Skocz do zawartości


Odtwarzacz Mp3 Nie Widzi Plików


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 19:27

siema, kupiłem sobie dzisiaj odtwarzacz mp3 i wszystko byłoby fajnie tylko że jak przegrałem kilka plików muzycznych to po włączeniu go pisze że brak plików. Bardzo proszę o pomoc.

#2 javacris

javacris

    Would you love a monsterman?

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1775 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 19:31

sorry ale oddalismy szklaną kule do serwisu...

napisz co to za odtwarzacz, jakie pliki mp3, wma...?
iAudio M5 CFmod 16gb + Toshiba F40 + u10 2gb + z5 4gb + samsung k5 + Phonak Audeo 112 + kpp[/center]

Komentarze
Posted by Opera 10


#3 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:15

odtwarzacz mało znanej firmy WIWA model WMP-502. Dzieje się to z każdym formatem plików:mp3, wma i wav. Po prostu gdy skopiuje pliki na niego a potem odłącze od komputera i włącze to nie widzi żadnych plików.

#4 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1161 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 26 październik 2007 - 20:27

hmmm...

serwis? o ile istnieje.


dostałeś jakąś płyte doń?;]
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+

#5 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:30

nie dostałem żadnej płyty. Tak sobie myśle że to może być wina systemu plików ale nie jestem pewien. Dysk systemowy mam na NTFS a mp3 na FAT32

#6 Kilar Ezan

Kilar Ezan

    Możesz - Jedziesz!

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1139 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań / Września

Napisany 26 październik 2007 - 20:33

Formatowałeś go już? Większość grajków o małej pojemności jest w systemie plików Fat, a nie Fat32. Tu może leżeć problem (chyba, że fat32 ma od nowości).
W domu: Dell 1537 -> MxM -> CAL!@Conducfil Sonolene 3014 (Wytłumione)
Na wynos: Clip -> shs8200
Było: iRiver ifp799, Sansa m240, Kpp, sr60, she9500
Leży na półce i się kurzy: omx50 (chce ktoś?)

You think I got my eyes closed, But I'm lookin' at you the whole fuckin' time...

feedback


#7 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 20:42

nie formatowałem go jeszcze. On miał już od początku wgrany jakiś plik który działał a teraz nawet on nie działa. A pojemność jest spora bo 1 giga. Poza tym jak już napisałem on jest w formacie FAT32 a nie FAT. A ja mam dyski na NTFS i wydaje mi sie że tu może być problem. Ale jeśli nie to, no to nie wiem :angry:

#8 zergadis0

zergadis0

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 124 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:Poznań
  • Interests:Manga, anime, visual novel, light novel<br/>Rock, Metal, EDM, szeroko pojęte j-music<br/>Gry komputerowe i konsolowe<br/>Fantasy<br/>Science Fiction

Napisany 26 październik 2007 - 21:17

Akurat to, że masz NTFSa raczej nie gra tutaj za dużej roli.

mp3:
Wcześniej - ZEN Nano Plus, iRiver T10 FM
Obecnie - iPad 2

DAC: Cambridge Audio DacMagic XS
Słuchawki: Cresyn, Koss PortaPro, Koss KSC75, Sennheiser PX100
Głośniki: Microlab Solo7C


#9 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 21:24

no to w takim razie co może być przyczyną? :(

#10 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 22:29

wie ktoś czy mam sobie radzić sam. Mi naprawde na tym zależy. <_<

#11 newbiek

newbiek

    średnio zaawansowany

  • Zarejestrowany
  • PipPipPip
  • 117 posty/ów

Napisany 26 październik 2007 - 23:27

Sformatuj go z poziomu windowsa. Idź do kogoś. W graj u niego kilka plików i sprawdź czy działają.

Jak nie to oddaj na gwarancję.
Meizu M6 4GB

#12 ~~Darek~~

~~Darek~~
  • Gość

Napisany 26 październik 2007 - 23:58

już go sformatowałem i nadal to samo. A do sklepu nie chce mi się jechać :rolleyes:

#13 dj_spinacz

dj_spinacz

    hell je.

