 10


#3 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:15

odtwarzacz mało znanej firmy WIWA model WMP-502. Dzieje się to z każdym formatem plików:mp3, wma i wav. Po prostu gdy skopiuje pliki na niego a potem odłącze od komputera i włącze to nie widzi żadnych plików.

#4 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1160 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 26 październik 2007 - 20:27

hmmm...

serwis? o ile istnieje.


dostałeś jakąś płyte doń?;]
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+

#5 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:30

nie dostałem żadnej płyty. Tak sobie myśle że to może być wina systemu plików ale nie jestem pewien. Dysk systemowy mam na NTFS a mp3 na FAT32

#6 Kilar Ezan

Kilar Ezan

    Możesz - Jedziesz!

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1139 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań / Września

Napisany 26 październik 2007 - 20:33

Formatowałeś go już? Większość grajków o małej pojemności jest w systemie plików Fat, a nie Fat32. Tu może leżeć problem (chyba, że fat32 ma od nowości).
W domu: Dell 1537 -> MxM -> CAL!@Conducfil Sonolene 3014 (Wytłumione)
Na wynos: Clip -> shs8200
Było: iRiver ifp799, Sansa m240, Kpp, sr60, she9500
Leży na półce i się kurzy: omx50 (chce ktoś?)

You think I got my eyes closed, But I'm lookin' at you the whole fuckin' time...

feedback


#7 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:42

nie formatowałem go jeszcze. On miał już od początku wgrany jakiś plik który działał a teraz nawet on nie działa. A pojemność jest spora bo 1 giga. Poza tym jak już napisałem on jest w formacie FAT32 a nie FAT. A ja mam dyski na NTFS i wydaje mi sie że tu może być problem. Ale jeśli nie to, no to nie wiem :angry:

#8 zergadis0

zergadis0

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 124 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań
  • Interests:Manga &amp; anime<br />Japońska Muza<br />Gry komputerowe i konsolowe (PS2 rulz :D)<br />Fantasy<br />Science Fiction

Napisany 26 październik 2007 - 21:17

Akurat to, że masz NTFSa raczej nie gra tutaj za dużej roli.
mp3:
Wcześniej: ZEN Nano Plus 512 Mb (czarny)
Teraz: iRiver T10 FM 1 Gb (niebieski)
słuchawki:
Przy mp3: KOSS Porta Pro & Cresyn
Przy kompie: Technics RP-F290 & Microlab Solo7C

#9 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 21:24

no to w takim razie co może być przyczyną? :(

#10 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 22:29

wie ktoś czy mam sobie radzić sam. Mi naprawde na tym zależy. <_<

#11 newbiek

newbiek

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 117 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 23:27

Sformatuj go z poziomu windowsa. Idź do kogoś. W graj u niego kilka plików i sprawdź czy działają.

Jak nie to oddaj na gwarancję.
Meizu M6 4GB

#12 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 23:58

już go sformatowałem i nadal to samo. A do sklepu nie chce mi się jechać :rolleyes:

#13 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1160 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 27 październik 2007 - 15:09

A do sklepu nie chce mi się jechać


... to jeb*ij nim o ściane... O_o



masz kogoś "blisko" kto ma inny komputer?
to idź tam. nie zapomnij odtwarzacza...
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+





