blade100

Fiio x1 No Music Found!

6 postów w tym temacie

Witam zakupilem ostatnio Fiio x1 oraz karte pamiecie jakis no name ale na PC działa i anwet nie jest starsznie wolna. Moj problem wyglada następująco po wgraniu plików Flac na karte wszystko jest ok pliki sa w folderze itd.. wyjmuje arte z PC i wkladam do Fiio i co?  No Music Found! plikow nie ma, no wiec wyjmuje z fiio i znow wkladam do PC - pliki znikły... co to za cuda się dzieją czemu tak sie dzieje :/ ??

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Napisano (edytowane)

A włączyłeś aktualizacje biblioteki? 

Edytowane przez Jaro54

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

tak jest włączona, samo to ze pliki znikaja z karty jest juz bardzo dziwne

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Zrób ręczną aktualizację

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Zrób tak zgraj coś na kartę podłącz do telefonu zobacz czy masz pliki a potem podłącz do komputera i też sprawdź czy są pliki. Odtwarzacz sam z siebie nie skasuje ci plików moim zdaniem karta uwalona . 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

chyba wina karty byla bo rpzetala calowicie działac;)

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!


Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.


Zaloguj się teraz

    Czatbox
    Nie masz uprawnień, żeby korzystać z Czatboxa
    Załaduj więcej