Skocz do zawartości

Kebab: kurczak czy wołowina?


Gość

Kebab  

42 użytkowników zagłosowało

  1. 1. Kurczak czy wołowina (jak zwał tak zwał)?



Rekomendowane odpowiedzi

  • 2 tygodnie później...

W Krakowie na Siennej były lub nadal są kebaby z wieprzowiny, ale to jest okienko przy gruzińskiej restauracji, więc bez oporów ideowych wśród kucharzy. Według mnie naonczas, gdy ich więcej spożywałem, to były jedne z lepszych w mieście w kategorii open. Natomiast co do mięsa - nie mam preferencji. Denerwuje mnie tylko to, co widzę, że kurczakowy jest z poskładanych połci mięsa, a wołowy z walca wykonanego z jakiejś ciapy, które to walce można kupić np. w makro, więc ja za takie "mięso" dziękuję. Gdyby ta sama substancja została drobniej zmielona, to by pewnie wyszło coś koło parówek.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 5 lat później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zarejestruj się aby mieć większy dostęp do zasobów forum. Przeczytaj regulamin Warunki użytkowania i warunki prywatności związane z plikami cookie Polityka prywatności