Przełącz shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

Na Shoutboxie obowiązuje całkowity zakaz rozpoczynania rozmów, tylko i wyłącznie w celu uzyskania informacji "Co Kupić", "Lepsze to czy tamto". Nie stosowanie się do tej zasady, skutkuje natychmiastowym banem. Zainteresowanych zakupem zapraszamy do działu co kupić lub do kontaktu z najbliższym sklepem mp3store
@  Kubasz : (30 wrzesień 2014 - 10:24) w sumie to bym miał jakieś porównanie :D
@  retter : (30 wrzesień 2014 - 10:23) co skrętka zła burżuj :D
@  Kubasz : (30 wrzesień 2014 - 10:14) no i kable w komplecie, w koncu bym tą swoją skrętkę wymienił na coś innego
@  retter : (30 wrzesień 2014 - 10:12) co ma fajne ten lin krytą bude i żebra na boku
@  krz : (30 wrzesień 2014 - 10:10) W domu czeka na testy C350 :)
@  krz : (30 wrzesień 2014 - 10:09) Za 1k zł sprawdź NAD C320BEE modyfikowany przez Muda44 z Audiostereo
@  Kubasz : (30 wrzesień 2014 - 10:08) @retter ja mam potencjometr w DACu :P tak sobie zrobiłem
@  retter : (30 wrzesień 2014 - 09:56) czyżby sterowanie z telefonu albo niewidzialnego pilota który ktoś zachylił ? :P
@  retter : (30 wrzesień 2014 - 09:56) a gdzie to coś ma potencjometr ? zeby regulować moc oddawaną na kolumny ? :D
@  Kubasz : (30 wrzesień 2014 - 09:42) http://allegro.pl/li...4626772649.html zastanawiam się nad tym linnem
@  Kubasz : (30 wrzesień 2014 - 09:41) @wulkan czesc :P a coś lepszego do 1000 zł da się znaleźć ?
@  wulkan : (30 wrzesień 2014 - 09:39) Kubasz-> Nie chcesz Pionka?: http://allegro.pl/wz...4655118516.html
@  Kubasz : (30 wrzesień 2014 - 08:39) Wojtku czy Linn LK2 to dobra końcówka ? :P
@  xar : (30 wrzesień 2014 - 07:23) http://www.geekweek....kranowe-reklamy
@  oblivion : (29 wrzesień 2014 - 23:29) a tak na serio to zdrowie ma wpływ na tolerancję wysokich tonów. przy zmęczeniu tolerancja na w ogóle głośność spada
@  dzikUSa : (29 wrzesień 2014 - 23:27) Czyli jak ktoś ma zasadowe uszy to toleruje żyletki, ciekawe
@  oblivion : (29 wrzesień 2014 - 23:25) im wyższe tym większa tolerancja na żyletki ;)
@  oblivion : (29 wrzesień 2014 - 23:25) nie to chodzi o PH uszu :P
@  dzikUSa : (29 wrzesień 2014 - 23:24) Jak zbyt ostro to pewnie zbyt dużo kapsaicynoidów
@  oblivion : (29 wrzesień 2014 - 23:23) Arthass pomyliło mi się z badaniem ph moczu :P
@  Robsonek : (29 wrzesień 2014 - 23:23) hmm, słuchawki też mają jakieś pH? bo niektórzy piszą, że np góra gra zbyt ostro :D
@  Arthass : (29 wrzesień 2014 - 23:21) @dzikUSa raczej entuzjasta
@  Arthass : (29 wrzesień 2014 - 23:21) cytryna po przetrawieniu ma ph na poziomie 9 z tego co się orientuję, w środowisku zewnętrzny 2
@  dzikUSa : (29 wrzesień 2014 - 23:20) @Arthass skąd posiadasz taką wiedzę? Lekarz/ student medycyny?
@  Arthass : (29 wrzesień 2014 - 23:20) i my tutaj cały czas piszemy o tym jakie ph ma krew, bo to ona stanowi "referencję" dla organizmu
@  xar : (29 wrzesień 2014 - 23:19) next "Dobrym przykładem jest cytryna - w smaku kwaśna, ale u osób z nadkwasotą powinna być jak najbardziej spożywana."
@  Arthass : (29 wrzesień 2014 - 23:19) @oblivion przy spadku poziomu ph do 6 człowiek zapada w śpiączkę
@  oblivion : (29 wrzesień 2014 - 23:19) Co do cytryny - cała cytryna ma ph7 chyba, a sok z cytryny 2. Czyli sok zakwasza organizm imo