  • Bywalec
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1161 posty/ów
  • Gender:Male
  • Location:wieś Warszawa
  • Interests:fotografia, muzyka/dźwięk, lotnictwo

Napisany 27 październik 2007 - 15:09

A do sklepu nie chce mi się jechać


... to jeb*ij nim o ściane... O_o



masz kogoś "blisko" kto ma inny komputer?
to idź tam. nie zapomnij odtwarzacza...
Playerr:
Cambridge Audio D500SE, iRiver iHP-140, iRiver iFP-790, iPod shuffle 1st, Creative Zen Touch 20GB, Sony D-NE511, Sony WM-FX271


Hedfołns:
Beyerdynamic dt880, Shure e4c, Koss Porta Pro, Etymotic ER6i, Sennheiser HD595, JBL! Reference 220, Creative ep630, Grado SR60, Sennheiser PX100, AKG k26p, Sennheiser omx70sport, Sennheiser mx350, Sony MDR-P180


Amp:
OTL@6N13S+E88CC, Moonlight v4+





Przełącz shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

Na Shoutboxie obowiązuje całkowity zakaz rozpoczynania rozmów, tylko i wyłącznie w celu uzyskania informacji "Co Kupić", "Lepsze to czy tamto". Nie stosowanie się do tej zasady, skutkuje natychmiastowym banem. Zainteresowanych zakupem zapraszamy do działu co kupić lub do kontaktu z najbliższym sklepem mp3store
@  Tux : (09 grudzień 2016 - 08:35) A jednak system rządzi robsonkiem
@  Tux : (09 grudzień 2016 - 08:35) Witajcie!
@  Ugz : (09 grudzień 2016 - 07:58) @Kubasz Witam :)
@  Kubasz : (09 grudzień 2016 - 07:47) dobry
@  Ugz : (09 grudzień 2016 - 03:44) Poczuem się jak bot teraz, sam na forumku :o
@  Ugz : (09 grudzień 2016 - 00:17) @Robsonek niby tak, ale nie podobaju mi się. A dwa diesel pod moją nogą raczej nie wytrzyma za długo :(
@  Robsonek : (09 grudzień 2016 - 00:16) wbrew pozorom to bardzo dobre i tanie w utrzymaniu auto a silnik kręci setki tysięcy km :D
@  Ugz : (08 grudzień 2016 - 23:59) nawet jeśli miało by to być 1.9 TDI xD
@  Ugz : (08 grudzień 2016 - 23:58) hehe, no cóż. Nie wiem czy dla siebie kupił bym passeratti
@  Robsonek : (08 grudzień 2016 - 23:57) no proszę Mirku :D
@  Szatynbury : (08 grudzień 2016 - 23:50) Kupjąc pastucha w TDIku miałem okazję poczuć się jak Janusz :D
@  Szatynbury : (08 grudzień 2016 - 23:47) Jeszcze 1000 zdjął z ceny, drugi komplet kół dał
@  Szatynbury : (08 grudzień 2016 - 23:46) https://www.olx.pl/o...html#f955bf42bf
@  Szatynbury : (08 grudzień 2016 - 23:46) Kupiliśy z ojcem pastucha dla niego :D
@  Robsonek : (08 grudzień 2016 - 23:39) siedzę i patrzę na niebo w Skyrim teraz, piękne :D
@  Ugz : (08 grudzień 2016 - 23:26) @rfzb no w to na bank uwierzę i cena 200$ wydaje się promocyjna, przy cenach kremacji trumien etc
@  Ugz : (08 grudzień 2016 - 23:25) jak tylko uda mi się pierw dzieci spłodzić, a póxniej moim dzieciom uda się dla mnie wnuki zmajstrować xD
@  Ugz : (08 grudzień 2016 - 23:25) @Robsonek ok, to mam inny pomysł. Zostaniesz ich chrzestnym xDD
@  rfzb : (08 grudzień 2016 - 23:24) Robsonek miał na myśli, że do 2175 odlecisz przez komin.
@  Robsonek : (08 grudzień 2016 - 23:24) a jak jeszcze nie mogą, to dziadzia niech zapłaci :D
