Shoutbox nie służy do rozwiązywania problemów - do tego celu służy forum. Osoby nie stosujące się do tej reguły mogą być banowane z Shoutboxa.
Byłeś nieaktywny przez 10 minut. Wyłączyliśmy shoutboxa na czas twojej nieaktywności. Jeśli wróciłeś z powrotem proszę kliknąć w przycisk Wróciłem znajdujący się poniżej.
(06 wrzesień 2010 - 17:15)
Przed chwila zalozylem 3 pary na srs. Ale nie byly do niczego podpiete... niestety gabki skutecznie zwiekszaja tez glebokosc sluchawki. Zastanawiam sie nad wykorzystaniem rurek termokurczliwych...
(06 wrzesień 2010 - 17:10)
Chcialbym cos jako portable. Nauszniki i doki odpadaja, wiec pozostaja clip-on albo pchelki... srs mi ponownie wpadly w lapy. Zarastanawiam sie nad wykonaniem "suwaka" na kablu. Do tego chcialbym zwiekszyc srenice obudowy.
(06 wrzesień 2010 - 16:13)
Zastanawiam sie, czy sa jakies alternatywne gabki na pchelki. Takie ktore nie zmienia ich w doki, a polepsza komfort uzytkowania.
(06 wrzesień 2010 - 14:19)
spadnie to i podskoczy, a mi się nie śpieszy - tylko jak będę miał dobrą ofertę to sprzedam, a najlepiej z AKG, bo nie chce mi się znów szukać odtwarzacza pod słuchawki
(06 wrzesień 2010 - 13:32)
i niech mnie piorun strzeli, ale to najtańsze i najlepsze pchełki jakie miałem na uszach, do 50zł szczególnie w imp 550 fajnie brzmią