@  xar : (29 wrzesień 2014 - 23:18) dokładnie.
@  dzikUSa : (29 wrzesień 2014 - 23:18) Dzięki :( Właściwie to chyba ukradły go organy "sprawiedliwości". ale to już pozostanie tajemnicą, którą tamten policyjny patrol zabierze do grobu.
@  oblivion : (29 wrzesień 2014 - 23:18) Nieco powyżej 7 to byłoby prawidłowe PH jak pamiętam, ale oczywiście ludzie żyją z 5h i to jest uznawane za mieszczące się w normie
@  xar : (29 wrzesień 2014 - 23:17) "Większość warzyw, w tym także pomidory, są produktami o charakterze zasadotwórczym. Oznacza to, że mimo obecności w nich kwasów np. jabłkowego, działają na organizm alkalizująco (zasadowo). "
@  Arthass : (29 wrzesień 2014 - 23:17) ale być może jest tak jak z cytryną, która w środowisku zewnętrznym ma ph kwaśne, a po przetrawieniu alkalizuje, ręki sobie nie dam uciąć
@  dzikUSa : (29 wrzesień 2014 - 23:16) Bo szczerze wątpię w to, że człowiek ma pH=7
@  oblivion : (29 wrzesień 2014 - 23:15) ze zgubienie gwarancja nie ma nic wspólnego. Od takich rzeczy to może jakieś ubezpieczenie istnieje? ALe wiadomo to nie za free
@  dzikUSa : (29 wrzesień 2014 - 23:15) A co do pomidora. IMO sam odczyn owoca nie mówi o tym czy zakwasza czy odkwasza. Wydaje mi się, że zasadniczą rolę pełni to ile substancji rozpada się na takie o charakterze kwaśnym, i to jaki człowiek ma "odczyn".
@  Arthass : (29 wrzesień 2014 - 23:15) @xar na forach kucharskich piszą, że pomidor wchodzi w reakcję z aluminiowymi garnkami ze względu na kwaśny odczyn
@  oblivion : (29 wrzesień 2014 - 23:14) sprawdz w sklepach czy allegro i będziesz wiedział ;) Ja obstawiam, że najczęsciej dają 12mscy albo mniej. Też mam zipa, ale nie pamiętam ile GW ma.
@  dzikUSa : (29 wrzesień 2014 - 23:14) Mam 24miesięczną gwarancję więc jeszcze trochę czasu mi zostało. To mógłbym w jakiś sposób ubiegać się o wysłanie kolejnego (którego już zresztą nie mają w ofercie), albo zwrot pieniędzy? Od zgubienia chyba nie ma?
@  oblivion : (29 wrzesień 2014 - 23:12) tyle ile sklep daje tyle ma gwarancji. Co innego rękojmia (2 lata jak kupujesz nowy srzpęt od sklepu).
@  dzikUSa : (29 wrzesień 2014 - 23:11) A nowy clip zip ile ma gwarancji? 24 czy 12mc?
@  xar : (29 wrzesień 2014 - 23:10) @Arthass można prosić link? praktycznie wszędzie wyczytasz , że pomidor to produkt alkalizujący
@  oblivion : (29 wrzesień 2014 - 23:10) no cóż clipa nowego niestety nie wyślą :P
@  dzikUSa : (29 wrzesień 2014 - 23:09) clipa, ale już po okresie gwarancji :P Mam paragony, opakowanie, instrukcje :(
@  oblivion : (29 wrzesień 2014 - 23:08) marchew to owoc :)
@  oblivion : (29 wrzesień 2014 - 23:07) zgubiłeś clipa czy paragon? Tak w ogóle to sklep musi wystawić ponowny dowód zakupu jeśli poprosisz. Mają taki prawny obowiązek.
@  Arthass : (29 wrzesień 2014 - 23:07) tak naprawdę pomidor to jest formalnie owoc
@  Arthass : (29 wrzesień 2014 - 23:06) @xar pomidor zakwasza :) ma odczyn kwaśny
@  dzikUSa : (29 wrzesień 2014 - 23:06) Przepraszam za wypowiedź kali jeść kali pić, tym razem enter był szybszy od komórek mózgowych
@  dzikUSa : (29 wrzesień 2014 - 23:05) @oblivion dzięki za zainteresowanie, nie kupowałem jeszcze, ale już wymarzonej wersji 8GB, którą miałem, a zgubiłem właściwie nie z mojej winy, a nowej nigdzie nie mogę znaleźć więc zastanawiam się jakim prawom to podlega.