@  Robsonek : (08 grudzień 2016 - 23:23) nie, jak one będą chciały polatać, to też muszą mi wpłacić :D
@  Ugz : (08 grudzień 2016 - 23:20) @Robsonek szansę na dożycie do 2175 mam marne, ale czy to spaduje na moje wnuki w razie w?
@  Robsonek : (08 grudzień 2016 - 23:18) tak, ja przyjmuję jakby co, wpisowe tylko 200$ i masz gwarantowane, że do 2175 roku odlecisz :D
@  Ugz : (08 grudzień 2016 - 23:06) Też bym se tak polatał, są na to jakieś zapisy już może?
@  Robsonek : (08 grudzień 2016 - 23:02) ooo, latajooo w kosmosach na żywo  https://www.youtube....h?v=SF7FUU7CThs
:o
@  Robsonek : (08 grudzień 2016 - 23:02) hugo wie :D albo Zezowaty :D
@  Ugz : (08 grudzień 2016 - 22:57) A gdzie można znaleść tą wersję super tuxa którą tak szybko wycofali bo wywoływała padaczkę.Tą gdzie były te mapy z wiosennej edycji tak jakby a nie że sam śnieg?
@  Robsonek : (08 grudzień 2016 - 22:54) szkoda trochę, bo chciałem w Super Tuxa pograć na linuksie :D
@  Robsonek : (08 grudzień 2016 - 22:53) nie ma czasu na ******ły z jakimiś frajerskimi partycjami ext4 ext2 i jeszcze pindziesiont tysińcy innych :D
@  Ugz : (08 grudzień 2016 - 22:47) @Robsonek tak trzymaj, trzeba być samcem alfa w swoim domu xD
@  Robsonek : (08 grudzień 2016 - 22:43) to ja jest administratorem swojego pc a nie jakiś mint :D
@  Robsonek : (08 grudzień 2016 - 22:42) systemik* :P
@  Robsonek : (08 grudzień 2016 - 22:42) nie będzie jakiś systemi mną rządził :D
@  Robsonek : (08 grudzień 2016 - 22:42) dobra, usunąłem cały wszystko łącznie z mintem z dysku :D
@  Oskar2905 : (08 grudzień 2016 - 22:38) ;)
@  Oskar2905 : (08 grudzień 2016 - 22:38) mnie zachęca szybkością działania
@  Ugz : (08 grudzień 2016 - 22:33) od dawna kusi mnie jakiś streamer, a to na początek zabawy może by mi wystarczyło :)
@  Ugz : (08 grudzień 2016 - 22:32) @Oskar2905 ja też to wiem, zastanawia mnie jak wygląda to w praktyce
@  Oskar2905 : (08 grudzień 2016 - 22:31) @Ugz nie ale wiem że się da
@  Ugz : (08 grudzień 2016 - 22:26) A korzystał tu ktoś kiedyś z mpd pod pingwinem?
@  Oskar2905 : (08 grudzień 2016 - 22:25) @Tux trzymaj się pingwin :)
@  Robsonek : (08 grudzień 2016 - 22:21) tylko grub jeden jest
@  Ugz : (08 grudzień 2016 - 22:21) @Tux 3m się ;)
@  Robsonek : (08 grudzień 2016 - 22:20) ok, thnx za pomoc :D
@  Tux : (08 grudzień 2016 - 22:18) @Robsonek: z pamięci nie chcę tak wszystkiego opowiadać, żeby nie skłamać, więc sam też bym siedział nad forum i dokumentacją
Dobra ziomale, ja znikam.
@  Ugz : (08 grudzień 2016 - 22:18) pytanie czy jest to grub czy grub2. W pierwszym był plik konfiguracyjny tekstpwy, w drugim się to jakoś generowało z konsoli :/
@  Tux : (08 grudzień 2016 - 22:17) timeout nie ma?
@  Robsonek : (08 grudzień 2016 - 22:15) dobra, wbilem: boot/grub/ i mam 3 pliki "gfxblacklist.txt" "grubenv" i "unicodepf2" - cos tu edytowac? nic tam w nich nie ma sensownego chyba :D
@  Tux : (08 grudzień 2016 - 22:13) W sensie, że /boot
@  Tux : (08 grudzień 2016 - 22:11) Tak