Skocz do zawartości


Odtwarzacz Mp3 Nie Widzi Plików


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 19:27

siema, kupiłem sobie dzisiaj odtwarzacz mp3 i wszystko byłoby fajnie tylko że jak przegrałem kilka plików muzycznych to po włączeniu go pisze że brak plików. Bardzo proszę o pomoc.

#2 javacris

javacris

    Would you love a monsterman?

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1775 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 19:31

sorry ale oddalismy szklaną kule do serwisu...

napisz co to za odtwarzacz, jakie pliki mp3, wma...?
iAudio M5 CFmod 16gb + Toshiba F40 + u10 2gb + z5 4gb + samsung k5 + Phonak Audeo 112 + kpp[/center]

Komentarze
Posted by Opera 10


#3 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:15

odtwarzacz mało znanej firmy WIWA model WMP-502. Dzieje się to z każdym formatem plików:mp3, wma i wav. Po prostu gdy skopiuje pliki na niego a potem odłącze od komputera i włącze to nie widzi żadnych plików.

#4 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1161 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 26 październik 2007 - 20:27

hmmm...

serwis? o ile istnieje.


dostałeś jakąś płyte doń?;]
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+

#5 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:30

nie dostałem żadnej płyty. Tak sobie myśle że to może być wina systemu plików ale nie jestem pewien. Dysk systemowy mam na NTFS a mp3 na FAT32

#6 Kilar Ezan

Kilar Ezan

    Możesz - Jedziesz!

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1139 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań / Września

Napisany 26 październik 2007 - 20:33

Formatowałeś go już? Większość grajków o małej pojemności jest w systemie plików Fat, a nie Fat32. Tu może leżeć problem (chyba, że fat32 ma od nowości).
W domu: Dell 1537 -> MxM -> CAL!@Conducfil Sonolene 3014 (Wytłumione)
Na wynos: Clip -> shs8200
Było: iRiver ifp799, Sansa m240, Kpp, sr60, she9500
Leży na półce i się kurzy: omx50 (chce ktoś?)

You think I got my eyes closed, But I'm lookin' at you the whole fuckin' time...

feedback


#7 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:42

nie formatowałem go jeszcze. On miał już od początku wgrany jakiś plik który działał a teraz nawet on nie działa. A pojemność jest spora bo 1 giga. Poza tym jak już napisałem on jest w formacie FAT32 a nie FAT. A ja mam dyski na NTFS i wydaje mi sie że tu może być problem. Ale jeśli nie to, no to nie wiem :angry:

#8 zergadis0

zergadis0

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 124 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań
  • Interests:Manga, anime, visual novel, light novel<br/>Rock, Metal, EDM, szeroko pojęte j-music<br/>Gry komputerowe i konsolowe<br/>Fantasy<br/>Science Fiction

Napisany 26 październik 2007 - 21:17

Akurat to, że masz NTFSa raczej nie gra tutaj za dużej roli.

mp3:
Wcześniej - ZEN Nano Plus, iRiver T10 FM
Obecnie - iPad 2

DAC: Cambridge Audio DacMagic XS
Słuchawki: Cresyn, Koss PortaPro, Koss KSC75, Sennheiser PX100
Głośniki: Microlab Solo7C


#9 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 21:24

no to w takim razie co może być przyczyną? :(

#10 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 22:29

wie ktoś czy mam sobie radzić sam. Mi naprawde na tym zależy. <_<

#11 newbiek

newbiek

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 117 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 23:27

Sformatuj go z poziomu windowsa. Idź do kogoś. W graj u niego kilka plików i sprawdź czy działają.

Jak nie to oddaj na gwarancję.
Meizu M6 4GB

#12 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 23:58

już go sformatowałem i nadal to samo. A do sklepu nie chce mi się jechać :rolleyes:

#13 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1161 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 27 październik 2007 - 15:09

A do sklepu nie chce mi się jechać


... to jeb*ij nim o ściane... O_o



masz kogoś "blisko" kto ma inny komputer?
to idź tam. nie zapomnij odtwarzacza...
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+





Przełącz shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

Na Shoutboxie obowiązuje całkowity zakaz rozpoczynania rozmów, tylko i wyłącznie w celu uzyskania informacji "Co Kupić", "Lepsze to czy tamto". Nie stosowanie się do tej zasady, skutkuje natychmiastowym banem. Zainteresowanych zakupem zapraszamy do działu co kupić lub do kontaktu z najbliższym sklepem mp3store
@  Kubasz : (29 styczeń 2015 - 19:07) @Szatynbury no racja
@  Szatynbury : (29 styczeń 2015 - 19:07) mi chodzi o to czy sa takie aktywne ktore nie maja potka albo maja ale maja tez wejscie omijajace go
@  Szatynbury : (29 styczeń 2015 - 19:06) Kubasz: nie, potek jest dla mnie rownowazny z pre
@  Chill3r : (29 styczeń 2015 - 18:00) I fajnie sie komponują pod ciemniejszez drewno jak machogany
@  Chill3r : (29 styczeń 2015 - 18:00) Ja mam Edifier R1600T też dają radę jako głośniczki do kompa
@  Kubasz : (29 styczeń 2015 - 16:32) aktywne podpinasz bezpośrednio pod źródło a nie wzmacniacz
@  Kubasz : (29 styczeń 2015 - 16:32) @Szatynbury coś mi się wydaje, że mylisz pojęcia ;)
@  Szatynbury : (29 styczeń 2015 - 15:42) ciekawe czy aa takie ktore maja wejscie bezposrednio na koncowke
@  Szatynbury : (29 styczeń 2015 - 15:41) widze ze maja pre
@  Szatynbury : (29 styczeń 2015 - 15:40) solo sa bez pre?
@  xar : (29 styczeń 2015 - 15:34) ale bass reflex idzie na tył, przy samej ścianie nie stawiaj.
@  xar : (29 styczeń 2015 - 15:32) Solo 6c
@  Szatynbury : (29 styczeń 2015 - 15:25) a sa w ogole jakies tanie aktywne bez przedwzmacniacza?
@  Szatynbury : (29 styczeń 2015 - 15:11) doradz ktos glosniki aktywne na biurko
@  Szatynbury : (29 styczeń 2015 - 15:08) A tutaj piosenka z dedykacja dla frankowiczow https://www.youtube....h?v=In4j3suPEuo
@  Szatynbury : (29 styczeń 2015 - 15:05) solidarnosc za gluote? NO WAY
@  Szatynbury : (29 styczeń 2015 - 15:03) Art: ja akurat o instrukcji pisalem ale tu sie takze zgadzam
@  Arthass : (29 styczeń 2015 - 14:55) wzorowy przykład bezmyślnych socjali
@  Arthass : (29 styczeń 2015 - 14:54) nie wyszło to postawa roszczeniowa: "państwo daj!", czyli w konsekwencji ludzie, którzy oszczędzają z głową mają spłacać ich głupotę
@  Arthass : (29 styczeń 2015 - 14:52) @Szatynbury nie widzisz co się dzieje!? Wzięli kredyty we frankach, bo liczyli na zysk, a jak nie poszło po myśli to pretensje do państwa, do banków, do księdza etc. bo im nie odradzili i nie odciągali na siłę...
@  retter : (29 styczeń 2015 - 14:41) niestety są, ale nie z głupoty a cwaniactwa, bo potem a nie wiedziałem i się połamałem ale bywają i przypadki ambitnych inaczej
@  Kubasz : (29 styczeń 2015 - 14:40) przepraszam ale większa część naszego społeczeństwa to debile - wcale nie chodzi mi o frankowców .
@  Chill3r : (29 styczeń 2015 - 14:29) Jaja sobie robicie czy na serio są takie instrukcje? :D
@  Szatynbury : (29 styczeń 2015 - 14:25) te wysrubowane normy spalin i silniki w autach jak do kosiarek
@  Szatynbury : (29 styczeń 2015 - 14:25) eurokolchoz ma sie dobrze
@  Szatynbury : (29 styczeń 2015 - 14:24) te normy, co jest bananem, co nie itp
@  Szatynbury : (29 styczeń 2015 - 14:24) wkurza mnie strasznie to upupianie spoleczenstwa
@  Szatynbury : (29 styczeń 2015 - 14:23) serio jest takie cos w instrukcji?
@  Arthass : (29 styczeń 2015 - 14:07) myślałem, że instrukcje obsługi drabiny i ostrzeżenie o tym, że można z niej spaść to parodia, ale jednak UE wie co robi wymuszając takie nakazy...
@  Arthass : (29 styczeń 2015 - 14:05) @Robsonek nawet nie wspominaj o franku i tym całym cyrku
@  Robsonek : (29 styczeń 2015 - 13:09) Frank spada - pocieszenie dla wszystkich nieudaczników, którzy chcieli żyć ponad stan :D
@  Szatynbury : (29 styczeń 2015 - 12:27) to byl Topower top6 chyba czy cos takiego
@  Szatynbury : (29 styczeń 2015 - 12:26) pamietam, mialem kiedys zasilatora jakiejs kosmicznej firmy, ktory jako jeden z niewielu mial oddzielne linie dla kazdego napiecia
@  Chill3r : (29 styczeń 2015 - 01:52) Ale pierwszy tylko bronze byl
@  Chill3r : (29 styczeń 2015 - 01:52) Mój teraz też
@  Arthass : (29 styczeń 2015 - 00:31) mój zasilacz niczego nie pociągnie za sobą, ma tyle zabezpieczeń, że prędzej listwa zasilająca się spali niż on :D
@  Chill3r : (28 styczeń 2015 - 23:29) A mogl karte lub procka jeszcze zabrac do grobu ze soba 
@  Chill3r : (28 styczeń 2015 - 23:29) Bo mój zasilacz pociagnal za soba ram
@  Chill3r : (28 styczeń 2015 - 23:29) Nie oszczedzaj na zasilaczu :D
@  Azahiel : (28 styczeń 2015 - 23:21) cenowo aż takiej różnicy nie ma, a nie ma sensu tutaj oszczędzac akurat;p
@  Arthass : (28 styczeń 2015 - 22:49) szukam czegoś taniego i cichego, a jak mi się wentylator załącza dopiero przy wyższym poborze to po co mi cuda?
@  retter : (28 styczeń 2015 - 22:32) zamiast kombinować wez taki ze zmiennym pwm
@  Arthass : (28 styczeń 2015 - 22:29) sprawność 95%, gold
@  Arthass : (28 styczeń 2015 - 22:29) panowie, wentylator z 900obr/min. wystarczy do zasilacza półpasywnego 650W?
@  Chill3r : (28 styczeń 2015 - 22:13) https://www.youtube....h?v=p8P28RXa3zY
@  Szatynbury : (28 styczeń 2015 - 21:17) cya
@  Kubasz : (28 styczeń 2015 - 21:17) @zawish miłej pracy :D
@  zawish : (28 styczeń 2015 - 21:16) lece do roboty, cya
@  Kubasz : (28 styczeń 2015 - 21:15) tak samo jest czasem z kupowaniem różnych gratów na placach ;) chociaż spora część ludzi nie wie co sprzedaje
@  Szatynbury : (28 styczeń 2015 - 21:14) 1000